Penu Facial Cleanser Pohár Krásu Tváre Cleaning Tool Body Wash Bublina Maker Bubbler Čistiaci Prístroj Šľahačkou Fľašu

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.34

€5.97

1Pc Plastové Jednoduché Eco-friendly Sprchový Gél Bubbler Čistiacich prostriedkov pre Domácnosti Cestovanie Hoteli

Popis

Viete, prečo si vždy sa pena pri použití facial cleanser? Jemné peny pomôcť čistiť povrchy dôkladnejšie. Tento vysoko kvalitné prenosné bubbler je špeciálne navrhnutý pre dobré čistenie. Ak chcete na výrobu bohatej peny, stačí vytiahnuť ukotvovacia tyč peny pohár jednoducho. Prenosný nástroj pre penový vždy, keď ste doma alebo na cestách.

Funkcie

- Farba: Tmavo modrá.

- Materiál: Plast a akryl.

- Veľkosť: 10 x 7,5 x 7,5 cm/3.93 x 2.95 x 2.95 cm.

- Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, šetrný k životnému prostrediu a bezpečné, citlivá pleť môže byť tiež použitý s dôverou, pozorne starostlivosti o vašu pokožku.

- Pórovité priedušná tlak hlavy umožňuje facial cleanser a vzduch vo fľaši, aby plne rub, čím sa vytvára veľa hustá pena, ktorá môže byť čistí hlboko.

-Jednoduchá štruktúra, komponenty, môže byť vymontovaný, to nie je ľahké skryť nečistoty a je vhodné pre všetky-kolo čistenie, okrem toho nie vyblednutiu ľahko po opakovanom praní.

- Prenosné a ľahké veľkosť, mohol by to byť držaný jednou rukou, nie zaberajú príliš mnoho miesta doma, aj dobré čistenie pomocníkom pri cestovaní.

- Okrem tekutín kože čistiace prípravky, čistiace prášky sú tiež vhodné, pomôže vám ľahko vyskytnúť rôzne čistiace prostriedky.

1 x Pena Maker

Štítky: pero plazmy, farba vlasov vosk, tváre parník, nano sprej, oxygeneo tváre stroj, yesoul s3, výťah stroj rf, kožený bič, krásy nástroj ultrazvukové, tváre machin
Druh Iné
Názov Značky ROSENICE
miesto pôvodu Čína
Výrobný proces Ručne Vyrobené
Zdroj Napájania Žiadne Elektrické
Funkcia Čistenie Tváre
Číslo Modelu Krása Tváre Cleaning Tool
Veľkosť 10 x 7.5 x 7.5 cm
Materiál Iné

Napísať recenziu

Penu Facial Cleanser Pohár Krásu Tváre Cleaning Tool Body Wash Bublina Maker Bubbler Čistiaci Prístroj Šľahačkou Fľašu

Penu Facial Cleanser Pohár Krásu Tváre Cleaning Tool Body Wash Bublina Maker Bubbler Čistiaci Prístroj Šľahačkou Fľašu

3 Recenzie
€124.77

AURO Nové BIO Elektrické Elektródy Kože Zdvíhacie zariadenie na Odstránenie Vrások / Lifting Tváre / Tvári Utiahnite s Rukavice pre domáce !!! Tento stroj máme skladom v našom moskva sklade, môžete doručiť z moskvy, oveľa rýchlejšie, aby sa dospelo. 1. BIO Kože

0 Recenzie
€2.78

Návrh: dvakrát týždenne, nie príliš mnoho krát Funkcia: Výkonný USB nabíjateľné batérie dizajn, pohodlnejšie. To je prísť s 3 sacie úrovne pre splnenie rôznych typy pleti a chráni pokožku pred poškodením, môžete nastaviť podľa blackhead závažnosti

0 Recenzie
€17.47

Poznámka: Riešenie pridané pohár je riadená v rámci 30ML Pri prevádzke, pracovné hlavu nemôžu zostať na jednom mieste dlhší čas. Po použití, začervenanie tváre sa zobrazí, to je normálna reakcia tela, zvyčajne 5-10 minút zmizne prirodzene. Ak máte

Súvisiace produkty