M&J i7s Mini TWS Bluetooth 5.0 Bezdrôtové Slúchadlá Slúchadlá S Nabíjanie Box Športové Slúchadlá Pre iPhone Android Samsung Xiao

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.33

€4.76

M&J i7 Mini TWS Bluetooth Bezdrôtové Slúchadlá Slúchadlá S Nabíjanie Box Športové Slúchadlá Pre iPhone Android Samsung Huawei Xiao

Funkcie: 1. počúvanie piesne správne, podpora piesne a zavolať (2 slúchadlá možno vypočuť na hovor), 2. pripomenul, telefónne číslo, posledný hovor späť, všetky inteligentné Čínština a angličtina hlasové pokyny, boot, pár, vypnite telefón výkon bude nízka, hlasové pokyny; 3. Výkon kapacita bude zobrazovať na vašom Iphone, môžete vidieť silu situácia kedykoľvek, nebojte sa o elektrina ,aby váš život bez starostí; 4. Jednu až dve pripojenia, môže byť pripojené do dvoch mobilných telefónov v rovnakom čase 5. Bluetooth headset pripojený k telefónu, po odstavení , a potom otvorte Bluetooth headset sa pripojí späť, ak chcete, aby sa telefón automaticky , pohodlnejšie; 6. Inteligentný kompatibilita: podpora všetkých Bluetooth mobilný telefón, tablet, notebook, spev to, QQ hudbu, filmy, atď., univerzálny mobilný telefón Špecifikácia: 1. Ovládač: 15mm 2. Impedancia: 32 OHM 3. Bluetooth verzia: Bluetooth V5.0 + EDR 4. Bluetooth pomocou pásmo: 2,4 GHz, 5. Úrovne výkonu: II. TRIEDY 6. Výstupný výkon: 30mW 7. Bluetooth vzdialenosť: 10 metrov bariéru 8. Frekvenčná odozva: 20-20000Hz 9. Prevádzkové napätie rozsah: 3.0 V-4.2 V 10. Mikrofón citlivosť: -42dB 11. S A2DP / AVRCP vysoko kvalitný stereo audio prenos a remote control protocol 12. Silný hluk de-noising okruhu (aktívna redukcia šumu) 13. Čas hovoru je asi 2-3 hodiny 14. hudba čas asi 2-3 hodiny 15. V pohotovostnom režime je asi 100 hodín balenie Obsahuje: 2 x mini Bluetooth Slúchadlá(ľavé a pravé slúchadlá) 1 x Nabíjanie box 1 x USB Nabíjací Kábel 1 x Príručka pre Používateľa Zásielky & Platby:

1. Budeme sa dodáva pozemok v 1-5 dní od zaplatenia.

A tieto formy platby sú prijímané www.projekt-psa.sk: Kreditná karta, TT, Western Union a Qiwi peňaženky.

2. Pokyn:hmotnosti a veľkosti sme označené v balení podrobnosti nie je skutočná hmotnosť a veľkosť tovaru, ak potrebujete vedieť o skutočnej hmotnosti a veľkosti, stačí nás kontaktovať.

3. Dodacia lehota:

1) Dopravná rozvinutých krajinách je o 7-45 dní.

2) Vzdialených krajinách je o 2-8 týždňov.

4. Ak kupujúci chcete použiť viac rýchlejší spôsob dopravy, ako EMS, DHL, atď, prosím, komunikovať s nami o zvýšenie dopravy.

5. Pokyn:dodacia lehota je závislá od kupujúceho\ \ 's colné odbavenie čas alebo vyššej Moci. Ak kupujúci neprevezme tovar v dlhej dobe, dúfame, že môže kupujúci kontaktovať vášho colné alebo miestnu poštu, aby si tovar hneď.

O Colné:

1. S cieľom zabezpečiť dostanete vašu objednávku bez alebo nižšie dovozné clo, budeme deklarovať ako "Dar" s nižšou hodnotou, ktoré nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu výrobku a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov.

2. Alebo by ste mohli nechať odkaz povedzte nám, koľko by sme mali podať colné vyhlásenie. Sme radi, že nasledovať vášho návodu.

3. Všetky dovozné clá alebo poplatky sa kupujúci\ \ 's zodpovednosť.

4. Dodávatelia nie sú zodpovední za oneskorenie spôsobené colnými oddelenie vo vašej krajine.

5. Dodatočné náklady alebo meškanie sa môže vyskytnúť počas medzinárodného obchodu. Úprimne dúfam, že nebudete používať dodatočných dovozných nákladov alebo colné odbavenie meškanie ako dôvod pre podanie žiadosti o refundáciu alebo odchode negatívnu spätnú väzbu.

