Elektrické Diaľkové Ovládanie Claymore Vody Guľôčky Klip Vody Bullet Loptu Bomba Outdoor CS Zariadenia - Zelená

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€33.12

€49.42

RM19117758429158427

Elektrické Diaľkové Ovládanie Claymore Vody Guľôčky Klip Vody Bullet Loptu Bomba Outdoor CS Zariadenia - Zelená

Funkcie:

.100% zbrusu nový vysoko kvalitný.

.Vyrobené z kvalitného hrubé ABS materiálu, ktorý je eoc životnému prostrediu, bezpečné a neškodné, anti-ovplyvniť, nie je ľahké byť mimo tvar alebo rozbité.

.Odstrániť zámok z vody bullet videoklip, otvorte klip a naliať veľa vody guľôčky do nej; Ak zatlačte smerom nahor, strešné okno vody bullet klip si môžete dať malé množstvo vody, korálky v ňom; Neexistuje žiadne obmedzenie na špecifikácie vody korálky, môžete tiež použiť múky nahradiť vody guľôčky.

.Realistické modelovanie, vhodné pre priaznivcov zbierať alebo používať v Live CS hry, prináša hojné taktické výber a plný zábavy.

.Výrobok je vybavený bezpečnostným spínačom, je bezpečnejšie a spoľahlivejšie používať a je potrebné odstrániť bezpečnostný spínač, pred použitím ho.

.Nezávislé 2,4 Ghz, diaľkové ovládanie modulu udržuje pružnosť diaľkové ovládanie a nie sa navzájom rušiť, má diaľkové vzdialenosti 40 m do 60 m, keď nemá žiadne rušenie na vonkajšie.

.Vodné perly bomba vybuchne v okamihu pod kontrolou diaľkový ovládač, a scatter rozsah je cca 6-8m.

.Produkt nie len môže byť ovládaný pomocou diaľkového ovládania, tiež môžete otvoriť trakcie; sledovať líniu z vody korálky bomba diery, keď ľudia okolo a ťahajte linka, voda korálky bomba budú otvorené.

.Taktický držiak na vode korálky bombu je vhodné pre taktické rozloženie a držiak je 360 stupňov otočná, môže byť otvorené alebo zatvorené, ľahko sa prenáša.

.Vstavaný 4.4 v 700mAh nabíjateľné batérie a USB rozhranie, aby vodu korálky bomba môže byť spojený s počítačom alebo telefón nabíjací konektor na nabíjanie; Batérie by mali byť chránené z ohňa, tepla a vlhkosti, ak je batéria je mokrý od vody, utrite vody dôkladne, a potom použite; Diaľkový ovládač musí používať s 2 ks AA batérie(nie je vybavené, prosím, pripravte sami).

.Produkt je vhodný pre dav viac ako 14 rokov.

Špecifikácie:

.Farba: Zelená

.Materiál: ABS + Elektronických Komponentov

.Hmotnosť výrobku: 950g

.Rozmery balenia: 35*25*5 cm

.Package Hmotnosť: 1000 g

.Balenie: Papierové Krabici

Obsah Balenia:

.1 x Vody Bullet Klip

.1 x Diaľkové Ovládanie

.1 x vlasec

RM19117758429158429

RM19117758429158427

Štítky: cs, voda vzduch zbraň, guľka hračka, airsoft, zbraň orbeez, zbraň, airsoft m4, airsoft tracer, 1580 huina, gun metal pištole
Pohlavie Unisex
Materiál Plastové
Funkcie diecast
Druh Hračka Guľomet
Plastové Typ ABS
Číslo Modelu 2335510
Vekové Rozpätie > 14 rokov
Upozornenie ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Elektrické Diaľkové Ovládanie Claymore Vody Guľôčky Klip Vody Bullet Loptu Bomba Outdoor CS Zariadenia - Zelená

Elektrické Diaľkové Ovládanie Claymore Vody Guľôčky Klip Vody Bullet Loptu Bomba Outdoor CS Zariadenia - Zelená

1 Recenzie
€44.97

Vonkajšie Hračky Pre Deti, Hračky Zbraň Glock M1911 Streľba Elektrické Praskla Voda Gél Bullet Zbraň Chlapec Zbraň, Pištoľ Blaster Deti Vianočné Darčeky Informácie O Produkte Glock má vysokorýchlostné prepojenie bounce, M1911 nie Elektrický Mäkký Gél Bullet Pištole,

2 Recenzie
€8.24

2 ks PRACOVNÍK ABS Upravené Šikmé Línie Zotrvačníka Kolesa(zodpovedajúce ploché zotrvačníka klietky) pre Nerf Stryfe/Rapidstrike/Rýchly Červená(Presnosť Typ) - Black Funkcie: .100% úplne nové a vysokej kvality. .Perferred ABS materiál, ktorý je pevný

1 Recenzie
€4.41

EVA Bullet Šípky 100KS 7.2 cm Nerf Guľky Mäkké Duté Otvor Hlavu Zbraň Bullet Náplň Príslušenstvo Taktické zbrane Guľky, Hračky, Darčeky Popis Produktu 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné. Mäkké EVA materiálu a okolo hlavy dizajn. Veľmi bezpečný guľky,

2 Recenzie
€30.99

Názov produktu: soft bullet pištoľ hračka Produkt farba: ako na obrázku Produkt Materiál: ABS Špecifikácie produktu: ako ukazuje obrázok Metódy kontroly: elektrické/force control Vhodný vek: mládež (15-35 rokov), mladistvých (7-14 rokov), deti

Súvisiace produkty