1 Pár Unisex Cyklistické Ponožky Priedušná Tlmenie Nárazov na Päte Ochranných pre Športové ZJ55

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.25

€4.34

1 Pár Unisex Cyklistické Ponožky Priedušná Tlmenie Nárazov na Päte Ochranných pre Športové ZJ55

Poznámka 1:Budeme mať ochrana osobných údajov bezpečné a bude odhaliť akékoľvek osobné informácie.

2:kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky. Naše po-predajný tím vám ideálne riešenie, v prvý raz. Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Elastická Tkanina: ponožky funkcie elastické vlákno-tkané ponožka otvorenie, geometrické priedušný oka na priehlavku a rýchlo potenie absorpcie.

2. Pribrala Ponožky Spodnej: S ergonomický dizajn, ponožky časť, ktorá je ľahké nosenie je zhustne, aby sa zabránilo vzniku pľuzgiere. Použitie-priateľský dizajn.

3. Osobné Jediným Dizajn: S prispôsobené jediným dizajn, ponožky sú anti-sklzu, čo vám umožní vykonávať viac slobodne bez obmedzení.

4. Šok Absorpcie: Na pribrala ponožky hlava je plná elasticita, čo výrazne znižuje vplyv silu a chráni vaše prsty.

5. Päty Ochrana: Na nosenie, odolný dizajn na achilovej šľachy vyhli zranenia spôsobené nohy a topánky trenie počas cvičenia.

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

Špecifikácia:

Typ:Vonkajšie Cyklistické Ponožky

Hlavné textílie zloženie: Nylon

Hrúbka: Stredné Balenie Obsahuje:

1 Pár x Ponožky

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní. Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní. V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: vyvoláva pack dievča, behanger dievčatá, pletená 2 4 lb, vrkoč hodváb 3 mm, začiatočník čarodejnice, vrkoč x8 1500m, pletená 8 jadro, mäkkú detskú kúpeľ, vrkoč zámky 30
Pohlavie MUŽI
Hadica Výška Pančuchy
Pôvod CN(Pôvodu)
Prst-oddelené No
Názov Značky INBIKE

Napísať recenziu

1 Pár Unisex Cyklistické Ponožky Priedušná Tlmenie Nárazov na Päte Ochranných pre Športové ZJ55

1 Pár Unisex Cyklistické Ponožky Priedušná Tlmenie Nárazov na Päte Ochranných pre Športové ZJ55

0 Recenzie
€9.53

Vitajte na mojom obchode, podporujeme drop shipping!!! Kupujúci spätnej väzby: Tešíme sa na vaše názory,Fotky z ceny: Veľkosť Návrh: Príklad: Ak je vaše dieťa 137 cm vysoký, potom vyberte Deti 145 cm (135-145 cm) Deti Veľkosť: Deti

0 Recenzie
€54.25

Náhradné diely program Toyota Priemyselné Zariadenia obsahuje katalóg detaily a príslušenstva pre priemyselné zariadenia (prepínanie s elektrickým pohonom) používané v stavebníctve, priemysle, sklad zariadenia{ekonomiky} a komunálne služby. Program Toyota Priemyselné Zariadenia

1 Recenzie
€201.54

Kľúčové Funkcie 2 V 1, Multifunkčný Dizajn: Kombinujúce funkcie pohovkou a posteľou, to váµandu môže byť použitý ako očarujúce pohovka v obývacej izbe baviť hostí. Je tiež možné vytiahnuť nižšie trundle posteľ a zase do 2 samostatnými posteľami veľkosti na spanie. Tento

Súvisiace produkty