Americký Pianting Frederic Remington Pomlčka pre Dreva, olejomaľba na Plátno na Stenu Umenie Plagátu a Tlač Stenu Obrázky a Decor

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€2.92

€3.89

Produkty ukázať: - Všetky Plátno Maľovanie sme predaj je bez rámu alebo Unstretched, pretože ak zarámované, prepravné náklady, bude veľmi Vysoká a je oveľa vyšší ako zákazník požiadať niektoré shop na rám na miestnej miesto. Čo je viac, niektoré zákazníka, ako Držať alebo zavesiť na stenu directlt bez rámu. Ale Ak zákazník musí potrebujete zarámovať a pripravený na zavesenie maľovanie, prosím, kontaktujte nás, urobíme novú ponuku pre vašu objednávku. Bez rámu alebo Unstretched Balenie spôsobom, ako je uvedené nižšie Foto: - Zrkadlový Efekt Okraji veľkosť je nasledovná: - Ak potrebujete iné veľkosti, kontaktujte nás, prosím! Tiež sme prijali zákazku olejomaľby.

- Ako Rám alebo Úsek plátno ? Pozrite si prosím priložený Návod:

- Ak potrebujete rámovanie obrazov, prosím, kontaktujte nás v čase, akceptujeme aj vlastný rám obrazy.

Sme výrobca plátno, vytlačí a olejomaľby v Yiwu City, Zhejiang, Čína. Naše Výrobné rozkladá na ploche 3500 metrov štvorcových, máme 8 nastavuje digitálne tlačové Stroje a 53 umelcov. Máme 8 rokov Medzinárodných obchodných od roku 2008. Môžeme loď do vzduchu a mora kontajnera, Ak máte v pláne kúpiť viac, prosím kontaktujte nás, my vám pošleme naše najnovšie katalógy a najlepšiu cenu.

Môžete zaplatiť prostredníctvom Kreditnej Karty alebo iné Súkromné Banky Kartu cez Alipay Priamo. Môžete platiť cez Western Union alebo Paypal alebo T/T Banka prevod Peňazí, prosím, dajte nám vedieť, ak máte akékoľvek otázky. Vďaka.

-Všetky objednávky bude dodaný von do 2-5 pracovných dní po vaša platba potvrdená, Ak niektoré Modely máme skladom, môže loď v jeden deň.Vaše objednávky bude dodaný prostredníctvom Príspevku Registrovaný Air Mail, EMS, Epacket, DHL, FedEx alebo UPS.

-Zvyčajne dodacia lehota bude trvať asi 7-30 pracovných dní. To závisí od destinácie a iných faktorov, ak nechcete prijímať svoj pozemok do mesiaca, ihneď nás prosím kontaktujte. Naša cena nezahŕňa dovozné dane, a tie sú zodpovedné za ciel.

-Všetky naše položky bude odoslaný na adresu ponúkané kupujúcich, potvrďte prosím vašu adresu starostlivo pred platby. Môžete nám zanechať správu, ak chcete zmeniť adresu pred máme loď z vášho pozemku. Akonáhle je dodávaný, to sa nedá zmeniť nič viac.

-On-line sledovania k dispozícii. Sledovacie číslo webové stránky a budú ponúkané raz dodaní položky.

100% Spokojnosť je zaručená . Všetky naše obrazy sú high definition verziu, prosím, neváhajte a kontaktujte sa s nami, či tam je nejaký problém s kvalitou, položky nie sú prijaté atď, vrátenie alebo výmena je prijateľné. Prosím, nenechávajte negatívna spätná väzba skôr než budete kontaktovať nás.

Štítky: chrome piant, 3d obraz na stenu, tapet na stenu, čistenie dreva, kefy telo piant, vlasy žehlička remington, boot dreva, farba, remington, Remington 870
Tvar Horizontálne Obdĺžnik
Maľby Autora Frederic Remington
Štýl Americký Štýl
Rám režim Bez rámu
Technics Sprej Na Maľovanie
Rám No
Bez rámu Vytlačené plátno iba( bez rámu)
Druh Plátno Potlače
Vysoká Kvalita Lacnejšie Ceny
Maľovanie Na Štýl A Techniku, Vysoko Kvalitné Digitálne Tlačené
Materiál Plátno
Prispôsobený veľkosť a dizajn Akceptujeme prispôsobené veľkosti a maľby
Slávny Obraz Replika Pomlčka pre Dreva
Číslo Modelu PC7104
Maľovanie Veľkosť 20x35cm, 30x50cm, 40x70cm, 50x90cm, 60x110cm,70x120cm
Názov Značky FajerminArt
Médium Nepremokavé Atrament
Podpora Base Plátno
Múr Umenia Plagátu Maliarske Plátno Plagáty a tlač na Plátno
Predmety Slávne Maľby
Formulár Jeden
Dropshipping Áno
Produkt useage Domov,Dom,Obývacej Izby,Spálne,Kancelárie,Kaviarne,Hotely
Pôvodný No

Napísať recenziu

Americký Pianting Frederic Remington Pomlčka pre Dreva, olejomaľba na Plátno na Stenu Umenie Plagátu a Tlač Stenu Obrázky a Decor

Americký Pianting Frederic Remington Pomlčka pre Dreva, olejomaľba na Plátno na Stenu Umenie Plagátu a Tlač Stenu Obrázky a Decor

Súvisiace produkty