11.11 nízke zľava!!!!! 88% čisté rastlinné silice Ylang-Ylang olej 2ml Indonézia dovoz Zubov Lesklý

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€5.73

€9.54

2635529371797767 HOT PREDAJ !!!! USA $ 10.18 /kus USA $ 11.07 /kus USA $ 24.41 /taška USA $ 14.94 /kus USA $ 16.17 /kus USA $ 1.45 /kus USA $ 7.46 /kus USA $ 6.93 /kus USA $ 6.88 /kus USA $ 6.81 /kus

2635529371785850 Krásu Pôvodnej Tekutiny USA $ 6.81 /kus USA $ 6.86 /kus USA $ 6.86 /kus USA $ 6.79 /kus USA $ 6.93 /kus USA $ 6.86 /kus USA $ 6.88 /kus USA $ 6.78 /kus USA $ 6.67 /kus USA $ 6.86 /kus USA $ 6.88 /kus USA $ 6.74 /kus USA $ 6.93 /kus USA $ 6.93 /kus USA $ 6.67 /kus

Názov produktu: olej Ylang-Ylang

Názov: Ylang-Ylang

Botanický Názov: Cananga odorata

Ťažba Zdroj: Kvet

Metóda Extrakcie: Destiláciou

Krajina Pôvodu: Indonézia

[Prehľad]

Ylang strom tvar malých stromov, listy oválne, úzke Motív je dobrý typ, farbu kvetu žltý, ružový, fialový modrá, pre destilácie éterické oleje získané z kvety, žlté kvety sú svetlo žltá ťažbe ropy najlepšie, hlavné pôvodu na Východ, Južná Ázia Malajzia, Filipíny, Mjanmarsko a Austrália, Filipíny produkované éterické oleje z najlepších svetových kvality, Eland v Malajzii známy ako "kvet kvetov", tiež známy ako "parfum strom" je parfum je Jedným z najdôležitejších surovín, vôňa a tuberóza trochu podobné, ale pocit, malý strúčik a borovicového oleja.

Zaklínadlo Olej

1 ylang esenciálny olej je tiež dobrý spánok aids, zvlášť odporúčané pre páry, spálňa, spálňa môžete udržať vaše príjemnú atmosféru sexuálne uspokojenie, ale aj vám dobre v noci spať, každú noc. 2-3 kvapky kadidlo používa pre aniónové široký, alebo priamo na vankúš.

2. 2-3 kvapky použitý rovnaký aby Yuanyang Yu, aj páry alebo páry na udržanie pocity najvyšší pôžitok.

3 2 kvapky Santalového dreva 3 kvapky ylang zladiť v dopravcu oleje, môžete ako strednom veku žena na každodennú starostlivosť o pokožku.

4 šampón, môžete použiť 3 kvapky ylang, levandule 5 kvapiek ako denná starostlivosť o vlasy formulácie, ako vážny problém lupín plus 3 kvapky rozmarínu, clary šalvia vlasy spojený s ťažkým drop (viac ako raz za dlhé objem vlasov, krátke vlasy, prosím, na polovicu)

5 slnka opravy: oprava pomôcť tan, 5 ml šípkovou olej + 2 ml slnečnicový olej + 5 kvapiek ylang esenciálny olej + 2 kvapky harmančekový esenciálny olej, použite túto masáž pokožky, stimulovať bunky na opravu poškodenej kože.

6. Prsia Magic: Jazmín + 10 kvapiek 20% + Fenikel 5 kvapiek + Jojobový 50ml

7 postaviť Magic: Fenikel 4 kvapky + 5 kvapiek ylang ylang + Jojobový 20ml

Zmierniť predmenštruačný syndróm: hroznový olej 30ml + pupalkový olej 10 kvapiek + 3 kvapky geranium + Melissa 2 kvapky + Ylang 2 kvapky.

8 vaječník: geranium 2 kvapky + Cypress 2 kvapky + Ylang 2 kvapky + 10 ML ropa

9 zmierniť stres: Eland motiváciu vynikajúce špeciálne efekty, 5 kvapiek silice ylang, aromaterapia namočte v teplej vode Mu, pretože jeho očarujúca vôňa môže spôsobiť uvoľnenie a relax, viac stimulov buniek, zvýšenie úlohu sebavedomie.

10 upokojiť emócie: spodnej krvný tlak často búšenie srdca, nervozita, emocionálne dopredu, kto by mal niesť ampulky esenciálny olej Ylang, tesný, niekoľko kvapiek esenciálneho oleja na vreckovku, zhlboka sa nadýchnite niekoľko minút, bude veľmi dobré dekompresný upokojiť výsledky.

[Používať medzery ]

Spálňa je určite odporúča zápach.

[Použiť]

Sú pomerne dlho-trvajúce vôňou éterických olejov, kadidlo len 2-3 kvapky aniónové široký , udržateľné v priebehu troch dní .

