NOVÉ 32Pcs Mini Cementu Cinder Tehly Budovať Vlastné Malé Stenu Mini Červených Tehál, Nový Príchod Dropshipping

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.46

€5.49

43060 Detí Nosenie

NOVÉ 32Pcs Mini Cementu Cinder Tehly Budovať Vlastné Malé Stenu Mini Červených Tehál

Popis:

Mini cinder bloky prichádza v súbore 32 tehly, a dokonca prísť na vrchole malinkú drevené palety, kde tehly sú naskladané a pripravený ísť, rovnako ako by ste nájsť v reálnom svete!

Mini tehly sú vyrobené z Živice zmes (s červené farbivo červenej tehly)tehly sú ideálne pre stôl hračky, zábavné stohovanie hračku, alebo spôsob, ako vybudovať mini wall, sadzači, držiak na pero, zadajte reťazec, a ďalšie.

Stačí stien budov, pravdepodobne budete užívať tieto drobné tehly, ktoré vám umožnia vytvoriť svoj vlastný miniatúrne stenu.

Veľkosť:3.3x1.7x1.7 cm

Drobné tehly pochádzajú buď šedej alebo červenej farby na výber, a budete tiež musieť dostať miniatúrne kontajner malty pre vás ľahko držať tehly spolu sa dostať vaše steny začal.

Tiež, červené tehly sú 1:6 rozsahu skutočných červených tehál, a šedá tehly sú 1:12 rozsahu veľkosť skutočnej cinder bloku.

Farba:Červená,Šedá

Akonáhle budete hotoví s murovaných a montovaných svoje mini wall, môžete použiť malé drevené palety, že tehly prišiel na ako dráha, alebo len vtipné malý kúsok dekor okolo vášho domu.

Ani jeden z tehly prísť s kontajnerom malty

Balík Obsahuje:

32 pc Mini Tehly

Štítky: blok cementu, lego minigun, stavať fort, mini tehla cementu, tehlové steny cementu, detská móda, nálepka na stenu, olej perfum, cement mini, blok svahu
Upozornenie No
Názov Značky MUQGEW
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Materiál Iné
Čiarový kód Áno
Číslo Modelu Mini Červených Tehál
Pohlavie Unisex
Certifikácia 3C
Druh Bloky

Napísať recenziu

NOVÉ 32Pcs Mini Cementu Cinder Tehly Budovať Vlastné Malé Stenu Mini Červených Tehál, Nový Príchod Dropshipping

NOVÉ 32Pcs Mini Cementu Cinder Tehly Budovať Vlastné Malé Stenu Mini Červených Tehál, Nový Príchod Dropshipping

0 Recenzie
€17.42

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

0 Recenzie
€31.76

Popis Kategória:MOC Sveta Kusov: 608 KS Veľkosť:11x11x19 Táto Súprava Obsahuje:(MOC-40959) PDF budovy pokyn Poznámka Tlačené diely sú nahradené obyčajnými časti a neobsahujú príslušenstva tretích strán. Manuál a omietkami sú len pre referenčné účely

Súvisiace produkty