Pre Harley Sportster XL883 XL1200 FLHT Motocykel Zadnej Strane Mount Batožiny Vertikálne Národnej Vlajky Pól NÁS Španielsko Rusko Vlajka

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€18.35

Motocykel Španielsko Rusko Francúzsko Vlajky Zástavy + Flag pole Pre Harley Turné XL Honda GoldWing GL Zadný strešný nosič Mount Stožiar Funkcie: hore na tyč má ornament kus naskrutkované, ktorá je v tvare ako guľa kladivo. To je preč, takže môžete inštalovať svoju vlajku na pól,a O-krúžky je zabezpečené, aby vlajky na mieste. Pól sa hodí pre rôzne veľkosti vlajky. Aby sa zabránilo strate tejto tip kus,ktorý môžete dať handričkou alebo špongiou za tip a jemne pohodlný to s kliešte, aby si to dotiahnuť Vlajka je obojstranná ťažká polyesteru a trojlôžkové stitched To vám pomôže nainštalovať mount pevne a chráni váš motocykel držiak pred poškriabaním Popis: Conditon:Aftermarket 100% Zbrusu Nový Materiál:Vysoko kvalitná Oceľ+Polyesterových vlákien, Farba: Chrome Umiestnenie na Vozidle:Zadné 100% 2-Vrstvové 6" x 9" Polyester Vlajka pochrómovanej Ocele 13" Vlajka Pól Balík v cene: 1 x Motocykel Vlajka Pól Mount 1x Vlajka Obutie: Hodí: Nastaviteľné Upevnenie na Stenu Vyhovuje Najviac sa Hodí pre Motocykle:Batožiny priemer:12mm-13mm Hodí sa pre :priemer skrutky:8 mm Prosím overte tri aspekty informácie pri kúpe: súčiastky číslo; vzhľad, tvar, veľkosť; model rok tabuľka kompatibility. Poznámka: 1.Skontrolujte prosím váš motocykel je model a potvrdenie tejto položky je vhodný pre to pred objednaním. 2.Ak neviete, ako nainštalovať,prosím, získať nejaké tipy od odborných pracovníkov údržby. 3.Inštalačná príručka nie je zahrnutá a odbornú montáž je vždy vysoko odporúčané.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: softail, vlajkový stožiar, triump tiger 800, harlley davidson časti, v mjanmarsku, harley davidson, harley davidson sportster, strieborný riad, harley sportster, KRÁĽ HOLUBOV
Motobike, Aby Triumf
Položka Šírka 26cm
Funkcia 1 Motocykel Vlajka
Položka Dĺžka 35.5cm
Druh Materiálu Oceľových a Polyesterových vlákien
Názov Značky WISENGEAR
Funkcia 2 vlajka pól
Funkcia 4 Strešný Nosič Časti
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Hmotnosť 0.24kg
Funkcia 3 Taliansko Vlajky
Položka Výška 16cm
Motocyklové Príslušenstvo Vlajka Tyč S Vlajkou Španielska
Druh Chrome Vlajka Pól
vzor Vlajkou Krajiny,
Názov Modelu Stožiar Mount S Vlajkou
Nastaviteľné Upevnenie Na Stenu Vyhovuje Väčšine Motocyklov
Položka Druh Zahŕňa & Okrasných Líšt

Napísať recenziu

Pre Harley Sportster XL883 XL1200 FLHT Motocykel Zadnej Strane Mount Batožiny Vertikálne Národnej Vlajky Pól NÁS Španielsko Rusko Vlajka

Pre Harley Sportster XL883 XL1200 FLHT Motocykel Zadnej Strane Mount Batožiny Vertikálne Národnej Vlajky Pól NÁS Španielsko Rusko Vlajka

1 Recenzie
€33.88

Stav: Nový Materiál: ABS Plast, Farba: Čierna / unpaint Množstvo: 1 sada (ľavej a pravej strane) Fit: SUZUKI TU250GB BIGBOY 250 TU250G Prepravné Podmienky robíme poskytnúť náhradné služby za chybné položky, nesprávne položky alebo akékoľvek Poškodenie počas prepravy.

1 Recenzie
€8.16

Motocyklové Prilby Zámok Proti Krádeži s Kľúčmi Hliníkovej Zliatiny hodí Pre Kawasaki Z1000 Z 1000 2014 2015 2016 2017 Motocykel Funkcie: 1:Vyrobený z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny materiál, pevné, presné, bezpečné a odolné. 2:Ľahko zamknúť a ísť bez obáv niekto

2 Recenzie
€5.58

Predaj Materiál:Bod CNC Hliníka 6061 Eloxovaný Stav 100% zbrusu nový LOGO Z Obutie Pre KAWASAKI Z750, Z1000 ZX-6R ZX9R ZX10R ZX-10R ZXR250 ZXR400 ZZR400 ZZR600 Značka Príbeh Popíšte váš značiek príbeh, vrátane vytvorenia

2 Recenzie
€10.17

Akcia Fotoaparát Držiak Pre BMW R1200 RT / R1200RT LC/ R1250 RT/ K1600 GT/K1600 GTL GPS Navigácie Rám Mobilný Telefón Mount Držiak Stav: 100% zbrusu nový vysoko kvalitný Materiál: ABS plast, kov Položky Zahrnuté: 1 ks Farba: Čierna Existujú dva štýly pre tento produkt. Štýl

Súvisiace produkty