Kórejská verzia šperky 925 čistého striebra nepravidelný guľôčkové náhrdelník, tvar žien jednoduché nika čistý červený náhrdelník.

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€9.76

€13.94

Tipy:

Pretože to je ich vlastné, pôvodné výroba, veľkoobchod, musieť stráviť veľa pracovnej sily, kontroly a distribúcie, nízke zisky, zákazníkov sa odporúča, aby v hromadných pred malý počet zmiešané dávky vidieť produkt štýl, vhodný pre hromadné nákupy. (Malé trenie a iné malé problémy, nepatria do kvality problém, ručne vyrábané šperky budú mať niektoré hand-made stopy, perfekcionistov starostlivo poradí).

Každý je estetické a kvalitu zobrazenia sú rôzne. Aby sa zabránilo zbytočné spory, prosím kúpiť malé množstvo tovaru, ktoré ako prvé, a potom, aby v dávkach

【1] vyzýva Našu podporu Bez dôvodu vrátiť do 7 dní , 15 dní vrátiť s problémom s kvalitou . Môžete sa vrátiť tovar v lehote.

Kameň, kryštál, sladkovodných perál bude mať normálne micro-chyby.

[3] sú tu zjavné poškodenie, kvet, perličiek vyblednutiu a iné problémy, uveďte, prosím, fyzické fotografie do služby zákazníkom ak chcete požiadať o vrátenie peňazí.

【4] vyzýva denné dodávky objem je veľký, a nemôžeme kontrolovať každý produkt v objekte. Budeme kontrolovať tovar, než sme ich prijímať. Ak sú problémy, budeme ich vrátiť v čase.

5. Obraz je skutočný výstrel, vzhľadom na inom svetle a monitor, môže byť rozdiel medzi skutočnou výstrel a obraz microchromic rozdiel.

Naše výrobky pre 925 čistého striebra, prispôsobiteľné certifikát.

Dodacia lehota: špecifické doby dodania kontaktujte zákaznícky servis.

Ak produktov na polici sú k dispozícii alebo vo výrobe, príbuzní predloží číslo objednávky zákazníka služby po vykonaní objednávky, a skontrolujte, či nie je žiadne miesto alebo keď tovar príde na deň. Ďakujeme za vašu spoluprácu. Štandardné doručenie cez express. Poštár sa vyžaduje, aby sa za dodanie tovaru.

Zákaznícky servis on-line čas: 9:00-12:00 / 13:30-17:3

Štítky: bvulgari mincový striebro náhrdelník, svetlo nika, 925 strieborný prsteň, čistého striebra lano, reťaz, 925 silver, námestie mincový striebro náhrdelník, čistého striebra námestie reťazca, čistého striebra reťazca mužov, obrázok nika, prsteň strieborný
Názov Značky CHOZON
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Trendy
Náhrdelník Typ Retiazky Náhrdelníky
Typ Certifikátu IGI
Príležitosti Svadba
Strane Kameňa ŽIADNE
Kovové Pečiatky 925,Libra
Hlavný Kameň ŽIADNE
Kovy Typ STRIEBRO
Pohlavie ŽENY

Napísať recenziu

Kórejská verzia šperky 925 čistého striebra nepravidelný guľôčkové náhrdelník, tvar žien jednoduché nika čistý červený náhrdelník.

Kórejská verzia šperky 925 čistého striebra nepravidelný guľôčkové náhrdelník, tvar žien jednoduché nika čistý červený náhrdelník.

4 Recenzie
€7.49

ROXI 925 Sterling Silver Módna Taška Tvar Ženy Prívesok Náhrdelník Elegantné Zámok Clavicle Náhrdelníky Golier Šperky Reťazca Collares FUNKCIU 【Značky] vyzýva: ROXI 【Typ Položky] vyzýva: Módna Taška Tvar Ženy Prívesok Náhrdelník 【Hlavný Kameň] vyzýva:NIE Zirkón Kameň

3 Recenzie
€14.77

18K Zlata Naplnené Nie Zmiznúť Navždy Náhrdelník pre Mužov Šperky Pevné 18 K Zlata Bizuteria Bijoux Femme Reťazca Drahokam Náhrdelník Mužov Informácie O Výrobku Poskytujeme: doprava Zadarmo, veľkoobchod,drop shipping Pre Milovníka & Priateľ: Darček Jedinečné;

Súvisiace produkty