Smart USB Bezdrôtový Mikrofón Ručný Mikrofón s USB Prijímač pre Karaoke Reči Reproduktor Mikrofón pre 3,5 mm 6.35 mm Prístroj

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€5.89

€11.55

V10 Smart Bezdrôtový Mikrofón Ručný Mikrofón s USB Prijímač pre Karaoke Reči Reproduktor

Funkcie:

1. Prijíma VHF 261.80 MHz technológia, diaľkové bezdrôtový prenos uľahčuje prevádzku bez nepríjemných drôty, môže dosiahnuť 20m prepravnej vzdialenosti.

2. Širší frekvenčný rozsah, menej rušenia, ukazuje svoj hlas ľahko a dokonale

3. Prijíma náročné kompletný s elektronickými obvodmi ovládanie, zachytiť bohaté, plné zvuk zo zdrojov, ktoré sú priamo pred mikrofón.

4. Pre všetky udalosti, ako napríklad Karaoke show, live vystúpenia, konferencie, kostol, škola, hala, party, atď.

5. Môžete použiť s 3,5 mm a 6.35 mm žena rozhranie zariadenia.

6. USB prijímač, napájanie cez USB nabíjačku, powbank a viac.

7. Vhodné pre štúdio / karaoke / rádio / atď

8. Vhodný pre učiteľov, príručky, atď.

Špecifikácie:

Model: V10

Farba: Čierna

Materiál: Plast

Vstupné: 2.2 ~ 3V

Napájanie: 2 x AA batéria (nie je súčasťou)

Pracovný prúd: 90mA (Max.)

Pracovná frekvencia: 261.80 MHz/ 262.85 Mhz (Pevných)

Vzor: cardioid polárnych vyzdvihnutie vzor

Citlivosť: -50 + / -3dB (0dB rovná 1V / Pa pri 1KHz)

THD: menej než 0.7 percent

S/N: viac ako 110dB

Oneskorenie čas: menej ako 5ms

Frekvenčný rozsah: 50Hz~18kHz

Prevádzková teplota: -10 - 50°C

Mikrofón Veľkosť: cca. 24 * 4.8* 4.8 cm

Audio dĺžka kábla: cca. 50 cm

USB Prijímač Veľkosť: 8 * 2.5 * 1.2 cm

Brutto hmotnosť: 223g

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí zobraziť v skutočnej farby položky. Vďaka za vaše porozumenie.

1 x Mikrofón

1 x USB Prijímač

1 x 3,5 mm Audio Kábel

1 x 3,5 mm 6.35 mm Converter Adaptér

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a MY VÁM NIE je PROBLÉM NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa s pôvodnom obale, ak je to možné. Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk! Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: bezdrôtový mikrofón profesionálny lektor, fotoaparát microfone, bezdrôtové microfono, mic učiteľ, prosound uhf bezdrôtový mikrofón, hifi mikrofón usb, dslr bezdrôtový mikrofón vysielač, gevo usb, mic, microphon, skupina mikrofón
Použitie Karaoke Mikrofón
THD
Citlivosť
Pôvod CN(Pôvodu)
Súbor Typ Jeden Mikrofón
S/N
Komunikácia Bezdrôtové
Vzor
Package Áno
Frekvenčný rozsah
Štýl Ručný Mikrofón
Delay time (čas)
Názov Značky VKTECH
Pracovná Frekvencia
Pracovný prúd
Vstup
Prevodník Iné
Polar Vzory Cardioid
Číslo Modelu Mikrofón
Certifikácia ŽIADNE

Napísať recenziu

Smart USB Bezdrôtový Mikrofón Ručný Mikrofón s USB Prijímač pre Karaoke Reči Reproduktor Mikrofón pre 3,5 mm 6.35 mm Prístroj

Smart USB Bezdrôtový Mikrofón Ručný Mikrofón s USB Prijímač pre Karaoke Reči Reproduktor Mikrofón pre 3,5 mm 6.35 mm Prístroj

1 Recenzie
€6.40

Funkcie: - Prenosné plug and play! - Obsahuje držiak pre jednoduchú inštaláciu. - Špeciálne navrhnutý pre MSN, SKYPE a Karaoke. - Navrhnutý tak, aby minimalizoval hluk v pozadí a izoluje hlavný zdroj. - Vysoká frekvenčná robí vokálne vystúpenia

0 Recenzie
€7.47

Odrážky: 1、Široká Kompatibilita: vstavaný Bluetooth reproduktor je možné pripojiť k akémukoľvek Bluetooth zdroj signálu, takže mikrofón je vhodný pre smartphone 2、Bezdrôtové Pripojenie: mic funkcie Bluetooth 5.0, bezdrôtové spojenie, môžu sa použiť kedykoľvek

5 Recenzie
€3.96

Mini Hlava-montáž Káblových Mikrofón MIC kondenzátora Microfono Pre Hlasové Zosilňovač, Reproduktor Profesionálne Káblové Slúchadlá s Mikrofónom Funkcie 1.Silný a jasný zvuk v jedinečný dizajn 2. Úplne nové a vysokej kvality. 3. Použite tento pre video konferencie.

1 Recenzie
€29.37

BOYA BY-MM1MM1+ Video Záznam Mikrofón pre DSLR Fotoaparát Smartphone Osmo Vrecku Youtube Vlog Mic pre iPhone Android DSLR Gimbal By-MM1+ je rekonštruovaných super-cardioid kondenzátora mikrofón, ktorý poskytuje nižšiu hlučnosť a vyššiu citlivosť zvuku na vašom smartphonov,

Súvisiace produkty