High-End Obleku Ženy Jeseň Zima Temperament Módne Dlhý Rukáv Formálne Bundy a Nohavice Office Dámy Pracovné oblečenie

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€29.11

€38.31

Vezmite prosím na vedomie, že je k dispozícii mix veľkosť,napríklad si môžete objednať veľkosť S hore a veľkosti M šortky,stačí, aby sa poznámky vo vašej objednávke.

Podmienky Služby

Produkty

Zaručujeme, všetky výrobky sú vysoko kvalitné a úplne nové.Všetky výrobky sú 100% rovnaké ako na fotkách,to čo vidíte je to, čo dostanete.

Doprava :

Väčšina objednávky bude dodaný von do 1-3 pracovných dní po zaplatení potvrdenie.

"Doprava zadarmo" položka bude zverejnený "Čína Post" registrované air mail, položky môžu byť kontrolované a sledované on-line.

Doprava zvyčajne trvá 10 až 30 pracovných dní. Väčšina položiek bude doručený do 3 týždňov , kým tam bude oneskorenia pre niečo, čo nemôžeme ovplyvniť (napr. zlé počasie). Ak sa to stane, kontaktujte náš zákaznícky servis, ktorý vám pomôže zistiť a vyriešiť akýkoľvek problém.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Podmienky predaja:

Všetky naše položky prísť s 3 mesačná záruka. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak nie ste spokojní s nákupom.

Zákazníci sú zodpovední za prepravné poplatky na akýkoľvek vrátený tovar. To môže trvať až 7 pracovných dní na spracovanie vašej vrátiť po prijatí vášho produktu.

O nás:

Spätná väzba je pre nás dôležité, venujte prosím čas odísť pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Zaručujeme, urobiť to isté pre teba.

Kontaktujte nás prosím najprv pred tým, než non pozitívnu spätnú väzbu. Ďakujem za to, že nám šancu robiť veci práve tým, dobrá komunikácia.

Kontaktujte nás:

Ak máte akékoľvek problémy, sme veľmi radi, ak nás môžete kontaktovať.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.Dúfam, že majú dobrú spoluprácu s vami na dlhú dobu.

Štítky: gala vyhovovali ženy, obleku ženy, letné tuxedo, obleku ženy, mal oblek, formálne tričko ženy, tréningy vyhovovali ženy, addidas vyhovovali ženy, cheongsam tang oblek, cirkev oblek
Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Nohavice Uzavretie Typ Zips Lietať
farba Marhuľa,Čierne
Číslo Modelu NAVIU238740130
Pôvod CN(Pôvodu)
Golier S drážkou
Materiál Spandex
Štýl Office Lady
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Uzavretie Typ Dvojité Breasted
Materiálové Zloženie Polyester 97.9%,Spandex 2.1%
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Veľkosť S M L XL XXL XXXL 4XL
Názov Značky NAVIU Elegantné a Módne

Napísať recenziu

High-End Obleku Ženy Jeseň Zima Temperament Módne Dlhý Rukáv Formálne Bundy a Nohavice Office Dámy Pracovné oblečenie

High-End Obleku Ženy Jeseň Zima Temperament Módne Dlhý Rukáv Formálne Bundy a Nohavice Office Dámy Pracovné oblečenie

0 Recenzie
€7.15

Ženy Jeseň Zima Plyšové Blúzka Teplé Nohavice Loungwear Homwear Dve Kus Oblečenie Špecifikácie: Oblečenie má dvojité bočné plyšové držať vás v teple v zmrazenie dní. Jednofarebné blúzka je spárované s jednofarebné nohavice, ktoré je jednoduché

0 Recenzie
€14.94

1.Máme loď pondelka do soboty okrem sviatkov. Prosím, zanechajte nám správa, ak chcete zmeniť dodaciu adresu. 2.DHL / UPS / FEDEX / TNT / trvať asi 5-7 pracovných dní zvyčajne. 3. Dodacia lehota počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok a pod.) by mohli byť dlhšie, než je obvyklé

0 Recenzie
€26.48

1.Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. 2.Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a nebude nechajte informácie o nás,

2 Recenzie
€9.06

Ženy Jeseň Zima Dve Dielna Sada Pletené Oblečenie, Sveter Nohavice Nohavice Špecifikácie: Tento odev udržuje vás v teple a udržať si na módu. Obe nohavice a sveter sú pletené s vrkoč, ktorý robí bežné oblečenie viac módne. O krku sveter tiež

Súvisiace produkty