Z Nehrdzavejúcej Ocele Opakovane Kávové Kapsule Kuchyňa Opakovane Kávové Kapsule Pohár Filter Kompatibilný Pre Delta Q Káva Príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€15.18

€21.09

Káva má veľa výhod, ale zakaždým, keď idú do kaviarne kúpiť kávu strata času a stojí veľa peňazí, tak stále viac a viac ľudí sa rozhodnete použiť ich vlastný kávovar, aby káva, kávové kapsule na kávu, stroj je veľmi dôležité.

Funkcie:

18/8 HÚŽEVNATOSŤ NEREZOVEJ OCELE - Vyrobený z 18/8 nerezovej ocele, BPA zadarmo a umývateľné v umývačke riadu. To je super ľahké čistenie po použití a žiadne rezíduá budú ponechané.

OPAKOVANE použiteľné - Plastové kávové kapsule nemôže byť recyklované, alebo biodegraded, a veľké množstvo plastového odpadu, ktorý prináša veľké škody na životné prostredie zostáva. Položka je vyrobené z potravín akostnej nerezovej ocele a dokonalá náhrada za plastové kapsule.

LEPŠIU CHUŤ: Presný kávy filter robí kávu chuť viac, silný a hladký.

KOMPATIBILITA: Kompatibilný S delta q /delta q NDIQ7323 / EP MINI(lavazza bod).

STARAŤ ZDARMA ZÁRUKA - Akýkoľvek problém, kontaktujte nás prosím bez váhania. Česť slúžiť.

Špecifikácia:

Názov: Nerezová oceľ opakovane kávové kapsle

Farba: Strieborná

Hlavný materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Kompatibilné s: delta q /delta q NDIQ7323 / EP MINI(lavazza bod)

Rozmery: 30*20*38 mm

Package Informácie:

Veľkosť balenia: 5.5*5.5*10 cm

Package hmotnosť: 67g

Darčeková Krabička Balenie

Zoznam Balíkov:

1* Nerezová oceľ opakovane kávové kapsule

1* Kefa

1* Lyžica

1.Originálne fotografie produktov sú poskytované pre starých zákazníkov.

2.Veľkoobchod/dropshipping obe podporované, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete viac väčšinu cenu alebo rýchlejšie prepravu.

3.Máme loď po celom svete Čína príspevok,HK post EMS,DHL, Fedex,a tak ďalej,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky.nie sme schopní kontrolovať čas dodania,pretože to je spracovaná v Tretej strany služby.

4.Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,jednotlivo počas prázdnin .

1. Ak sa niečo robí ste spokojný / á alebo nahnevaný, kontaktujte nás prosím priamo pred odchodom spätnú Väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť problém, kým vám uspokojiť.

2. Ak ste sa uspokojiť s položku, prosím, pridajte si náš obchod k obľúbeným zoznam a nechať pozitívnu spätnú väzbu (5stars) podporiť nás! ?

3. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor, bez akejkoľvek komunikácie so náš tím služby, veríme, že môžeme vyriešiť problém za vás dokonale v prostrediu !

Štítky: kapsule lavazza, nespresso nehrdzavejúcej ocele, tamper, nespresso opakovane kapsule, kapsule coffe, kapsule delta, príslušenstvo kávovar, capsul káva, akvárium filter, mlynček na kávu hopper
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ Filtra Opakovane Použiteľné Filtre

Napísať recenziu

Z Nehrdzavejúcej Ocele Opakovane Kávové Kapsule Kuchyňa Opakovane Kávové Kapsule Pohár Filter Kompatibilný Pre Delta Q Káva Príslušenstvo

Z Nehrdzavejúcej Ocele Opakovane Kávové Kapsule Kuchyňa Opakovane Kávové Kapsule Pohár Filter Kompatibilný Pre Delta Q Káva Príslušenstvo

Súvisiace produkty