Medenými Masáž Nástroj Guasha SPA Držiak Pre Tvár, Krk, Telo Tlak Terapia Heallth Starostlivosti Hot

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.86

€5.37

USD 0.62 / kus /lot 1 USD 1.52 / kus /lot 1 USD 1.19 / kus /lot 1 USD 0.71 / kus /lot 1 USD 0.51 / kus /lot 1 USD 2.69 / kus /lot 1 USD 0.71 / kus /lot 1 0.44 USD / kus /lot 1 0.44 USD / kus /lot 1 0.44 USD / kus /lot 1 0.44 USD / kus /lot 1 0.44 USD / kus /lot 1 USD 0.71 / kus /lot 1 USD 0.71 / kus /veľa 1 USD 0.71 / kus /lot 1 USD 1.18 / kus /lot 1 USD 0.71 / kus /lot 1 USD 1.65 / kus /množstvo 1

Popis:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie:

Vysoko kvalitných materiálov.

1. VIAC LIEČBA HRANY - Na Gua Sha Škrabanie Masáž Nástroj má viacero krivky a hrany, ktoré umožňuje pracovať nielen veľké svalové skupiny, ako sú ruky, nohy a chrbát, ale aj dostať sa do tých menších ťažko prístupných oblastí okolo pliec, krku, kolená a s menšou námahou a tlaku.

2. FYZIKÁLNA TERAPIA NÁSTROJ - Zníženie hlavu, nohy,mali na Krku a Bolesti Svalov,Tiež môže byť práca na tvári.Použitie v rôznych častiach majú rôzne funkcie.

3. ANTIBAKTERIÁLNE A JEDNODUCHÉ ČISTENIE - Vyrobené z Lekárskej Medi pre Anti-alergický, Antibakteriálne a Jednoduché Čistenie z Lekárskej Titánu pre Anti-alergické.

4. ZNIŽUJE SVALOVÉ BOLESTI A ZLEPŠENIE MOBILITY - jedinečne navrhnutý Gua Sha nástroj odstraňuje jazvy a adhéziou pod kožu, ktoré sú bráni svalovej pohybu a krvný obeh.

5. ĽAHKO SA prenáša - z Nerezovej Ocele Gua Sha Škrabanie Masáž Nástroj je malý a je dodávaný s Ochranným Nastaviť na Zníženie Opotrebenia.

Čo je gua sha?

Gua sha je tradičné Čínske lekárske ošetrenie, v ktorých pokožka je škriabal na vytváranie svetelných petechiae. Odborníci sa domnievajú, že gua sha uvoľňovanie nezdravé telesnú hmotu z krvi, stasis v boľavé, unavené, silnej alebo poranený sval oblastiach na podporu nových okysličenej krvi do oblastí, čím sa podporuje metabolické bunky, opravy, regeneráciu, hojenie a obnovu. Gua sha je niekedy odvolával sa na ako "škrabanie", "spooning" alebo "coining" v angličtina reproduktory.

Špecifikácia

Materiál:Meď

Farba: žltá

Kategória: Ako na obrázku

Package zahrnuté:

1Pcs * Gua Sha Nástroj

Poznámka:

1. Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

2. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

Štítky: guasha massag, gouache masáž, drevené masážne terapie nástrojov, jinkairui masáž, aptonia masáž auta, krk úľavu, acupunctur, gua sha škrabka, medený drôt, korzet pre fat man
Názov Značky KuZHEN
Aplikácia Telo
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu gua sha nástroj
Materiál Medi

Napísať recenziu

Medenými Masáž Nástroj Guasha SPA Držiak Pre Tvár, Krk, Telo Tlak Terapia Heallth Starostlivosti Hot

Medenými Masáž Nástroj Guasha SPA Držiak Pre Tvár, Krk, Telo Tlak Terapia Heallth Starostlivosti Hot

1 Recenzie
€33.12

Popis produktu Introction: Tento produkt je vyrobený pre ľudí, ktorí sa dlhodobo stôl pre prácu, ovládače, kuchári, starších pracovníkov, pracovníkov, manuálnych pracovníkov, je ich starostlivosť o seba najlepší partner, je tiež najlepší pomocník pre zdravotníckych pracovníkov.

1 Recenzie
€17.98

Funkcie: Vybavená 360°Rotujúce Magnetické Gule. Po tepla up, to vám pomôže relaxovať svaly podporovať krvný obeh. 2 nastavenie Teploty a 2 vibračných rýchlosti, splnia všetky vaše potreby. Magnetické kúrenie terapie, ktoré vám pomôžu odbúrať stres,

1 Recenzie
€26.62

50001 Si Mohol Páčiť Ručné Masáže Stick Domácnosť, Elektrické Masér 6 Režimov 5 úrovní Rýchlosti 4 Masáž Hlavy, Nízkou úrovňou Šumu pre Celé Telo, Relax ▶▶O Produkte: Režim: 6 režimov Rýchlosť: 5 Úrovní, Napätie: 220V Vhodné

1 Recenzie
€16.74

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

Súvisiace produkty