Intel RealSense Sledovanie, Kamera T265

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€224.50

Sledovanie Nanovo

Zavedenie novej triedy stand‑alone súčasné zameranie a zmapovanie zariadenie, Intel® RealSense™ Sledovanie, Kamera T265 pre použitie v robotike, hučí a viac.

Intel® RealSense™ Sledovanie, Kamera T265

S jeho small form factor a nízka spotreba, Intel® RealSense™ Sledovanie, Kamera T265 bol navrhnutý tak, aby vám sledovania výkonnosti chcete rovno off‑the‑shelf. Cross‑platform, developer priateľské súčasné zameranie a zmapovanie pre všetky vaše robotiky, drone a augmented reality rýchleho prototypovania potreby.

Čo je SLAM?

SLAM, alebo Súčasné Zameranie a Mapovanie, je výpočtový problém – ako sa zariadenie construct alebo aktualizovať mapu z neznámeho prostredia a zároveň sledovať jeho vlastnej polohy v rámci tohto prostredia? Pred dňoch GPS, námorníkov by navigáciu podľa hviezd, pomocou ich pohybov a polôh úspešne nájsť svoju cestu cez oceány. V‑SLAM používa kombinácia kamier a Inerciálnych Meracích Jednotiek (IMU) navigovať podobným spôsobom, pomocou visual funkcie v prostredí track, je to cesta okolo aj neznáme priestory s presnosťou.

Vo vnútri fotoaparátu

Intel® RealSense™ Sledovanie, Kamera T265 zahŕňa dve fisheye objektív senzory, IMU a Intel® Movidius™ Nespočetné™ 2 VPU. Všetky V‑SLAM algoritmy spustiť priamo na VPU, umožní veľmi nízku latenciu a veľmi efektívna spotreba elektrickej energie. Na T265 bola dôkladne testovaná a schválená na používanie výkonnosti, poskytuje pod 1% uzavreté slučky drift podľa určených podmienok použitia. Ponúka tiež sub 6ms latencie medzi pohybu a odrazom pohybu v predstavovať. To je dostatočne rýchly aj pre veľmi citlivé aplikácie, ako je Rozšírenej a Virtuálnej Reality.

Jednoduchý a všestranný vývoj prototypov

Pre vývojárov pracujúcich na robotiky, drone, alebo rozšírená realita systémy, SLAM môže byť náročné na realizáciu vyžadujú značný čas a zdroje, aby bolo možné pridať cenné životného prostredia pochopenie. S T265, vývojári teraz môžu mať presné a spoľahlivé sledovanie, ktorá bola dôkladne testovaná v rôznych podmienkach a prostrediach. Tento sebestačný systém sledovania je určená pre jednoduché integrácie. Nie je potrebné, re‑dizajn vaše rady, jednoducho pripojte v dodávaného kábla USB a začať streaming predstavujú údaje ihneď. Na T265 tiež ponúka jednoduché montážne riešenie s štandardizované montáž zásuvky na zadnej strane fotoaparátu.

Súčasťou rodiny

Zatiaľ čo tam sú mnohé prípady použitia pre stand‑alone T265, to je určite časť Intel® RealSense™ Technológia rodiny, a bol navrhnutý tak, aby fungoval bezchybne spolu na strane našich ďalších zariadení. Na T265 funkcie infračervené cut filter, cez šošoviek, umožňuje ignorovať predpokladaný vzory z našej série D400 hĺbka kamery. To znamená, že vývojári môžu využiť obe zariadenia spolu s ľahkosťou pre rozšírené aplikácie, ako obsadenosť mapovanie alebo protizrážkový a navigácia v miestach, kde sa dáta GPS nie je k dispozícii.

Tech Specs

Poštovné Zoznam

Q1: Je to hĺbka fotoaparát?

