2020 Domácnosti Automatický Dávkovač Vody Balenej Vody Príručka Vody Stlačte Inteligentný Prenosný Dávkovač Vody

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€2.92

€5.62

Veľkosti: 13.5 x 15 cm, s základný typ 9,5×11 cm, dĺžka trubky 50 cm

Farba: čierna/biela

Materiál: ABS+ Elektronický komponent

Napájanie metóda USB

Menovité napätie: 5 (V)

Menovitý výkon: 4 (W)

Balík obsahuje: 1 čerpadlo + 1 manuál+ 1 nabíjanie USB kábel

Funkcie:

Bezpečnosť a ochranu zdravia: čerpadlo je vyrobený z prvotriednej kvality, zásuvky potrubie je vyrobené s potravinami stupeň 304 nehrdzavejúca oceľ, mäkká voda absorbovať rúrka je vyrobená z značný stupeň silikónové,žiadne toxické, bezpečné pre ľudské telo používať denne. Aj soft tube by mohli byť odstránené ľahko umyť.

Integrované teleso čerpadla eliminuje riziko úniku, a je viac inovácii dizajnu na ochranu kvality vodného zdroja, ktorý je hygienickejšie a spoľahlivé použitie v každodennom živote.

Uveďte svetlo: indikujú svetlo na čerpadlo je pripomenúť, keď sa výkon čerpadla je nízka, prosím nabíjať, keď sa to zmení na červené.

Citlivý dotyk:Vody bude dodaná tak dlho, ako stlačenie spínača, veľmi pohodlné a jednoduché pre starších ľudí a deti na použitie.

Vysoká kompatibilita: Tento elektrický zásobník vody je vhodný pre široké spektrum balenú pitnú vodu, je kompatibilný s 4.5 L/7.5 L/10 L/11.3 L/18.9 L fľašu s vodou.

Tichá práca: Pracuje ticho, poskytuje vám pokojnú odpočíva prostredie aj vy využiť v lôžkové izby.

USB nabíjateľné zásobník vody: vstavaný nabíjateľná batéria vám umožňuje nabíjať s USB kábel, nie je potrebné pripojiť pomocou napájacieho kábla na použitie.Bude to funguje pre 8-10 sudy vody po úplne nabitá.

Ideálny na použitie v obývacej miestnosti, spálne, posilňovňa, kancelárie, kuchyňu, kde si potrebujú vodu a ukladanie problémy z zdvíhanie ťažkých barel vody.

Štítky: rýchlo studená voda rozprašovač, nápoj čerpadla, electr zmiešavač, zásobník vody, čerpadlo elektronické, záhrada vody, chladič wather, pitná voda vydávať, dávkovanie vody, flexibilné elektrické čerpadlo, black čerpadlo dávkovač vody
Napätie (V) 110V-220V
Množstvo 1pc
Inštalácia STOJAN
Veľkosť Hadica Dĺžka 55 cm
Štýl Mini Typ
Bývanie Materiál Plastové
Číslo Modelu Elektrické Pitnej Vody Čerpadlo
Teplota Vody Teplé & Hot
Typ Produktu Elektrické Pitnej Vody Čerpadlo
Výkon (W) 5W
Fľaša Na Vodu Čerpadlo USB Nabíjací Zásobník Vody
Dizajn ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia CE
Druh dávkovač vody galón
Názov Značky DIDIHOU
Rozmery (L x W x H (Cm) Hadica Dĺžka 55 cm
Materiál Plastové

Napísať recenziu

2020 Domácnosti Automatický Dávkovač Vody Balenej Vody Príručka Vody Stlačte Inteligentný Prenosný Dávkovač Vody

2020 Domácnosti Automatický Dávkovač Vody Balenej Vody Príručka Vody Stlačte Inteligentný Prenosný Dávkovač Vody

1 Recenzie
€3.96

Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Nie je jednoduché je zlé, malé rozmery, ľahké použitie, ľahko sa prenáša a Bezpečné, hygienické, môže byť použitý s rôznymi štandard čistá voda segmentov Inovatívne vákuové akcia pre jednoduché čerpanie S rozobraté trubky

0 Recenzie
€11.81

Špecifikácia: Menovitý Výkon: 4W Menovité Napätie: 5V Menovitá Frekvencia: 50 hz Výkon: USB Kábel Materiál: potravinársky silikón vodovodné potrubia, 304 Nerezovej Ocele, ABS Rozmery:70x170mm/2.76x6.69 (cca) Príjem rozmery: 110x40mm/4.33x1.57 (cca) Farba: Čierna, Biela Množstvo:

1 Recenzie
€6.85

Funkcie: 1. bezpečnosť keramické, netoxické a bezpečné. 2. Pekné a vtipné, rotujúce vzor klávesnice, klávesnice klavíra pohár. 3. Jednoduché, praktické, ľahko sa čistí. 4. Perfektný darček pre páry. Popis: 1. Legrační a roztomilý

1 Recenzie
€7.65

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

Súvisiace produkty