5CMX5M Čierna a Žltá Šípka Reflexné Bezpečnostné Ochranné Pásky Pásky Lepidlo Auto Samolepky

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€6.22

Upozornenie: 1. Prispôsobenie je k dispozícii : na Mieru logo, farba, šírka, dĺžka, atď. 2. Veľké množstvo musí byť prepravovaný po mori alebo express,prosím, kontaktujte ma, alebo zanechať správy na Centrum Správ ak chcete získať nižšie ceny.

5CMX5M Čierna a Žltá Šípka Reflexné Bezpečnostné Ochranné Pásky Pásky Lepidlo Auto Samolepky

Popis:

Hlavný materiál: ochrana životného prostredia reflexné fólie (PVC)

Farba: žltá&black

Veľkosť: 5cmx5m

Vzor: šípka prihlásiť

Funkcie: Môže byť použitý v zlom počasí,vysoká Retro-reflexné výkon,vynikajúca rozšíriteľnosť,dobré stickness,vhodné pre zložité aplikácie. Použitie: používa sa ako reflexné signál pre telo vozidiel a varovať signál pre prepravu vozidla o nebezpečných výrobkoch. Upozornenie: Chyba: Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. Chromatism: farby môžu mať rozdiel ako rôzne názory. Poštovné: 1.Môžu byť odoslané cez Čína príspevok air mail s sledovacie číslo a DHL , budú posielať do 3 pracovných dní.

2. Nenesieme clo alebo dane.

3.Zásielky trvá zvyčajne 8-35 pracovné dni. Niekedy trvať trochu dlhšie vzhľadom k colnej kontrole, miestne odoslanie alebo iných dôvodov.

Spätná väzba:

Ak ste spokojní s tovarom a moja služba, prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, budeme oveľa oceniť, ak sa vám to. Vďaka!

Štítky: bmw f30, 6 mazda, dlaždice gadgets, sex hračky, Peugeot 3008, auto nálepky, cool gadget, arteon volkswagen, obytné karavany, môžete autobus pre honda
Názov Modelu A001
Druh Materiálu PVC
Položka Druh Nálepky
Položka Dĺžka 5m
Vhodná pre všetky modely Áno
prispôsobený logo tlač je k dispozícii
Veľkosť 5 cm*3 m/5m/10m/20m ako prispôsobeného
Dizajn Zmena Farby
Kategória Nálepky
Model Varovné Známky
Druh Lepiť Nálepky
Položka Šírka 5cm
farba black & yellow
vzor Šípka
Typ Nálepky Auto Tela
Umiestnenie Nálepky Celé Telo
Položka Výška 3cm
Názov Značky ALSAFETY
Názov Položky Čierna A Žltá Šípka Reflexné Bezpečnostné Ochranné Pásky
Položka Priemer 2cm
Balenie Prichádza Balené

Napísať recenziu

5CMX5M Čierna a Žltá Šípka Reflexné Bezpečnostné Ochranné Pásky Pásky Lepidlo Auto Samolepky

5CMX5M Čierna a Žltá Šípka Reflexné Bezpečnostné Ochranné Pásky Pásky Lepidlo Auto Samolepky

0 Recenzie
€1.63

Dawasaru Cheshire Cat Osobnosti Auto Nálepky a Otlačkom Nepremokavé Auto Styling Motocykel, Auto Dekorácie PVC,13 cm*5 cm dawasaru je slávny auto nálepky značky v Číne. Zrodila sa na konci 20. storočia a bola zameraná na auto samolepky viac ako 20 rokov. Dnes, dawasaru sa stal

0 Recenzie
€22.25

Položka Špecifikácia : 100% Zbrusu Nový Materiál : Import TPU (samoliečby ) Farbách :Čiernej ,Transparentné a Zlatý s vzplanutia Poznámka :Zlatý s vzplanutia statického objektu je priehľadná v statických podmienkach, a to bude zlatý s bodom vzplanutia iba za svitu To sa bude dať

4 Recenzie
€2.63

Carbon Fiber Proti Poškriabaniu Šúchať Auto Dvere, Parapetné Kryt Chránič Nálepka Pre MG ZS MG 3 MG 5 MG, 6 MG 7 GT HS HECTOR Auto Príslušenstvo Popis: Auto Dvere, Parapetné Kryt Uhlíkových Vlákien Chránič Nálepky Farba: Čierna,Červená,Zlaté,Modrá,orange,striebro Materiál:

0 Recenzie
€61.59

Guangzhou Skok Autoparts co.LTD Máme parter, ktorý má rozšírené stroj a profesionálne technológie na výrobu pre nás, Sme v našich silách, pre kontrolu kvality uspokojiť vás, vaša spokojnosť je naša moc, Poďme vpred, ruka v ruke, a vyhrať spolu v budúcnosti.

Súvisiace produkty