Veľmi vhodný pre použitie ako domáce parfum oleje , je dobré spevňujúcich agent , odporúča sa s pačuli , vetiver , ružové tráva ... atď. zmieriť , bude to dosť nečakané účinok , ak sa Ministerstvo s inými kvetmi , napríklad neroli , levanduľa , jazmín ... bude to dosť elegantný komplex zápach.

[ Magic poznámky]

Eland , tiež známy ako "chudák jasmine" , s jeho vonia ako jasmine s názvom ( ale Eland nie je lacné, takže slovo je len úbohá a relatívna cena jasmine ) .

Na zvolenie Eland , sviežim, ale nie dusenie , vytrvalosť úplne úžasné, môžu byť zachovaný aspoň tri dni , chvost a naozaj chuť, aróma jazmínu .

Elan zlej kvality , tam bude soap chuť , hlavne kvôli zdokonaleniu technológie alebo aj syntetických zmiešané . Eland je jedinečný : samozrejme veľmi bohatá aróma , ale aj tam, kde je zmena , a nie dávať veľmi honosné pocit, je ušľachtilý a elegantný vôňa.

[Hodnotenie kúpiť éterické oleje ]

Pokročilé štúdie - esenciálne oleje šestnástich druhov éterických olejov

[Psychologické Účinnosti

Zlepšiť sexuálne uspokojenie potešenie, ale aj pre starších ľudí, majú "duchovné omladenie," pomoc v anti-depressants, anti-depresie, čo v sebavedomie aspekt môže priniesť veľkú energiu.

[Účinnosti fyziologické]

Pomoc pre ženy s rôznorodými, tam sú "maternice tonikum" title. Ako predmenštruačný syndróm, sexuálne dysfunkcie a impotencia zlepšenie, iným známym pravidlom je, aby sa používať prsia Jianting pre udržanie pružnosti.

[Účinnosti pokožky]

Jeden pre pokožku a vlasy, či je suchý až mastná pleť, to je odporúčané používať ako denný masáž Eland, kondicionér údržbu.

(2) upravujú olej vylučovanie, zlepšiť pokožku: na Elan 2 kvapky + Clary Šalvie, 1 kvapka + Santal 2 kvapky + Jojobový olej 10 ml, postupujte tváre, stlačte tlačidlo na reguláciu olej vylučovanie, podporujú regeneráciu buniek, tak, že olej pokožku, ktoré nie sú oleja, cez suchú pleť by nemala byť príliš suché, zvyšuje odolnosť pokožky voči vonkajším svetom, je hybrid pokožky skvelé produkty starostlivosti.

Štítky: pleť až éterických olejov, make-up jednoduché éterických olejov, zlato podstate éterických olejov, vôňa ylang, kozmetický olej, 24k gold podstate olej, textílie ylang lang, gáfor esenciálny olej, ako olej ylang, ylang založené na parfumy
kozmetika funkcie pokoj upokojujúce
kozmetika liečebný účinok funkcia pleť liečebný účinok
akné akné kozmetika účinnosti vyvolávajúce pretrhla
Kozmetika účinnosti vyvolávajúce antidandruff, mastnoty, vyvažovanie, , horkosť mazivo vyrovnávanie
kozmetika jazva účinnosti vyvolávajúce akné ,, anti-poburujúce
zmierniť bolesť hlavy kozmetika účinnosti vyvolávajúce liek studenej
Zložka 100% čisto rastlinných éterických olejov
skin kozmetika funkcie Čistoty
Položka Druh Esenciálny Olej
Esenciálny Olej Typu Čistý Esenciálny Olej
Názov Značky Rastlina Darček
liečebný účinok liek studenej
Číslo Modelu olej ylang
kozmetika účinnosti vyvolávajúce /, zmierňuje napätie, odstránenie akné akné akné /, stiahnuté , čistú pokožku

Napísať recenziu

11.11 nízke zľava!!!!! 88% čisté rastlinné silice Ylang-Ylang olej 2ml Indonézia dovoz Zubov Lesklý

11.11 nízke zľava!!!!! 88% čisté rastlinné silice Ylang-Ylang olej 2ml Indonézia dovoz Zubov Lesklý

0 Recenzie
€4.81

Tvár Zubov Esenciálny Olej Leštenie Nevinná Olej Starostlivosti O Pleť, Tmavé Škvrny Odstrániť Poisťovne Napáliť Strentch Znamienok, Kožných Výrastkov Podstate Popis: Hlavné Zložky: Multi-bylinné Esencie a rastlinných látok, Glycerín Čistá Hmotnosť:30ML Pokyny: Masážny

4 Recenzie
€8.99

30ml Organický Esenciálny Olej Bio-aktívny Konopný Olej Kvapky 5000mg Rastlinné Telo Zbaviť Stresu Olej pre Starostlivosť o Pleť Pomôcť Spánku Popis Stav: 100% zbrusu nový & vysokej kvality Hmotnosť: 110g Netto obsahom: 30 (g / ml) Funkcie: 1.

Súvisiace produkty