Elektrické Ručné trojica Planetárny polisher Betón, Mramor, Žula Mokré Brúska

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€776.16

€834.58

Elektrické Ručné trojica Planetárny polisher Betón, Mramor, Žula Mokré Brúska

upozorňujeme, že video je len pre parádu

Aplikácia

Trojica Planetárny Polisher je robustné, planetárny powered nástroj určený na výrobu byt, vírivá bez dokončiť na dosky, podlahy, steny, a o krokoch, schodisko.

Jednotka bude brúsiť, zdokonaľovať, leštenie a čistenie betónu, terazzové, mramorových a žulových povrchov pomocou diamantových brúsnych.

To je pravda, planetárny výstroj poháňaného nástroja.

10" platforma otočí za nižšiu cenu, než vyššia rýchlosť otáčania 4-palcový dosky.

Táto kombinácia ot. / MIN poskytuje optimálnu rýchlosť pre diamantových leštenie, vytvára perfektný povrch 5 krát rýchlejšie ako jeden vedúci polisher.

Môžete použiť akýkoľvek 4" pohár kolesá s závitové arbor pre agresívne brúsenie a súhrnná expozícia. Alebo akýkoľvek 4" diamond leštiaci pad s háčika a slučky prílohu.

Centrum chladiacej vody kŕmne linky, presné ložiská a ozubené kolesá sa prekladá robustná konštrukcia a konečným nástrojom pre dokonalé rovinnosti a superior zrkadlo ako poľský

Trojica Planetárny Polisher môže byť napájaný byť rôzne nízke ot. / MIN elektrické alebo pneumatické leštičky.

Upozornenie

Nepoužívajte vysoké ot. / MIN uhlové brúsky s Trojica stroj.

Funkcie Zahŕňajú: 220 Volt BR Nízke ot. / MIN Vysokým Krútiacim Variabilná Rýchlosť Polisher 2 vzduchové rozvody s Y Konektor pre Účinné Suché Brúsenie obsahuje všetky potrebné bezprašnú a vody zdroj príslušenstvo na prevádzku mokré alebo suché. kombinuje overené planetárny výkon s prenosnosťou. môžu byť poháňané elektrickým alebo pneumatickým variabilná rýchlosť parkiet s golierikom veľkosť 50 mm alebo menej.

Štítky: dremel nôž brúska, effriteuse, moledor burín, pieskovacie stroje, hilti betónovej podlahy, mlynček, foto nástenná maľba hormigon, angl brúska, reťaz disk brúska, pás sander, reťazová píla brúska
Číslo Modelu spp
Priemer Disku 100mm
Variabilná Rýchlosť Áno
Disk(Koleso) Typ brúsne dosky
Hmotnosť 18.8kgs
Použitie Domov urob si sám
Rozmery 42*15*21
Menovité Napätie 220V
Kľúčové slovo trojica Planetárny polisher Betón, Mramor, Žula Mokré Brúska
Menovitý Príkon 220V
Názov Značky OPIČÍ KRÁĽ
Frekvencia 60Hz 50Hz
Zdroj Napájania Elektrina
Druh Iné

Napísať recenziu

Elektrické Ručné trojica Planetárny polisher Betón, Mramor, Žula Mokré Brúska

Elektrické Ručné trojica Planetárny polisher Betón, Mramor, Žula Mokré Brúska

2 Recenzie
€23.03

Funkcie: -90 ° Uhol -Kompaktný a Ľahký -Die Cast Hliníkové Telo -Páčka Plynu pre Pierko Ovládanie -Zadné Výfukové Air Flow Systém -Kľúče Súčasťou Kľúča -Spojka Montáž Zahrnuté -Voľný Rýchlosť: 20,000 ot.

1 Recenzie
€17.64

Názov:Uhlovú Brúsku Protiprachový Kryt Model:865118 Špecifikácie: Prach trubky priemer: 3 cm Hodí sa pre: Priemer 4 a 5 uhlové brúsky a 3 /4 /5 pílové listy Veľkosť: 18x4x16cm/7.1x1.6x6.3 Množstvo: 1pc Funkcie: Zachytáva

1 Recenzie
€25.59

18V Lithium Batéria Striedavé uhlovú Brúsku Leštiaci Stroj Sander Rezací Stroj uhlovú Brúsku Pre Makita batéria (nie je súčasťou) Popis: 1. Striedavý motor: prináša až o 57 percent viac čase spustenia cez kartáčovaný 2. Bez zaťaženia rýchlosť:

3 Recenzie
€4.56

Špecifikácie: Stav: Úplne Nové Materiál: ABS + Korund Brúsne Koliesko Hlavná Farba: Modrá, Ako Je Uvedené Veľkosť: cca. 6.7x3.3inch Použite elektrickú vŕtačku napájania jednotky. Zlepšiť vrtáka použitie. Oteruvzdorné Korund

Súvisiace produkty