HZFCEW Upgrade DIY Tetris Retro Puzzle Hra Farebné Tehly Hračka Stohovateľné LED Stolná Lampa Constructible Blok Nočné Svetlo

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€15.01

€20.02

HZFCEW Upgrade DIY Tetris Puzzle Svetlo Retro Hra Veža Dieťa Farebné Tehly Hračka Stohovateľné LED Stolná Lampa Constructible Blok Nočné Svetlo FR196

Vlastnosti Produktu:

【Najlepšie Dekoratívne Osvetlenie] vyzýva - 7 rôznych farieb neon magic design, Každý kus je jedinečný farby. LED sa rozsvietia, keď je kusy sú postavené spolu; osvetlenie sa vypne, keď ju berú od seba.

【Ideálny Darček] vyzýva, bolo by perfektné dekor osvetlenia pre váš domov. Ideálny Darček pre Deti pri príležitosti Dňa Valentína Halloween a Vianočné ozdoby a tak ďalej. Zábava a podnecuje tvorivosť, žiadne iné stôl svietidlá alebo svetlá môžete urobiť.

【Rôzne Kombinácie & HOBBY Hračky] vyzýva - Môže byť zostavený interlock, led modul, svojvoľne. Úžasné dekoratívne lampy, ako aj dobrá hračka pre Tetris fanúšikov a deti. Môžete DIY výzdoba pre vaše svetlá, zostavené do rôznych tvarov, alebo držať akékoľvek dekoratívne nálepky sa vám páči.

【Automatické Osvetlenie] vyzýva - Pri bloku lampy sú postavené spolu, LED osvetlenie; Keď bloky demontáž, svetlá vypnúť. Tak dlho, ako hlavný blok je pripojený k moci./zapnúť, ostatné bloky môžu byť osvetlenie, keď sa hromadia.

【Ochrany životného prostredia Materiál] vyzýva Kvalitné ABS materiálu, balenie pozostáva zo 7 spriahnuté lampy a kábel. Googday Jeden Rok Záruka, 100% Záruka Vrátenia Peňazí. Ponúkame najlepšie po-predajný servis, akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Špecifikácia Výrobku:

Názov: Tetris Nočné Svetlo

Materiál: ABS

Farba: farebné

Vstupné napätie: AC110V/AC240V

Napájanie: Adaptér

Farbu svetla: 7 farieb

Package hmotnosť: 0.72 kg

Veľkosť balenia: 30*21*4.5 cm

Balík obsahuje:

7 * LED Indukčné Spriahnuté Lampa

1 * AC110V/AC240V Adaptér

1 * Užívateľská Príručka

Doprava Politiky

(1) Pre prebehol položky, Budeme sa snažiť, aby služba vám!

(2) prosím, kontaktujte nás s položku číslo, identifikačné číslo a popis vady v lehote 7 dní odo dňa package príchodom.

(3) Budeme poskytovať pozitívnu spätnú väzbu pre kupujúceho, akonáhle kupujúci platí za tovar.

(4) spätná Väzba je naša povesť o. Zaväzujeme sa k vynikajúce služby uspokojujúce a naďalej majú veľmi pozitívnu spätnú väzbu hodnotenie.

(5) Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, prosím kontaktujte nás priamo pred odchodom spätnú väzbu v snahe zistiť akékoľvek rozdiely, ktoré môžu mať.

Dôležité Poznámky

(1) -uistite sa Prosím, že dodacia adresa, ktorú poskytnete pri pokladni a presný.

-Kombinovať Doprava ponúkol zľavu. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pre kombinovať zľava doprava.

(2) uveďte Prosím nasledujúce Údaje s platbou.

-Vaše Celé Meno.

-Vaša Plná a Presná Adresa

-Telefónne Číslo (Post office vyžaduje zákazníka, telefónne číslo, pre Medzinárodné dodávky).

(3) Daňové a colné Poplatky.

-Vaša krajina môžu účtovať dodatočné dane a clá na vaše položky, keď vstupuje do vašej krajine.

Návrat & Záruka

(1) Ak sa chcete vrátiť položky, neposielajte späť od seba, bez toho, kontaktujte nás. Alebo nebudeme riešiť otázku a kupujúci by mal prevziať zodpovednosť za dôsledky.

(2) Prosím, kontaktujte nás, a to do 7 dní, ak sa chcete vrátiť svoje položky z dôvodu meniacich sa myseľ. Čiastočné vrátenie bude venovať. Kupujúci zaplatí poštovné návrate. 15% z celkovej sumy bude odpočítaná pri náhradu, ktorá je pre balenie a dopravu za poplatok.

(3) Ak predmet dostane chybnú v rámci záručnej doby. Kupujúci môže zaslať položky späť na opravu. Kupujúci platí pre všetky prepravné poplatky. Oprava bude zvyčajne trvá 1-2 mesiace.

(4) Všetky vrátenie a výmena budú spracované v priebehu dvoch-troch pracovných dní po tom, čo sme si návrat balíka.

Spätná väzba

(1) Každý nespokojnosť bude treba vziať dobrú starostlivosť o nás, prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky predtým, ako budete kontaktovať nás. Budeme vyriešiť každý problém pre vás a vynaložiť maximálne úsilie na zápas päť hviezdičiek.

Štítky: virtuálne zvieratko, syn lampa, lampa led, stolná lampa, rukavice myš, hra lampa, tetris svetlo kocky, tetry, nes tehla, svet minecraft svetlo
Použitie Dovolenka
Zdroj Napájania AC
Položka Druh nočné osvetlenie
Je To Inteligentné Zariadenie No
Energie Prepínač
Príkon 0-5W
Typ Batérie ŽIADNE
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Druh Nočné Svetlo
Materiál Telesa ABS
Je Potrebné Batérie No
Pôvod CN(Pôvodu)
Je Batérie Pribalené No
Certifikácia FCC
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Číslo Modelu FR196
Názov Značky HZFCEW
Tvar Obrázok
Napätie 220V

Napísať recenziu

HZFCEW Upgrade DIY Tetris Retro Puzzle Hra Farebné Tehly Hračka Stohovateľné LED Stolná Lampa Constructible Blok Nočné Svetlo

HZFCEW Upgrade DIY Tetris Retro Puzzle Hra Farebné Tehly Hračka Stohovateľné LED Stolná Lampa Constructible Blok Nočné Svetlo

3 Recenzie
€10.04

funkcie : 1. Prenosné osvetlenie: Po plne nabitá, použite čas baterka je možné predĺžiť až na 6 hodín. 2. Snímanie pohybu: Pri pohybu je zistené v 4 m, integrované PIR snímač sa aktivuje svetlé LED, čím poskytuje pohodlné a vnímavý hands-free osvetlenie. 3.

1 Recenzie
€2.92

4 LED svetlá s multi farebné možnosti 5 rôznych farieb meniacich sa nedostávajú teplé alebo horúce, aj keď beží celú noc Svieti na noc svetla / Otočná moon star projekčnej lampy

1 Recenzie
€10.01

Úžasné 3D LED Dinosaura Triceratops Spustiť LED Nočné Osvetlenie s 7 Farieb Magické Panel 3D optické ilúzie LED svetlo Funkcie: 1. 8 vymeniteľné farebné režimy, vrátane Azúrová, Modrá, Zelená, Červená, Biela, Žltá a Fialová, rovnako ako blikajúci režim,

Súvisiace produkty