Svietiť v tme DIY Univerzálne Príslušenstvo Rampa Zase Cestný Most Križovatkou 7,5 cm Race Track Dar, hračky pre deti,

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€5.04

€10.08

Vlastnosti : 100% zbrusu nový & vysoká kvalita Materiál: plast Farba: farebné ( to je poštovné prostredníctvom náhodných farieb) dráhu je blesku v tmavom 80/100/162/165/220/240pcs + 1pcs 3LED C ar (Červené Alebo modré náhodné dodanie ), je potrebné dodatočné kúpiť batérie do práce. Šesť modelov pre vás na výber Trati bez pôvodnej krabice, budeme používať bublinkové fólie balenie dĺžka trate : 80pcs=124cm / 100ks=155cm / 162pcs=251cm 165pcs=256cm / 220pcs=341cm / 240pcs=372cm Pozornosť: 1. Tam sa môže mierne rozdiel vo farbe, pretože počítača, nastavenia monitora.

2. S tým rozdielom, v metódu merania, prosím, dovoľte 1-3 cm, vo veľkosti odchýlky (1cm=0.39 palca).Ďakujeme za pochopenie!

3. 5LED Auto viac energie, môžete si kúpiť ďalšie.

4.Môžete si kúpiť ďalšie príslušenstvo ,Deti budú šťastnejší,ako Most, gramofónu, križovatka a podobne

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

. 1.Doprava po celom svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: hotline miami, kovový box na hračky autá, 132 model, auto race track, anti psa, diecast nádrž 132, auto čarovná trať, 79mm, čarovná trať, spp redbull
Funkcie 8 Diecasts
Funkcie 9 hračky pre deti
Funkcie 6 Žiariace Pretekárske Dráhy
Funkcie 5 Montované hračky
Plastové Typ PVC
Funkcie Slot, Mini, Vzdelávacie, Model, Blikajúce, urob si sám
Funkcie 1 Žiariacu stopu
3C Certifikát
Názov Značky KACUU
Druh Auto
Materiál Plastové
Čiarový kód No
Rozsahu 1
Číslo Modelu Žiariace Pretekárske Dráhy
Funkcie 3 náučné hračky
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcie 2 Žiariace auto
Funkcie 7 Sledovať Príslušenstvo
Certifikácia 3C
Loď/Vojnová Loď Iné
Upozornenie uchovávajte mimo dosahu ohňa,
Vekové Rozpätie > 3 rokov

Napísať recenziu

Svietiť v tme DIY Univerzálne Príslušenstvo Rampa Zase Cestný Most Križovatkou 7,5 cm Race Track Dar, hračky pre deti,

Svietiť v tme DIY Univerzálne Príslušenstvo Rampa Zase Cestný Most Križovatkou 7,5 cm Race Track Dar, hračky pre deti,

0 Recenzie
€24.24

Mesto Most Deluxe Flex Race Track Vytvoriť-Na-Ceste CEZ 192/288 Ks Flexibilná Hračka Sledovať Roller Coaster Montáž Železničného Koľajového Vozidla Hračka Prichádza w/ batériové autíčka! Tiež Obsahuje Automatickú ulička Otočiť, Bude Zase Autom Okolo, Keď Dosiahne

1 Recenzie
€4.20

Materiál : DREVO Veľkosť:Pozri Obrázok =============================================================================================================== Pleace, pozrite si naše obchod pre viac Thomas&Friends Vlaky a Dreva Track Príslušenstva , máme viac ako 70 rôznych

2 Recenzie
€13.25

Zásielky: Ak si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 2-6 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov

Súvisiace produkty