4200mAh TWS Bluetooth 5.0 Eaphones Nabíjanie Prípade Bezdrôtové Slúchadlá IPX7 Vodotesné Slúchadlá Šport 9D Stereo Touch Ovládania

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€14.27

€35.68

4200mAh LED Nabíjania Prípade

4200mAh veľkú kapacitu plnenie prípade by mohli podporiť 40 krát plne nabíjanie pre bluetooth slúchadlá, 3-4 hodín prehrávania na jedno nabitie a spolu 320 hodín Cyklistické Prázdno.

Hifi 6D Stereo Zvuk

Vybavené špeciálnymi zvukovo-efekt dynamický reproduktor, pravda bezdrôtové slúchadlá dosiahnuť 6D priestorový zvuk kvality a DSR surround sluchové sviatok.

Automatické Párovanie

Slúchadlá bezdrôtové slúchadlá sa automaticky aktivuje, keď je plnenie prípad otvoril, potom sa spojí s vaším zariadením Bluetooth.

CVC 8.0 Stereo Hovor

Vybavené CVC 8.0 Hovor tlmenia Hluku technológia, bluetooth štupľov vám pomôže filter okolitého hluku a poskytovať najlepšie stereo kvalitu hovoru v kdekoľvek. Každý slúchadlá má jednotlivec mic nainštalovaný, čím telefónu-call viac ako face-to-face hovoriť.

Mutil-Použite Režim

Stačí zdieľať slúchadlá bezdrôtové slúchadlá s vašimi blízkymi. Naše bezdrôtové slúchadlá majú stereo režim, zdieĺanie režim a jednoduchý režim. To je taká dobrá príležitosť podeliť sa tento vynikajúci produkt s priateľmi.

Prispôsobený Pohodlie

Využite Ergonomický dizajn vytvoriť pohodlné nosenie skúsenosti. In-ear bezdrôtové slúchadlá je ideálnym spoločníkom pre kondičný beh, jóga, šport, cestovanie atď.Sú pohodlné na nosenie, ultralight(4 g) a má 3 rôzne eartips veľkosti.

Dotykové Ovládanie

Bezdrôtové slúchadlá podporuje prehrávanie/pozastavenie, prepnutie skladby a vybavovanie telefónnych hovorov, ľahko na dotyk. Vyššie stabilné spojenie Bluetooth s dotykovým ovládaním, zbaviť kábel, si pravda, bezdrôtové.

Ako Mobilný Telefón Stojan

Pri sledovaní filmu naživo na Youtube, nabíjanie prípade je možné použiť ako mobilný telefón na stenu.

Ľahšie A Pohodlné

Výrobok je ľahšie, pohodlnejšie dať do ucha, a pravda, je Bluetooth pohodlnejšie.

TWS Blutooth 5.0

Powered by najnovšie Bluetooth 5.0+ Duálna Anténa, ktorá výrazne zlepšuje stabilitu a pripojenie slúchadiel.Bezdrôtová Bluetooth slúchadlá pracovať bezchybne na vzdialenosť až 33 stôp (10meters). CVC 8.0 zníženie hluku a Bluetooth 5.0 tech poskytnúť dual stereo mic HD hovory cez vyzdvihnutie rezonancie.

Ako Power Bank

4200mAh plnenie prípade môže byť tiež použitý ako power bank cez USB port. Užite si plnenie on-the-go.

Výnimočnú Čistotu

Náš odborne vyladený zvuk je milovala mnoho ľudí po celom svete, viac než to, výnimočnú čistotu počas celého rozšírený frekvenčný rozsah, s hlbokým, presné basy,páči sa mi to "je tam'.

IPX7 Nepremokavé

Pravda, Bezdrôtová slúchadlá, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre športové aktivity, najmä vybavené IPX8 Vodotesné Tech.IPX8 Vodotesné Bluetooth slúchadlá je vhodná na šport, aby sa zabránilo vniknutiu vody. či je slnečno alebo prší. Ideálne pre beh, jogging, turistika, joga, cvičenia, posilňovňa, fitness, cestovanie a pod. (Poznámka: plnenie prípade nie je vodotesný. )

Ergonomické Vnútorné Tvar

Soft skin-príjemný silikónový slúchadlá prípade a tipy, umožňujú prispôsobiť vaše vhodné zabezpečiť pohodlné dlhodobé nosenie.

