Kvetináč Silikónové Formy Kolo Konkrétne Formy pre Sukulentných Rastlín Ručné Domáce Dekorácie Nástroj

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€81.61

€116.59

Kvetináč Silikónové Formy Kolo Konkrétne Formy pre Sukulentných Rastlín Ručné Domáce Dekorácie Nástroj

Materiál: Premium Kremíka Formy Veľkosť: 13.2 x 15.5 x 10.9 cm Dutiny Veľkosť: 11.5 x 11.5 x 9,5 cm Formy Hmotnosť: 1754 g Hotového Výrobku Hmotnosť: 202 g Funkcia:Flexibilné a Non-Stick,Ľahko Demould a Čistí,Odolný vo Použiť Opakovane Silikónové Formy Formy Veľká pre Betón,Sukulentných Rastlín,Kvetináč,Sadrovca,atď - Skvelé využitie na darčeky pre rodinu a priateľov,alebo začať svoj vlastný domáce podnikanie

FAQ

1.Ako dlho dostanem tovar?

Zvyčajne logistického prepravného času je o 15 až 30 dní.Ak sa potrebujete dostať tovar rýchlo, môžete si vybrať, DHL, FedEx, UPS, atď. Alebo kontaktujte nás a my sa budeme snažiť poskytovať vám s riešením.

2.Čo ak som nedostal tovar?

Ak nechcete dostávať tovar v dodacej lehote, vrátime vám alebo odoslať vás.Venujte prosím pozornosť k vašej objednávky po objednávke. Ak existuje akékoľvek abnormality, ihneď nás prosím kontaktujte.

3.Aká je veľkosť a špecifikácie výrobku?

Pre veľkosť produktu a špecifikácie informácie, vysvetlíme v detaile produktu úvod, prosím, starostlivo skontrolujte.

4.Bude kvalita výrobkov je zaručená?

Budeme zabezpečiť vysokú kvalitu našich výrobkov.Ak je problém s výrobku dostanete, budeme kompenzovať si podľa pravidiel.

5.Môžem získať špeciálnu zľavu?

Často sme sa nastaviť kupóny alebo propagačné, preto sledujte pozorne, a získať zvýhodnenú cenu.Ak si kúpite veľa produktov, dáme vám dobré zľavy.

Štítky: hrniec tvar, antické formy betónu, konkrétne formy dlaždice, silikónové krtkovia betónu, cement formy kremíka, plesne hrniec, kolo silikónové formy na betón, silikónové molde betónu, kvetináč plesní, candy hoody
Súbor Typ No
Číslo Modelu SH0224
Formy veľkosť 13.2*15.5*10.9 cm
Materiál Silikónové
Funkcie Jednoduché Demould Odolné Na Použitie
Typ Veľkoobchod No
farba Náhodný
Funkcia Ručné Cementu Kvetináče Plesne
Dutiny Veľkosť 11.5*11.5*9.5 cm
Formy Hmotnosť 1754 g
Plesne Typ konkrétne formy

Napísať recenziu

Kvetináč Silikónové Formy Kolo Konkrétne Formy pre Sukulentných Rastlín Ručné Domáce Dekorácie Nástroj

Kvetináč Silikónové Formy Kolo Konkrétne Formy pre Sukulentných Rastlín Ručné Domáce Dekorácie Nástroj

0 Recenzie
€7.51

Popis: Vychutnajte si vaše šťastné časy spolu s našimi odlievacie formy, a to by si perfektný darček pre všetkých z mazaný ľudí vo vašom živote. Môže byť aplikovaný na DIY rôzne ručné práce a šperky, ako sú náušnice, náhrdelníky, prívesky, náramky a viac. Funkcie: Odlievacie

1 Recenzie
€5.07

Sadrových Foriem, Sexy spodná bielizeň kremíka foriem pre Sadrové Prívesok Výrobu Betónu Hlinené Formy Silikónový Materiál veľkosť okolo 7,5 / 6.1 /2cm výstup veľkosť o 6.3 / 4.7 / 1.2 cm

0 Recenzie
€4.34

Parametre: Materiál: silikón (Farba náhodné) Veľkosť: ako je znázornené Tepelne-odolné voči teplote: cca -50°C-300°C Vlastnosti: Tento opakovane formy funkcie neopozeraný dizajn, mäkké textúry, premenlivé štýl a je ľahké uvoľnenie a čisté. Použitie:

4 Recenzie
€12.03

Poznámka: Veľkosť: chyba asi 0,5-1 cm Používanie a skladovanie: A. nepoužívajte pri vysokej teplote alebo tepla a držať sa stranou od ostrý nástroj. B. Vyskúšať, aby sa zabránilo plesní úplne prevrátil, snažte sa, aby formy pôvodné miesto horizontálne. C.

Súvisiace produkty