Nový príchod! 35x13mm 20pcs/veľa Medi Materiál, Sklo drop-tvar kúzlo pre Šperky vyrábané ručne

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€9.01

€11.27

Nový príchod! 35x13mm 20pcs/veľa Medi Materiál, Sklo drop-tvar kúzlo na Šperky, ručne vyrábané veľkosti :35x13mm

Otázky

Odpovede

Páči sa vám kombinovať objednávky?

Áno, môžeme kombinovať objednávky tak, že budete len musieť platiť jeden čas. Prosím, kontaktujte nás skôr ako budete platiť, ak potrebujete túto službu.

Ponúkate drop shipping?

Áno, sme robili. Pošleme na váš objednávateľa, doručovaciu adresu, ak miesto, aby

Páči sa vám prijímame prispôsobené produkty?

Áno, sme robili. Stačí len obrázky a vzorky.

Zásielky

1. Dodacia adresa - tovar bude odoslaný do vašej www.projekt-psa.sk profil adresu,uistite sa Prosím, že dodaciu adresu je úplné a správne.

2. Budeme loď vašej objednávky spolu cez Čína Príspevok Air Mail pre dopravu zdarma .Ak je to naliehavé,môžete platiť nejaké extra expedičný poplatok,vám zašleme prostredníctvom DHL,EMS alebo UPS,sme získať veľké zľavy od kuriéra,potom cena je veľmi dobrá.

3. Času na ceste

Na Čína Príspevok Air Mail,že?ll vždy sa 15-35 dni, aby sa dospelo. Ak nemôžete získať nákladu do 45 dní,prosím, láskavo pošlite nám e-mail. Pomôžeme sledovať cargo pre vás. Ďakujem.

4. Tax_You musieť zaplatiť clo daní sami..nenesieme clo alebo dane

Spätná väzba

Vaša odozva je naozaj pre nás dôležité.

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím pomôcť opustiť "Pozitívnu spätnú Väzbu" a "5 Ideálny Hviezdy" pre nás, keď dostanete vaše položky a my vám urobiť to isté pre teba. Vďaka vopred.

2.Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a služby, prosím kontaktujte nás a dajte nám príležitosť nájsť riešenie. Ďakujeme!

Vrátenie A Procesné

1. Ak nie ste spokojní s prijatých nákladu ,z akýchkoľvek dôvodov, musí kontaktovať nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky.

2. Prosím, láskavo kontaktujte nás ak chcete odoslať položku späť.

3. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a poskytnite nám prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše www.projekt-psa.sk ID.

4. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene.

Spätná zásielka nákladnej by mal byť zaplatená Kupujúcim

Štítky: sklo značky, uart bezdrôtové, filigránske, okrúhle medené lisovacie prázdne, šamorín, kúzlo sklo, japonský tienidlo lampy, svadobné sklenené fľaše čaro, acetát čaro, starožitný špirála čaro
Materiál Kov
Hmotnosť 2.6 G
Názov Značky iBEADSKINS
Číslo Modelu LCLYST1810-26
Kovy Typ Medi
Jemné alebo Módne Móda
Štýl Trendy
Položka Druh Charms

Napísať recenziu

Nový príchod! 35x13mm 20pcs/veľa Medi Materiál, Sklo drop-tvar kúzlo pre Šperky vyrábané ručne

Nový príchod! 35x13mm 20pcs/veľa Medi Materiál, Sklo drop-tvar kúzlo pre Šperky vyrábané ručne

1 Recenzie
€3.30

Materiál : Mosadz a Prírodných Shell Farba : Zlatá Farba Veľkosť : 13x32.5 MM Otvor s priemerom 3,5 MM, Počet : 6 KS Materiál : Mosadz a Prírodných Shell Farba : Zlatá Farba Veľkosť : 9x20MM Otvoru 3,5 MM Množstvo : 6 KS

2 Recenzie
€4.81

Popis Položky typ: Zliatiny Charms Materiál: Zliatiny , Smalt Množstvo:31Pcs Prívesok veľkosť : 10-30mm Stav: 100% Zbrusu Nový Prepočet : 1 cm = 0.39 palec alebo 1mm = 0.0393 palec Môj obchod poskytnúť pokles lodnej dopravy a na mieru šité služby , 1.O drop shipping

0 Recenzie
€3.55

Veľkosť: 32.5*35.7 mm Hrúbka:6 mm Váha: Cca 7.3 g za kus Materiál:Meď Výhody: Môže udržať farbu navždy Kúzlo Typ: DIY Kúzlo na Náramok/Náhrdelník Tvorby Zobraziť Produkt

1 Recenzie
€2.30

Celý Obchod Okamžité Zľavy Keď si kúpite viac ako jeden kus naraz, okamžitý zľava sa uplatňuje na váš košík nasledovne: KÚPIŤ 2 DOSTANETE 20% ZĽAVU KÚPIŤ 5 DOSTANETE 30% OFF KÚPIŤ 10 ZÍSKAJTE 50% ZĽAVU KÚPIŤ VIAC ULOŽIŤ VIAC

Súvisiace produkty