Turmalín Bedrová Výstuha Pás Späť Úľavu Od Bolesti Pás Pásu Podpora Držanie Tela Corrector Pás, Chrbát Podoprieť

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.16

€4.16

Turmalín Bedrová Výstuha Pás Späť Úľavu Od Bolesti Pás Pásu Podpora Držanie Tela Corrector Pás, Chrbát Podoprieť

Popis:

Tento self-vykurovanie pás je určený pre pás. Je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu, ktoré je bezpečné a pohodlné na nosenie. Mäkké samolepiaci pás s vysokou elasticitou, ktoré je ľahké prijať zapnutie a vypnutie. Self-vykurovanie kameň, by mohli pomôcť zlepšiť krvný obeh a podporuje metabolizmus. Vhodný pre ľudí, ktorí trpia bedrových bolesti chrbta, nerv, ischias, bolesti, artróza, poškodenia mäkkých tkanív.

Vlastnosti: Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ktoré je bezpečné a pohodlné na nosenie. Mäkké samolepiaci pás s vysokou elasticitou, ktoré je ľahké prijať zapnutie a vypnutie. Prijatie vysokou technológiou nano materiálu a samovoľne sa zahrievajúce kameň, ktorý pomôže zlepšiť krvný obeh a podporuje metabolizmus. S ergonómiou dizajn na zmiernenie tlaku na chrbte a na ochranu chrbtice a brucha. Vhodný pre ľudí, ktorí trpia bedrových bolesti chrbta, nerv, ischias, bolesti, artróza, poškodenia mäkkých tkanív. Dobrá voľba pre svojich rodičov, priateľov alebo seba.

Špecifikácie:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Typ položky: Turmalín samovoľne sa zahrievajúce bedrový Pás

Funkcia: Zlepšenie krvného obehu, podporovať metabolizmus, jasné, meridiány a posilnenie imunity

Materiál: Elastická Tkanina, + Turmalín + Magnetického Kameňa

Farba: Čierna

Dĺžka: 102.5 cm / 40.4 palec

Hmotnosť Balenia: Cca. 115g

Vhodné pre dav:

Vhodný pre ľudí, ktorí trpia lumbago, ischias, bedrových a svalové napätie, studená lumbago, gastrointestinálne ťažkosti, nepravidelná menštruácia, bedrových hyperplázia, bolesť spôsobená bedrových herniácie disku, dolné brušné bolesti spôsobené tým, gynekologické choroby, zimnica tela zimnica, popôrodné bolesti, podbrušku, zima, chlad, bolesť v pás, brucho, chladu, bolesti brucha.

Balík Obsahuje:

1 x Turmalín samovoľne sa zahrievajúce bedrový Pás

Poznámky:

1. Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

Štítky: bedrovej, zadný pás, corrector postur, muž držanie tela pásu, bolesti svalov, bolesť, nastaviteľné držanie tela corrector, bedrová podpora, pás bedrový, závlačky
Názov Značky YOSOO
Produkty Magnetický Bedrový Pás
type1 Držanie Tela Corrector
Pás Podporu Veľkosť Cca.102.5 cm / 40.4 palec
výrobky názov držanie tela corrector pásu
Funkcia Samovoľne Sa Zahrievajúce Podporu
Účinok Kosti Starostlivosť
Druh traky
Materiál Iné
Číslo Modelu bedrový pás
Bedrový Pás Farba čierna
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Druh Nižšie chrbta

Napísať recenziu

Turmalín Bedrová Výstuha Pás Späť Úľavu Od Bolesti Pás Pásu Podpora Držanie Tela Corrector Pás, Chrbát Podoprieť

Turmalín Bedrová Výstuha Pás Späť Úľavu Od Bolesti Pás Pásu Podpora Držanie Tela Corrector Pás, Chrbát Podoprieť

0 Recenzie
€66.22

Veľkoobchod prírodné jade kameň, masáž tepla kladivo späť krku masér ramenný masáž stick Hot predaj! NOVÉ! Kúrenie Pás! Podobný tovar: ( Naše zástrčka má Dva kolíky ploché, ak nie je možné použiť vo vašej krajine, obráťte sa na nás, alebo zanechať správu,

1 Recenzie
€7.46

Nastaviteľné Plantárna Fasciitis Noc Nohy Závlačky Drop Protetických Ortézy na Členok Popruh Podporu Elastické Chrbtovej Noc Závlačky Úľavu od Bolesti Opis: Kategórie: Nohy Orthotics Farba: Čierna Materiál: látkové, oceľový plech Funkcia: nohy oprava, priedušná, nastaviteľné

0 Recenzie
€13.95

.aplus-v2 { display: table; margin-left: auto; okraj-pravý: auto; } .aplus-v2 .aplus-3p-fixed-width { width: 970px; } .aplus-v2 .launchpad-modul { max-width: 1000px; margin-left: auto; okraj-pravý: auto; padding-top: 15px; padding-bottom: 15px; } .aplus-v2 .launchpad-text-container { margin-left:

Súvisiace produkty