Ženy Plné Vrúble Underdress Orgán Obrážačka Korzet, Šaty, Sexy Shaperwear Zadok zdvihákov Bruško Kontroly Pás Trainr Mujer Bezšvíkové Slim

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€10.23

€14.62

Popis výrobku:

Funkcia Shapewear Plný Vrúble

1. Nie koľajových hore a dole.

2. Priedušná a Super Úsek.

3. Pohodlné na nosenie po celý čas.

4. Premium materiál Bez Stopy Hem.

5. Sexy V-typ Center & Výťah Prsia.

6. U-typ Späť, aby sa zabránilo vidieť to, keď budete nosiť akékoľvek oblečenie.

Materiál: 75%Polyamid, 25%Elastan

Funkcia

1. Hlboký Výstrih & Nastaviteľné Popruhy-To sexy dizajn, aby si sexy a atraktívna. Bezšvové sklzu je priedušný, cenovo dostupné, a dobre sedí, aby sa zabránilo zhromažďovanie a alebo prevrátenia.

2. Priedušná & Výťah Prsia-To dlho plný vrúble pod šaty plus veľkosť je odolný, obsahuje minerálne prvky, ktoré oživiť telo a má push-up podprsenka kompatibilné dizajn, ktorý zlepšiť prsia tvar.

3. Premium Textílie s Žiadne stopy -- Shapewear pre ženy, kvality konštrukcie pomocou 75%Polyamid, 25%Elastan materiál je ľahký ešte trvanlivé. Slip Šaty sa tiahne aj na nosenie ženy rôznych veľkostí a nemá žiadne stopy, ktoré nie kopať do kože, keď je v prevádzke.

4. Upraviť Tvaru Vášho Tela-To bezšvové body shaper pre ženy je, že zdvojnásobuje a pás cincher a bruško redukcia tuku. To je priedušný, cenovo dostupný a dobre sedí, aby sa zabránilo zhromažďovanie alebo prevrátenia.

5. Veľmi Pohodlné na Nosenie -- Nosiť naše daywear sklzu po celý deň a noc, vonku, alebo doma, bez nepríjemné pocity a podráždenie, ktoré vás zle postavený shapewear pobiť s na dennej báze. Relaxačný a pohodlné pocit umožňuje mať ho na svoje telo na dlhú dobu.

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: bustier šaty, korzet reductor, underdress ženy, kombinéza shapewear, korzet korzet, underbust, muži korzety, bavlna underdress, korzet ženy, zadok výťah
funkcie 5 Sexy&Charming
Funkcia 1 Tvar Pasu
So Sexuálnym Podtextom No
Textílie Typ Broadcloth
Materiál 75%Polyamid, 25%Elastan
Štýl Sexy Šaty
funkcia 3 Dobre Tvárny
Dekorácie Čipky
Funkcia 4 Č Pánty Linky
Funkcia 2 Bruško Ovládanie
Pohlavie ŽENY
Nemravný Obrázok No
Položka Druh Frézovanie
Shapewear Ovládanie Vrúble
Číslo Modelu Slip Šaty
Vrúble Typ Plný Vrúble
funkcia 6 hrudník podporu
Hrúbka ŠTANDARD
farba Čierna, Béžová
funkcia 8 Čipky Dizajn
Funkcia 9 Hladké Späť
funkcia 7 zadok zdvihákov
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky JOYSHAPER
Kontrolná Úroveň Médium
Veľkosť S, M, L
Príležitosti Svadby, Párty, Klub, Letných Dní

Napísať recenziu

Ženy Plné Vrúble Underdress Orgán Obrážačka Korzet, Šaty, Sexy Shaperwear Zadok zdvihákov Bruško Kontroly Pás Trainr Mujer Bezšvíkové Slim

Ženy Plné Vrúble Underdress Orgán Obrážačka Korzet, Šaty, Sexy Shaperwear Zadok zdvihákov Bruško Kontroly Pás Trainr Mujer Bezšvíkové Slim

Súvisiace produkty