Nové dámske nerezový krúžok módny malé okrúhle korálky titánové ocele, pokovované zlato ukazovák chvost krúžok

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€7.50

€15.01

Naša Spoločnosť Je Veľké Ornament Podnik sa Špecializuje na One-Stop Dizajn, Výrobu a Predaj, Poskytovať Fyzickej Obchod Zákazníkov, Trhu Veľkoobchodníci a Zahraničného Obchodu Obchodníkov s High-kvalitné a Cenovo dostupné Populárne Ornament; V Posledných Rokoch, on-Line E-Commerce Má Stále Horúce, Všetky Sú k Dispozícii na Sklade, so Rovnakú Kvalitu a Priaznivé Ceny, Budeme Prísne Kontroly Kvality Výrobkov a Našich silách, aby sme mohli Poskytovať Produkty s Vysokým nákladom na Výkon a Dobré Trhu, Konkurencieschopnosť, aby vyhovovali Potrebám Zákazníkov, Srdečne Vitajte Obchodníkov z celého Sveta, s cieľom prerokovať a Nadviazať Priateľské a dlhodobé Kooperatívne Vzťahy s Usa. Poskytneme Vám Úprimne a tešíme sa na Vašu Návštevu!

Titán Ornament Výhody, Udržiava Farbu po Dlhú Dobu, Bez Alergií, Bez Hrdze, Nádherné Tvar

Čo Ste Sa Viac zaujímajú o to, Ako Dlho Môže Predávajúci Záruku, Že Farba nezmizne po Pozlátené Titánové Ocele Materiál. Budem Vysvetľovať, Tu, možno Všetci Predajcovia Predaj Ocele Ozdoby na Taobao Nebude Hovoriť Tak Úprimne a Dôkladne, Tak Prosím, Pozorne si Prečítajte:

1. Všeobecné Ocele Dekorácie Vákuové Pozlátené Proces, Ľudia s Neutrálnym PH Hodnoty, Môže Ho Nosiť, Väčšina Ľudí si Môže Uchovávať Ju o Jeden Rok, na Dlhú Dobu, Alebo Ľudí s Kyselinou Hodnotu PH a Alkalické PH Hodnotu, Je to Len, Že Farba Bude Slabé, ale vo Všeobecnosti Je Zriedkavé, Že Celý Farba Bude Zase Jet-Čierne ako Zliatiny Krúžok.

2. Na Udržiava Farbu Schopnosť Krúžok, o ktorej hovoríme My, Je Vnútorné Steny Prsteňa, Ktorý sa Priamo Dotýka Pokožky. Proti Vyblednutiu Je Tiež, aby sa Zabránilo Korózii Spôsobenej Pokožky, Pretože Vnútorné Steny Nie Len Dotkne Pokožky, žiadne Iné Látky, Bude sa Stretli. Ak Sa vyskytne Problém na Vonkajšej Stene Krúžok, Musí To Byť Spôsobené vonkajšou Silou. Prosím, Pozorne Analyzovať Vaše bežné Nosenie Návyky, ako sa nedotýkajú Žieravé Veci (ako je Umývanie Rúk, Kúpanie, pranie a žehlenie, a Pod.) na Zníženie Trenia (napríklad Klávesnice, Myši, Tabuľky, Atď.).

3. Ocele Ozdoby Boli Udržiava Farbu po Dlhú Dobu, ale To Neznamená, Že Prsteň s Iba Tucet Yuan Môžu Súťažiť s Peniazmi v Tvrdej mene, Takže Buďte Opatrní, aby Ju Nosiť, Pretože Situácia Je Zložitá, Keď Budete Nosiť Ju, preto, Predávajúci Nemá Žiadny Spôsob, ako Prísľub Jeho Udržiava Farbu Schopnosti a Čas, Ani Môže Poskytovať tzv. Záručná Doba a Príslušné po-Predajný Servis.

Mnoho Rokov Export Výroby a Prevádzky, Kvality Výroby Veľkých Tovární, Sú-Prvá Trieda. Uisťujeme vás Kúpiť.

Ornament Budeme Starostlivo Skontrolujte pred Dodaním, a To Je Nevyhnutné, Že Výrobok Bude Mierne Poškriabaný počas Expresného Doručenia,

To Nie Je Kvalita Problém, Prosím, uisťujeme vás.

Materiál: Titán Oceľ + Vákuové Pokovovanie v Peci + Rose Gold

Štítky: riad titanium, earings stainles steel, krúžok, prsteň zlatý piesok, crystal ozdobný kameň, zlato nos stud, muži krúžok, ženské krúžok z nehrdzavejúcej ocele motýľ, krúžok z nehrdzavejúcej ocele, adn krúžok
Druh Krúžok, Krúžok
Kovy Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Pôvod CN(Pôvodu)
Jemné alebo Módne Móda
Vlastné Spracovanie Is
Kategórie Produktov Ručné Šperky
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Modelovanie GEOMETRICKÉ
Pohlavie ŽENY
Položka Druh Krúžky
farba Zlato Č. 6 A366, Zlata Č. 7 A366, Zlata Č. 8 A366

Napísať recenziu

Nové dámske nerezový krúžok módny malé okrúhle korálky titánové ocele, pokovované zlato ukazovák chvost krúžok

Nové dámske nerezový krúžok módny malé okrúhle korálky titánové ocele, pokovované zlato ukazovák chvost krúžok

2 Recenzie
€12.21

(1) Stav:100% zbrusu nový (2) Materiál:Meď, Bling Jasné, CZ Kameňa (3) Krásny dizajn a vynikajúce spracovanie. (4) Módy v Európe a USA trh. (5) Spoľahlivá kvalita a rozumná cena.Máme profesionálne QC tím kontrolovať každý výrobok dôkladne (6) môžete kombinovať všetky produkty,

0 Recenzie
€3.75

Upozornenie: 1. Pôvodné Cena Garantovať, že Naše výrobky sú z továrne, potom loď na vás, ušetriť veľa peňazí za vás. 2. 100% Bezpečné a Bezpečné Prosím, neváhajte a nákup online.Tretia strana platobných služieb vám zaručí oboch našich práv. 3.

2 Recenzie
€3.84

---Popis Produktu--- *Štýl: Zviera ,Vlk, Motorkár *Kov: 316L Nerezovej Ocele *Farba: Strieborná *Množstvo: 1 Ks *Veľkosť prsteňa: je k Dispozícii v USA Veľkosť 7, 8, 9, 10, 11, 12 *Vezmite prosím na vedomie: Všetky hmotnosti a rozmery

Súvisiace produkty