Elegantné Svadobné Šaty Illussion O Krk Korálkové Perly Dlhý Rukáv Bling Bling Morská víla Svadobné Šaty s Overskirt

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€292.10

Po prvé, je to veľká česť pre nás, že môžeme urobiť šaty pre vás. keď umiestnite na poriadok tu, by sme potvrdil, všetky informácie, ktoré s vami, aby sa krásne šaty pre vás. ak nie je žiadna odpoveď, radi by sme, aby šaty pre vás s veľkosť a farbu si vyberiete. alebo si môžete nechať nám správy o vašich individuálnych requirmements o tom, že šaty, ktoré by sme odpovedať, aby ste okamžite.

Aj keď sa snažíme vyrovnať sa s ním dobre, sme by stále zápasia s problémami a complaintes. ak sa to stane,pls pozrite si naše regualations o vrátenie peňazí a vrátiť!

1)Naša Storno Podmienky

Objednávky stornovať do 24 hodín, potvrdenie platby, bude mať nárok na plnú náhradu.

Objednávky zrušené 1-3 dni po zaplatení potvrdenie bude mať nárok na čiastočné vrátenie peňazí, skladajúci sa z celej prepravné náklady a 50% z kúpnej ceny výrobku.

Objednávky stornované po 3 dňoch potvrdením platby, bude mať nárok na čiastočné vrátenie peňazí, skladajúci sa z celej lodné náklady.

2)Vrátením na Výmenu alebo Vrátenie peňazí

Keď ste dostali to, že šaty, pls skúste ho a kontaktujte sa s nami do 7 dní. budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problém.

Ak ste trvali na returing šaty, by sme čiastočné vrátenie peňazí, a vy by zaplatiť poplatky za doručenie sami. dúfam, že sa vám môže undertand, že všetky šaty sme urobili by byť presne podľa vašich požiadaviek.

Šaty sú Veľkosti ste si Objednali ale nevyhovuje vám dobre, ale fit meraní si dal,šaty nemohla byť vrátená alebo vymenený.

Ako naše šaty sú vyrobené s dodatočné textílie vo švíkoch.môžete si nechať váš miestny mieru, aby vám pomohol zmeniť to na vlastné náklady.

Pls poznámka: ak vaša objednávka špecifikácie sa líšia od konečnej veľkosti žiadosť výrazne,veľkosti, nemusí byť možné.

Nastavenia obrazovky počítača sa môže zmeniť farbu obrázky zobrazené na farbu graf mojom obchode. Mierne farebný nesúlad medzi farba svoje šaty a farba zobrazuje na obrazovke, môže to znamenať, že šaty je chybný, alebo misshipped. Avšak, ak ste si istí, že dostanete položky v nesprávnej farby. Pls obrátiť na zákaznícku službu, pozrite sa, či návrat alebo vrátenie peňazí je možné.

Štítky: svadobné overskirt, overskirt mužov, overskirt, šaty st, black overskirt, siréna rez svadobné šaty, odnímateľný overskirt, šaty overskirt, kvet plastové rose, svadobné šaty s odnímateľnou vlak
Dekorácie Čipky
Linging Áno
Pre Tehotné Ženy No
Späť Dizajn na zips
Silhouette Morská Víla/Trumpet
Vlak Sweep/ Kefa Vlak
Boning Áno
Postavený v podprsenka Áno
Rukáv Štýl Pravidelné
Pasu Prírodné
Položka Druh Svadobné Šaty
miesto pôvodu Čína
Skutočné Obrazy Áno
Názov Značky ysf
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Svadobné Šaty Textílie Čipky
Výstrih O-Krku
Číslo Modelu YSF00707
Typ Obrazu Akcent Real
Vstavaný Podprsenka Áno
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Módny Prvok vintage

Napísať recenziu

Elegantné Svadobné Šaty Illussion O Krk Korálkové Perly Dlhý Rukáv Bling Bling Morská víla Svadobné Šaty s Overskirt

Elegantné Svadobné Šaty Illussion O Krk Korálkové Perly Dlhý Rukáv Bling Bling Morská víla Svadobné Šaty s Overskirt

0 Recenzie
€37.69

[xlmodel]-[custom]-[48692] Dostať Svoje Kupóny [xlmodel]-[custom]-[44021] Describtion Vážený zákazník, prečítajte si prosím nižšie poznámky starostlivo pred uskutočnením svojej objednávky, 1. Normálne, Veľkosť 2-14 je na sklade, môžeme vyslať do 3 dní.

1 Recenzie
€138.81

Vitajte 1.Ak si len chcete kúpiť JEDEN kus šaty online pre seba,a hľadáte svoju obľúbenú....? Môžete ľahko nájsť toľko populárne svadobné šaty a večerné šaty tu.ponúkame prispôsobených služieb. 2. Ak ste predajcom alebo majú skutočnú obchodov vo

0 Recenzie
€148.97

Tabuľka Veľkostí Ak Chcete, Plus Veľkosť By Ste Mali Platiť Extra $19 Pre Špeciálne Vyrobené Tieto šaty bez spodnička prosím si jeden sami Vlastnosti A Špecifikácie Farba Grafu O Dodávky Vrátenie a Vrátenie peňazí

1 Recenzie
€285.60

Vitajte, Pán Zhu Svadobné & Akcie Šaty Co., Ltd Sme profesionálne svadobné šaty výrobné továrne v Číne. Boli sme zapojení do výroby a vývozu svadobné & módne šaty pre asi 10 rokov.Môžeme vlastnú kópiu, aby sa široká škála šaty, vrátane štýly. Naše Výrobné

Súvisiace produkty