A1: Intel® RealSense™ T265 nie je hĺbky fotoaparátu. Ponúka dva fisheye šošovky pre funkciu detekcie, ale nie je výpočet husté hĺbky. Je možné použiť snímku krmivo z kamier na výpočet husté hĺbky, aj keď výsledky budú zlé v porovnaní s inými Intel® RealSense™ hĺbka kamery objektívy sú optimalizované pre široký sledovania zorné pole než hĺbka presnosť, a nie je textúra premietané na životné prostredie na pomoc s hĺbkou vyplniť.

2. otázka: môžem spustiť SLAM na Intel RealSense Hĺbka kamery? Prečo by som mal potrebovať T265?

A2: Všetky SLAM riešenia, a existuje veľa dobrých tých, ktoré sú obmedzené na informácie, ktoré dostávajú. Je možné spustiť host-based SLAM pomocou nášho série D400 hĺbka kamery – v ideálnom prípade D435i, avšak tieto kamery sú optimalizované pre hĺbka presnosť na úkor zorné pole – D400 nemôže vidieť toľko sveta, ako T265. Ako taký, SLAM riešenie na základe informácií z jedného D400, fotoaparát sa stratiť v určitých situáciách, keď T265 nebude. Okrem toho, T265 je optimalizovaný pre výkon a latencie pomocou jeho vložené VPU. Z týchto dôvodov, T265 podarí v mnohých prípadoch použiť tam, kde D400 založené SLAM zlyhá.

Navyše, pri použití T265, žiadne dodatočné zdroje sú potrebné na platforme v oblasti výpočtových vykonať SLAM algoritmy, čo znamená, že sledovanie konverzií s T265 je nezávislé na platforme, má nízky integrácie náklady, a môžete spustiť na veľmi nízkej výpočtových zariadení. Pre niektoré prípady použitia, SLAM na D435i bude ideálne, ale na najvyššej kvality, sledovanie, vyberte T265. Pre obe kvality hĺbka a sledovania, pomocou D415 a T265 paralelne.

Otázka 3: Aké platformy sa T265 podporu?

A3: Pri štarte T265 zahŕňa podporu pre Windows a Ubuntu. Host API knižnice je open source, takže zákazníci môžu prístav na akejkoľvek platforme chcú. To bol beh na Android úspešne. FW, že beží vnútri T265 je nezávislá od hostiteľskej platforme, takže výkon T265 je tiež hosť nezávislé.

Štítky: intel realsense, mikroprocesor, náš čas x86, cool pro, fotoaparát poe ptz, intel nuc optane, BLXQPYT, CPU, skutočný zmysel, 480X320
Pôvod NÁS(Pôvodu)
Demo Rada Typ Intel X86
Certifikácia ROHS
Názov Značky smartfly

Napísať recenziu

Intel RealSense Sledovanie, Kamera T265

Intel RealSense Sledovanie, Kamera T265

1 Recenzie
€41.84

Crowtail Starter Kit pre Raspberry Pi Popis: Tento Crowtail Starter Kit pre Raspberry Pi bude jeden z najlepších súpravy pre vás začíname s Raspberry Pi a Python! Táto súprava obsahuje Crowtail Base Štít pre Raspberry Pi a viac ako 22 moduly ako RGB LED, ultrazvukové škály

1 Recenzie
€31.11

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

3 Recenzie
€14.92

Dôležité Upozornenie: ※ Ak budete potrebovať veľkoobchod objednávka viac ako 100ks,pls kontaktujte nás prostredníctvom shop priamo pre off-line transakcie.Celkové náklady budú lacnejšie ako www.projekt-psa.sk. ※ Pre www.projekt-psa.sk štandardná doprava objednávky,ak ste neboli

4 Recenzie
€50.77

Raspberry Pi 3 Model B+ Plus Hra Starter Kit +16 G 32 G SD Karta + Gamepad + ABS Prípade + Chladiaci Ventilátor + Prepínač Power Adaptér +Chladič +HDMI Kábel pre RetroPie Prosím zanechať odkaz, ktorý Napájací kábel ( EU / US / UK / AU ) , Prípad ( Čierna / Priehľadná /

Súvisiace produkty