Tajuplný Richard Osterlind magic

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€5.53

€6.51

Nemyslíte rád, keď vaše publikum ústa drop otvoríte v úžase! Nie je to úžasné, keď myslia si, že sú takmer strašidelné?

V tomto dve-DVD set, budete vidieť, Richard Osterlind trvať elementary meditation jeden krok ďalej! Pomocou rekvizity ako krištáľové gule, kyvadlá, sviečky, ducha bridlicové tabuľky a viac, Richard vytvorila niekoľko nových efektov, ktoré sa ísť len o kúsok ďalej! Okrem toho je nemožné, hľadá, sú allwelleerie!

Takmer všetko, čo využíva rekvizity pravdepodobne už vlastné, alebo tie, môžete ľahko urobiť sami. Mnohí sú improvizovaná a môžete robiť kdekoľvek. Účinky oscilujú od psychokinesis, aby si myslel, projekcia, čítanie myšlienok, duch písanie, a dokonca aj cestovanie v čase! Tam nie je jediný program, ktorý si vyžaduje veľkú zručnosť, alebo je za svoju schopnosť vykonať ho. A každý jeden je navrhnutý tak, aby opustiť svoje publikum dych!

Všetky tieto účinky by boli predávané samostatne pre celú cena tejto sady! Dostanete viac ako 15 skvelé rutiny, ako aj vyučovanie rozšírené elementary meditation a prezentácie. Ako vždy, Richard nielen vám ukáže, ako vytvoriť svoj výkon uveriteľný, ale dáva veľa alternatívne spôsoby, ako prezentovať tieto účinky a tipmi pre veľký stagecraft!

Budete obdivovať, ako Richard môže zase dobre známy princíp okolo na jeho ucho vytvoriť neuveriteľné elementary meditation. Budete tiež vidieť, ako on môže vziať tému a stavať na to, aby sa úplne profesionálne prezentácie. S materiálom na tieto Dvd, budete môže vytvoriť niekoľko samostatných úkony!

Ak ste pripravení na ľudí, krok späť, keď ste chodili na strachu z vašej právomoci ste pripravení na Tajuplný!

Účinky zahŕňajú:

Psychokinesis Zákona

Kompletné zákona predstavovať lyžice, mince, kľúče, hodinky, a dokonca aj visiaci zámok. Všetko, čo sa pohybuje, zákrutách alebo sa zlomí! To je 15 minút zákon, že berie psychokinesis do nových výšin!

Crystal Ball Rutinné

Nebudete veriť, vzhľad údiv v ladys oči, keď vidí vízie v crystal ball, že aj ona sa nedajú vysvetliť! Úplne nový trik je to možné.

Duch Bridlice Rutinné

Dlho zabudnuté classic, ktorý necháva publikum nemý. Okrem koniec prekvapenie, Richard zobrazuje jednoduché-na -, aby prístroj pre to ideálny Doplnok Číslo rutiny!

Jumbo Poker Rutinné

Nikdy stratiť bez ohľadu na to, aké karty divák si vyberie a koľko slobody mu dáte! Richards brilantné rutinné založená na klasický efekt, ktorý môže byť vykonané kedykoľvek a kdekoľvek!

Pôvodný Q & A Zákona

Najviac priamych, najjednoduchšie-do-robiť Q & A Zákona kedy vymyslel. Aj keď ste nikdy neurobili, Q & A predtým, budete môcť robiť toto! Nie sú žiadne pohyby v tejto ideálny rutiny!

Zaviazanými Očami Balón Vražda

Ak ste premýšľal, čo veľký nôž na DVD pokrytie bolo, to je dôvod! To je slávny Balón Vraždy rutinné Richard navrhnutá pre použitie s jeho Nehrdzavejúcej Ocele zaviazanými očami viac ako 25 rokmi!

Phantom Nôž a Hank

Prvý raz vidieť, ako neuveriteľné Fantóm Hank a Nôž rutinné vyzerá! S novým Švajčiarsky Armádny nôž, koniec vyzerá úplne nemožné!

Karta Premietacie

Super clean, rovno-dopredu efekt, ktorý je ohromujúci! Čo je ešte viac ohromujúci je tajomstvo, ktoré môže byť najlepší spôsob, ako kedykoľvek predtým, aby sa používajú položky obľúbené prop! To je na nezaplatenie!

