Bluetooth Bezdrôtový ovládač Pre PS4 gamepad Pre ps4 konzolu Playstation 4 Na Mando PS3 Ovládač Radiča

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€20.69

€25.86

Podpora pre PS4 Bluetooth Pripojenie

Tento Bezdrôtový herný ovládač má funkciu Bluetooth, s vibráciami. Nie je Originál , je to OEM produkty rovnaké ako v Pôvodnej kvalite. Tento ovládač NIE je kompatibilná LEN pre PS4. Môžete pracovať s PS3 konzoly a PC, je potrebné, aby kábel pripojte ho. Keď používate ovládač pre prvý čas, pripojte kábel pre PS4, stlačte okrúhle tlačidlo v strede radič, a potom odstráňte kábel. Potom, môžete jednoducho stlačte okrúhle tlačidlo, ak sa chcete pripojiť. Vysoko citlivý systém šiestich osí detekciu systém s prirodzene, intuitívne dotykové panel na prednej strane regulátor poskytuje bohaté hráčske skúsenosti.

Podpora Pre Playstation 3

Tento gamepad môžete podpora PS3 konzoly, upozorňujeme, že musíte použiť kábel na pripojenie ho!

Podpora PC WIN/7/8/10

Tento gamepad aj podpora PC, kompatibilný pre systém WINDOWS XP, WIN7, na WIN8 a pre WIN10 operačný systém(Oznámenie: Ak chcete radič práce na PC, prosím, použite kábel)

Duálne Vibrácie Funkcie

Navrhli sme 2 vibračné motory pre tento gamepad, tak, že môžete zažiť radosť z hry, lepšie! Silný vibračnú spätnú väzbu pre osobné herný zážitok, Nechať prehrávač pocit, že sa na bojovom poli.

Slúchadlá a Mikrofón, Funkcia

Stereo konektor pre slúchadlá a mikrofón, pripojenie koncového tiež bola pridaná pre PS4 gamepad bezdrôtový ovládač. Keď budete hrať mulitplayer hru, stačí použiť mono headset mikrofón nastaviť poskytujeme pre PS4 na bezdrôtový ovládač na rozhovor s spoločníci hry pre viac zábavy.

LED Svetlo Bar Funkcia

Na vrchole PS4 gamepad bezdrôtový ovládač, nová 3-farebná LED pásy, ktoré zobrazujú rôzne farby je pridaná. Keď pre mnohých ľudí hrať, farba svetla bar a farebné zladenie postavy v hre budú prepojené, ktoré bude jednoduché zistiť, znak, že ste manipuláciu. Zmeny farby svetla bar môže tiež uvádzať fyzická sila alebo poškodenie charakter a spôsob aplikácie ako to môže intuitívne identifikovať rôzne informácie o hre.

Vstavaný Reproduktor, Funkcia

Revolučné funkcie, ako touchpad, integrovaná svetlo bar, a vstavaný reproduktor ponúka vzrušujúce nové spôsoby, ako skúsenosti a komunikovať s vašej hry, a jeho 3.5 mm audio jack ponúka praktické osobné audio riešenie pre hráčov, ktorí chcú počúvať z ich hry v súkromí. Užívatelia PS4 môžete vychutnať vysoko kvalitné herné efekty, zvuky, nie len cez TV reproduktory, ale aj z regulátorov v ich rukách.

Ako sa Pripojiť

Keď prvý raz používate ovládač, alebo ak chcete pomocou ovládača na iný regulátor systém, budete musieť spárovať so systémom. Pripojte regulátor na vašom systéme pomocou kábla USB, kým systém je zapnutý. Ak chcete použiť dve alebo viac radiče, musíte spárovať každý radič samostatne.

Ergonomický Dizajn

Gamepadu je navrhnutý s 3D rocker, 360° s vysokou presnosťou .

Štítky: ps4 4 gamepad, pin ps4, xbox 360 controlls, Xbox 360, veľké xbox controller, titán jazyk, Ovládanie, ps3 ovládač, consol ps4 pro, ovládanie pc
Typ Rozhrania USB
Kompatibilné Značka/Model Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Package No
Názov Značky youe žiaril
Certifikácia CE

Napísať recenziu

Bluetooth Bezdrôtový ovládač Pre PS4 gamepad Pre ps4 konzolu Playstation 4 Na Mando PS3 Ovládač Radiča

Bluetooth Bezdrôtový ovládač Pre PS4 gamepad Pre ps4 konzolu Playstation 4 Na Mando PS3 Ovládač Radiča

4 Recenzie
€4.05

PXN Smart 3 Série Rukoväť Držiak Bavte sa na mobilné hry Smart III série herný ovládač pre mobilný telefón klipy Poznámka: Tento klip je šikovný 3 série tvar príslušenstvo. Ak potrebujete použiť iné modely rukoväte, prosím, kontaktujte online zákaznícky servis pred,

2 Recenzie
€6.47

USB Káblové Gamepad Pre PC Tento herný ovládač je káblového ovládača bez vibrácií. Superior automatické spojenie, plug and play. Použitie vysoko výkonné čipy, gamepadu v hre má lepšiu stabilitu, vysoko presné 360° Rockeri, oneskorenie je takmer nulová, podpora PC .

1 Recenzie
€13.13

iPega PG-9087 Teleskopická Bluetooth Bezdrôtový ovládač Gamepad Ovládač pre Android Smartphony TV Box Funkcia: 1. Výrobok je hlavne vhodný pre použitie Bluetooth pripojenie v Android/IOS/kompatibilné s vypínačom/Win/7/8/10 systém hry operácie. 2. Platné vybavenie:

Súvisiace produkty