Nový príchod! 20x17mm 10pcs Pokovovanie Skutočné zlato/CZ motýľ Kúzlo pre Náušnice DIY časti,Šperky, Náušnice Zistenia & Zložka

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€10.28

€14.69

Poznámka: Pokovovanie Skutočné zlato sa udržať jasný dlhý čas. možno prať

Popis Produktu

Zásielky

1. Dodacia adresa - tovar bude odoslaný do vašej www.projekt-psa.sk profil adresu,uistite sa Prosím, že dodaciu adresu je úplné a správne.

2. Budeme loď vašej objednávky spolu cez Čína Príspevok Air Mail pre dopravu zdarma.Ak je to naliehavé,môžete platiť nejaké extra expedičný poplatok,vám zašleme prostredníctvom DHL,EMS alebo UPS,sme získať veľké zľavy od kuriéra,potom cena je veľmi dobrá.

3. Času na ceste

Na Čína Príspevok Air Mail,že?ll vždy sa 15-35 dni, aby sa dospelo. Ak nemôžete získať nákladu do 45 dní,prosím, láskavo pošlite nám e-mail. Pomôžeme sledovať cargo pre vás. Ďakujem.

4. Tax_You musieť zaplatiť clo daní sami..nenesieme clo alebo dane

Spätná väzba

Vaša odozva je naozaj pre nás dôležité.

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím pomôcť opustiť "Pozitívnu spätnú Väzbu" a "5 Ideálny Hviezdy" pre nás, keď dostanete vaše položky a my vám urobiť to isté pre teba. Vďaka vopred.

2.Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a služby, prosím kontaktujte nás a dajte nám príležitosť nájsť riešenie. Ďakujeme!

Vrátenie A Procesné

1. Ak nie ste spokojní s prijatých nákladu,z akýchkoľvek dôvodov, musí kontaktovať nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky.

2. Prosím, láskavo kontaktujte nás ak chcete odoslať položku späť.

3. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a poskytnite nám prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše www.projekt-psa.sk ID.

4. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene.

Spätná zásielka nákladnej by mal byť zaplatená Kupujúcim

Štítky: kovový náramok motýle, motýľ kúzlo striebro, mosadz motýľ, crystal konektor charms, skutočné zlato aks, odkaz konektory charms, behúne skutočné zlato, motýľ čaro, motýľ prívesok charm, prepnúť spona pre šperky robiť
Názov Značky iBEADSKINS
Položka Druh Šperky Zistenia
Šperky Zistenia Typ Konektory
Kovové Farby 16 K zlato
Kovy Typ Medi
Materiál Kov
Položka Výška 2cm
Položka Hmotnosť 1.12g
Vlastnosti Produktu žena náušnice príslušenstvo,diely
Položka Šírka 1.7cm
Číslo Modelu LCHJPJ2011-6040

Napísať recenziu

Nový príchod! 20x17mm 10pcs Pokovovanie Skutočné zlato/CZ motýľ Kúzlo pre Náušnice DIY časti,Šperky, Náušnice Zistenia & Zložka

Nový príchod! 20x17mm 10pcs Pokovovanie Skutočné zlato/CZ motýľ Kúzlo pre Náušnice DIY časti,Šperky, Náušnice Zistenia & Zložka

0 Recenzie
€16.68

50Pcs Multi-Petal Mosadz Micro Pave Cubic Zirconia Perličiek Čiapky Kvet Perličiek Dištančné pre Náramok, Náhrdelník Šperky Čo Zistenia Veľkosť: cca 10 mm v priemere, 4 mm hrubé, otvor: 1,2 mm.

1 Recenzie
€3.00

10/30 Kus Bronz Tón Filigránske Motýľ Tvarované Zábaly Šperky Čo DIY Connnector Zdobením Zistenia 66x50mm Položka Podrobnosti 100% Nové, Kvalitné Veľkosť:66x50mm Hrúbka:1 mm(1/8 ) Materiál:Zliatina Farba:Bronz Tón Množstvo:Budete mať 10 alebo 30 Kus táto položka

0 Recenzie
€2.50

Materiál:Magnet,Meď Farba:Striebro, Zlato, ružové zlato, Bronz, Čierna Vnútorný priemer veľkosť: 3/4/5/6/7/8mm Package vrátane: 10pcs/veľa

Súvisiace produkty