Kyvadlo Rutinné

Rozprávkové nový nápad, aby PATEO platnosti ešte lepšie! Diváka robí takmer všetky možnosti, pomocou kyvadla ju viesť! Vyzerá to strašidelné a aj blázni čarodejníkov!

ESP Rozšírená

Klasická rutina s novým koniec! Uvidíte, prečo to mierne okrem Annemann rutinné teraz robí vplyv showstopper!

Sviečka Živých a Mŕtvych

To vyzerá tak desivé! Sviečka, ktorá určuje, aké meno je stále živý tým, že odmieta byť uhasený! Okrem pohľade úplne nemožné, výkonu, robí to ideálne fáze vizuálneho! Budete milovať!

Klasikou Epos Rutinné

Ak ste si mysleli, že Richards rutinné na Live...Bez Internete! bolo dobré, počkajte, až uvidíte toto! Nikdy predtým sa tento klasický prop boli tak dobre využité. Divák aj hodinky vám napísať posledná predpoveď! Richard tiež divulges jeho pet spôsob, ako používať jeho klasický Zmenu Mysle!

Gruzínsko Magnet / Telo Pozastavenie

Prvýkrát, pozrite si tieto rutiny skutočne preukázaná! Richard sa stáva nehnuteľnosť objekt odolať aj troch silných mužov! Môžete to urobiť kdekoľvek a kedykoľvek! Tiež hral, a vysvetlil, je ďalší klasický rutinné, kde divák je zavesená medzi dve stoličky s niekým, kto stojí na neho! Toto vyzerá úplne neuveriteľné!

Cestovanie V Čase Pegasus

Ideálne pre akékoľvek bližšie zákona! Jeho pôvodnej knihy test, ktorý sa náhle stáva demonštrácia pravda, cestovanie v čase! Necháva publikum nemý!

Štítky: dvd magic, simon, ženy ruky tašku s dopravou zadarmo, duševné trik, kocky ilúzie, xiao redmi poznámka 9t pro, Duševné, pracovné oblečenie pre ženy office štýl, xiao mijia soocare x3, profesionálne a javiskové kúzla
type4 Magic Card
Číslo Modelu 5555
Druh KARTY
type1 Magické Triky
Výkon Formulár Close-up Magic
Type2 zblízka magic
Pohlavie Unisex
farba červená
Veľkosť One Size
Materiál Kov
Type3 magic rekvizity
Vekové Rozpätie Grownups
Je Návod Súčasťou Áno
Funkcie Etapa

Napísať recenziu

Tajuplný Richard Osterlind magic

Tajuplný Richard Osterlind magic

0 Recenzie
€4.85

Výrobok je o 6typ dlho a má dĺžku asi 95-110 cm Po bounce. Naše Služby Mnoho spôsob platby podporu ,môžete skontrolovať pred platby. Prosím uhradiť do 7 dní od objednávky. Máme voľné alebo na ťarchu spôsob dopravy si môže vybrať podľa Seba

1 Recenzie
€3.95

1.Všetky objednávky číslo lode môžete sledovať. 2.Objednávka cez USD$150, Zdarma FedEx,DHL, alebo EMS(Väčšina krajín vrátane) 3.Appreciatley vášho pochopiť sme nenabíjajte Dane, ak je to stalo. PRODUKT MERANIE MENO 1 nastavte Extrémne Napáliť 2.0 (Trikov+DVD)

0 Recenzie
€16.36

Popis: magické účinky: Znovuzrodenie motýľ rozplakali papier maľované s butterfly potom obnoviť to,čo robí motýľa lietať z papiera. Transformácia z prázdnej ruky Dať caterpillar (larvy), motýľ v ruke, a aby to lietajúci motýľ. Slobody motýľa, Motýle sa objavujú

1 Recenzie
€6.33

5065587508344324 Viac USA $ 3.99 /kus USA $ 10.99 /kus USA $ 71.70 /set USA $ 20.35 /kus USA $ 51.88 /kus USA $ 99.00 /kus USA $ 23.80 /kus USA $ 28.99 /kus USA $ 8.50 /kus USA $ 46.00 /kus USA $ 9.88 /kus USA $ 12.99 /pack Ukážka: v.youku.com/v_show/id_XMjU0ODczMTQ4.html Description výsledky:

Súvisiace produkty