Hot predaj lacné Vodič ovládať 500W dymu stroj hmla stroj profesionálne javisko, osvetlenie, DJ zariadenia

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€30.99

€32.97

Napätie: AC 110V-240V / 50-60HZ Príkon: 500W Limit Poistenia: 230V/5A objem Nádrže: 0.3 L Dymu Výstup: 3000cuft/min Warm-up čas: 5-minútové Sprej vzdialenosť :1-2 .5 m režim Ovládania:drôt ovládanie Materiál: Hliník Farba: Čierna veľkosť Balenia: 290 * 150 * 190 MM Hmotnosť: 2.5 KG/ks 400W dymu stroj * 1 vodič ovládanie * 1 Príručka * 1

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: olejové čerpadlo dymu, loptu disco, dym stroj mužov, olejové čerpadlo stroj dymu, dj, puzdro pre iphone 5 dj, 500w dymu stroj, 3000w dymu stroj, dj mixer, medený drôt
Štýl DMX Fáze Svetlo
Napätie 90-240V
Príležitosti Profesionálne Stage & DJ
Číslo Modelu GVT-SM4
Moc 500w
Položka Druh Etapa Svetelný Efekt
Názov Značky GVT

Napísať recenziu

Hot predaj lacné Vodič ovládať 500W dymu stroj hmla stroj profesionálne javisko, osvetlenie, DJ zariadenia

Hot predaj lacné Vodič ovládať 500W dymu stroj hmla stroj profesionálne javisko, osvetlenie, DJ zariadenia

1 Recenzie
€64.00

TopBrite Business Pripomienky 1.Sme výrobca fáze svetlá nad 15 rokov, akceptujeme OEM alebo ODM produkty. Takže kontaktujte predávajúceho voľne do vyšetrovacej fáze svetlá, ktoré môžete nájsť v našom obchode. 2.Prijímame Paypal, Wester Union, TT bankovým prevodom platby

2 Recenzie
€4.00

Funkcia: -Nádherný svetelný efekt : - Hviezdičkový svetlá, červené hviezdne nebo laserová projekcia vytvoriť módne romantika, vizuálne potešenie, laserové svetlo do celej hviezdnej oblohe, najjasnejšia hviezda na nočnej oblohe, rozsvieti váš život, pridať života zábavu. -Červené

1 Recenzie
€3.86

Nepremokavé Vonkajšie Snowflake LED Svetlo Pohybujúce sa Snehu Laserový Projektor Vianočné Čítanie Projekcie Svetla 2021 Nový Rok Party Decor Popis: Názov: LED Snehu Projekčnej Lampy Svetelný zdroj energie: 4 (W) (W) Napätie: AC 85-260V (V) (V) Svetelný

0 Recenzie
€16.37

3 6W Zvukovo Aktívny UV LED Fáze Svetlo Auto DMX Ultrafialové Strobo Par Svetla Black Svetlá na Javisku KTV Pub Club Dsico Zobraziť Strán Odrážky: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Veľmi jasný a silný Unikátny dizajn, jednoduchý a krásny. Svetlo

Súvisiace produkty