Úzkosť-free výdrž Batérie

Máte veľa elektroniky zariadenia musí byť účtované každodenné, nabíjanie prípade pomôže vám to.

Úroveň Nabitia Batérie Na Displeji Telefónu

Úroveň nabitia batérie slúchadiel zobrazovať na vašom telefóne.Môžete usporiadať slúchadlá plnenie podľa úrovne nabitia batérie.

Nerozbitný Pripojenie

Advanced chipset je optimalizovaný pre iOS,Windows a Android zariadenia na zabezpečenie lepšie znejúce zvukové a stabilitu.

Model One

Model Dvoch

Veľkosť Produktu

Menšie, jednoduchšie, viac prenosné a krásne, a úplnejšie funkcie

Čo Je Zahrnuté

Bluetooth headset*2 ks

Eartip *3 veľkosti

Anglický manuál*1pcs

USB*1pcs

Štítky: vzduch bods pro, bluetooth hlavu bezdrôtový telefón, headset ipx7, earpho, IPX7, 1000xm3 sony, 1000xm3 prípade, typ c originálne slúchadlá, typ c slúchadlá slúchadlá, bluetooth nepremokavé
Odolnosť 32Ω
Funkcia 2 blutooth slúchadlá bezdrôtové slúchadlá
Bezdrôtové Typ Bluetooth
Názov Značky AWTDIO
Citlivosť 98dB
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Nepremokavé Áno
Impedancia Rozsah až 32 Ω
Konektor Typu ŽIADNE
Typ Magnetu Feritové
Funkcia 1 pravda bezdrôtové slúchadlá
Zoznam Balíkov Nabíjanie prípade
Bluetooth Verzia 5.0
Ovládacie Tlačidlo Áno
Vocalism Princíp Dynamický
Frekvenčný Rozsah 20 - 20000Hz
Počet Vodičov 2
Nabíjanie Metóda Nabíjanie prípade
Priemer Vodiča 10 mm
S Mikrofónom Áno
Komunikácia Pravda, Bezdrôtové
Funkcia Šport
Pre Slúchadlá, Podložky Materiál Silikónové
Ovládanie Hlasitosti Áno
Podpora APLIKÁCIÍ No
Celkové Harmonické Skreslenie 0.1%
Konektory Typ C
Štýl In-Ear
Číslo Modelu AWTDIO 62
Mušle Typ Semi-otvorené
Podpora Pamäťovej Karty No
Je bezdrôtové Áno
Kodeky sbc

Napísať recenziu

4200mAh TWS Bluetooth 5.0 Eaphones Nabíjanie Prípade Bezdrôtové Slúchadlá IPX7 Vodotesné Slúchadlá Šport 9D Stereo Touch Ovládania

4200mAh TWS Bluetooth 5.0 Eaphones Nabíjanie Prípade Bezdrôtové Slúchadlá IPX7 Vodotesné Slúchadlá Šport 9D Stereo Touch Ovládania

2 Recenzie
€88.33

AUSDOM Hlboké Dase Slúchadlá,Bezdrôtové Bluetooth5.0 ANC Headset,CVC Mikrofón,Dynamické Ovládač HiFi Party DJ Hudbu pre Slúchadlá [Ponoriť do Basy, Prepustenie z Hluku] BASS JEDEN prijíma AUSDOM nové NoiseHELMET technológie, prostredníctvom DSP inteligencie výpočtovej

1 Recenzie
€5.38

F9-3 Bezdrôtových Bluetooth5.1 Redukcia Šumu Stereo Športové Slúchadlá s Nabíjanie Box Špecifikácie: Pomocou Bluetooth V5.1 čip a majú stabilný výkon, vysoký prenos, nízka spotreba energie a silné kompatibility. Hrajú 10m spojenie vzdialenosti je super

1 Recenzie
€26.20

Pôvodný xiao TWS AirDots Bluetooth Slúchadlo Mládež Verzia Stereo Bass BT 5.0 Slúchadlá S Mikrofónom Handsfree Slúchadlá Slúchadlá

0 Recenzie
€4.33

XG8 Digitálne TWS Bluetooth 5.0 Mini In-ear IPX5 Nepremokavé Športové Slúchadlá Slúchadlá Špecifikácie: Keď vytrhnuté z nabíjanie krabica, slúchadlá môžu pracovať automaticky. Hovor efekt a slúchadlá kompatibility sú lepšie veľa pomocou Bluetooth 5.0

Súvisiace produkty