Po-predajný Servis:

Budeme kontrola kvality tovaru pred expedíciou. Ak sa vyskytnú nejaké nečakané problémy stať, dúfame, že sa vyriešiť problémy s kupujúcim prostredníctvom prostrediu v nasledujúcich spôsobov:

1. Ak je kvalita problém, môže kupujúci podať argumentovať v 15days po prevzatí tovaru, je kupujúci povinný poskytnúť fotografie alebo videa a iné dôkazy, aby predávajúci pre identifikáciu.

2. Man-made poškodený, kupujúci prevziať na seba plnú zodpovednosť.

3. Produkt kvalitu spracovania programu:

1) kupujúci vrátiť tovar nám a zodpovedný za návrat poštovné náklady; po obdržaní tovaru ,zašleme nový produkt na kupujúceho a zaplatiť za odoslať lodné náklady.

2) v prípade, Ak tovar (celková cena vrátane poštovného je menej ako 10USD) má problémy s kvalitou, budeme odoslať nový produkt kupujúci v ďalšej objednávke, ak kupujúci don\ \ 't plan, aby sa nové objednávky v krátkom čase, môže kupujúci zaplatiť odoslať prepravné náklady, a požiadať, aby odoslať nový produkt.

Spätná väzba:

1. Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

2. Ak ste spokojní s našimi položky, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu na nás. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás neskôr.

3. Kontaktujte nás e-mailom alebo nášho obchodného manažéra:Dekan Wu, pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém, akonáhle je to možné.

Sme pracujú 6 Dní v týždni, na 9:00 - 18:30 pondelok - sobota Peking Čas.

Prajete si mať skvelý nákupný zážitok tu.

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, bem bluetooth slúchadlá, úradný xiao, mi xiomi, sl tws slúchadlá, fones sem fio, bluetooth headphon, i9 i7s tws, earphon, androu tv box
Počet Vodičov 2
Nepremokavé No
S Mikrofónom Áno
Odolnosť 32ΩΩ
Nabíjanie Metóda Nabíjanie prípade
Je bezdrôtové Áno
Typ Magnetu Iné
Priemer Vodiča 7mm
Citlivosť 93±3dBdB
Ovládanie Hlasitosti No
Podpora Pamäťovej Karty No
Dĺžka Riadok 0Nonem
Názov Značky M&J MELÓDIE & CESTU
Celkové Harmonické Skreslenie 3%
Konektory USB
Vocalism Princíp Dynamický
Číslo Modelu i7 Mini Nie i7s
Konektor Typu ŽIADNE
Komunikácia Bezdrôtové
Bluetooth Verzia 5.0
Podpora APLIKÁCIÍ No
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Štýl Ucho
Frekvenčný Rozsah 20 - 22000Hz
Funkcie S Mikrofónom
Impedancia Rozsah až 32 Ω
Pre Slúchadlá, Podložky Materiál Iné
Funkcia Šport
Bezdrôtové Typ Bluetooth
Ovládacie Tlačidlo Áno
Mušle Typ Zapečatené

Napísať recenziu

M&J i7s Mini TWS Bluetooth 5.0 Bezdrôtové Slúchadlá Slúchadlá S Nabíjanie Box Športové Slúchadlá Pre iPhone Android Samsung Xiao

M&J i7s Mini TWS Bluetooth 5.0 Bezdrôtové Slúchadlá Slúchadlá S Nabíjanie Box Športové Slúchadlá Pre iPhone Android Samsung Xiao

4 Recenzie
€2.32

Popis: Ergonomický dizajn je vhodný najmä pre uchu obrys. Mäkké silikónové chrániče sluchu sú super pohodlné. Pracovná vzdialenosť do 10 metrov umožňuje užívať si hudbu počas beh, fitness, športové a iné aktivity. Bluetooth 5.0 technológie môžu byť

0 Recenzie
€4.61

TWS F9 Herné Slúchadlá Bezdrôtové Bluetooth Stereo Slúchadlá Športové Slúchadlá Dotyk Nepremokavé hi-fi Slúchadlá náhlavné súpravy 2000mAh HOT Popis: Funkcia 1: Bezdrôtové Slúchadlá Slúchadlá Do Uší Slúchadlá, Handfree Headset Funkcia 2: 2000mAh

Súvisiace produkty