5D Diamond Maľovanie Tulipán Farby podľa Čísel Frameless DIY Diamond Maľovanie, 13.7"x17.7"

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€6.61

€15.01

Popis:

*1. Materiál: olejomaľba na plátne

*2. Vzor: tulipán

*3. Veľkosť(Cca): 35 x 45 cm

*4. Typ: frameless

Funkcie:

*1. Olej maliarske plátno je bohatá na farby, obrázky sú jasnejšie, a údaje, ktoré sú viac ideálny.

*2. Čistý dizajn a projekt môže byť pre mnoho rokov, bez toho, namáčanie a discoloring. Ideálny na výzdobu vašej obývačky alebo spálne.

*3. Prijať špeciálne lepidlo na upevnenie diamond pevne.

*4. Lepidlo je šetrné k životnému prostrediu a vysokou viskozitou. Tak dlho, ako diamant je prilepené správne, to nie je ľahké spadnúť.

*5. Počet magic cube kolo diamantov je dostatočné, nebojte sa o nedostatok diamanty.

Pokyny:

*1. Odstráňte priehľadnú fóliu od plátno (len trhať časť), perly v očíslované pakety korešpondovať s farbou graf na strane kreslenie, vybrať správne farby, korálky držať.

*2. Po všetkých diamond diely sú uchytené pomocou hrubšie knihy alebo lepenku stlačte povrchu diamanty, aby bolo silnejšie.

*3. Hotové. Poznámka: produkt sa môže mierne líšiť vo farbe a merania. Balenie Obsahuje: 1 x Plátno 1pack x Kamienkami 1 x Bodkované Pero 1 x Tra 1 x Lepidlo 8 x Zip-lock taška

Vlastnosti: *1. Olej maliarske plátno je bohatá na farby, obrázky sú ostrejšie, farby sú plnšie, a údaje, ktoré sú viac ideálny. *2.Čistý dizajn a projekt môže byť pre mnoho rokov, bez toho, namáčanie a insolating. Ideálny na výzdobu vašej obývačky alebo spálne. *3. Pomocou špeciálne lepidlo absorbovať diamond silne. *4. Lepidlo je šetrné k životnému prostrediu a vysokou viskozitou. Tak dlho, ako diamant je prilepené správne, to nie je ľahké spadnúť. *5. Počet magic cube kolo diamond je dostatočné, nebojte sa o nedostatok diamanty.

Štítky: diamant farby krajiny, kvetina tulipán, pictur, diamond umenie maska, av diamond obrazy, 5d diamon maľovanie, dramatický moderného maliarstva, diamant farby, číslo farby, liečebný ústav diamant maľovanie uil
Číslo Modelu JJ2019608-PK1
Štýl Moderné
Pôvodný No
Rám režim Frameless Zrkadlá
Médium Olej
Druh Olejovej Maľby
Podpora Base Plátno
Materiál Plátno
Tvar Horizontálne Obdĺžnik
Technics Ručne Maľované
Je To Inteligentné Zariadenie No
Predmety Krajina
Formulár Jeden
Rám No

Napísať recenziu

5D Diamond Maľovanie Tulipán Farby podľa Čísel Frameless DIY Diamond Maľovanie, 13.7

5D Diamond Maľovanie Tulipán Farby podľa Čísel Frameless DIY Diamond Maľovanie, 13.7"x17.7"

0 Recenzie
€2.88

62486 Hot Predaj Produkty Funkcia: 1. Tovar predávame sú plátno-maľované jadrá, bez rámov. 2. Používame najlepšie stroj na tlač a pomocou mastná atramentu, aby sa zabezpečilo, že obraz je plná a vodotesný, takže sa môže zachovali na dlhý čas. 3.

0 Recenzie
€3.33

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3), Ak môžete\\\\\\\ \ 't pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte

1 Recenzie
€2.70

Výroba Popis 1.nepremokavé matné plátno 2.Šetrné k životnému prostrediu, giclee atrament 3.Podpora pre vlastné poradie 4.výroba najvyšší štandard 5.Rámik nie je súčasťou Balenia a Dopravy 1.Roll up s tvrdou rúrka vo vnútri, aby ste ho chránili 2.Výroba sa bude odoslané do

Súvisiace produkty