Adaee Profesionálne Prírodné Čiernym Pieskom Jednej Strane Brúsenie Vodný Kameň Britva zdokonaľovať 5000 Zrnitosti Pre Britva Pedikúra nôž h1

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€23.32

€28.78

223490169

1.To je ADAEE značky,Čína, Shanghai Yijian Spoločnosti.

2.Bolo spáchané, do predmetu dodávky v rámci 48 hodín po poriadok bol umiestnený(Okrem víkendov a sviatkov).

3.Všetky obrázky sú pravdivé, pretože svetlo dôvod , fotografie a materiál môžu byť farebné odlišnosti.

4. Vysoká kvalita dodávky režim sa používa. Budeme vám plnú náhradu, ak dodacia lehota je viac ako záväzok obdobie.

Adaee Profesionálne Prírodné Čiernym Pieskom Jednej Strane Brúsenie Kameňa 5000 Zrnitosti Pre Britva, nôž Pedikúra

Funkcie:

Na jednostranné 5000 zrnitosti whetstone umožňuje ostrenie nožov a potom honovanie hrany na hladký povrch. So stredne hrubých nečistôt, tento kameň funguje najlepšie, keď sú mokré dole ako pre mazanie a čistenie. Táto prémia whetstone robí skvelý darček pre všetkých kuchyňa nadšenec, nôž zberateľ alebo mäsiar. Kameň ľahko obchody, v skrini alebo v kuchyni zásuvky, keď sa nepoužíva

Veľkosť

180 mm*60 mm*27mm

Hmotnosť

900 g

Značky

ADAEE

Piesok

5000

Materiál

Prírodné čierne piesku

Platné

Kameň ľahko obchody, v skrini alebo v kuchyni zásuvky, keď sa nepoužíva

funkcia

jednej strane whetstone,stredné mletie,uesed v Britva

Manuál:

1. Namočte kameň do vody na 5 minút, a potom ju na stabilnú platformu. Brúsky na nože s jedným alebo dvoma kroky, sa rozhodne podľa stupňa tupý nástroj.

Krok 1: Hrubé mletie, použité na opravu vážne priehrada vo veku okraj, vhodné pre tupý nože. Podržte noža pod uhlom 10 - 30 °, brúsenie hrán na povrchu kameňa a späť s jemný tlak, a zvýšiť ju až na okraj ostrý. Po brúsení nástroj, musí byť brúsil hrubé brúsenie až po pol roku. Závisí aj od konkrétnej situácie.

Krok 2: Jemné brúsenie, nevyhnutný krok na odstránenie otrepov okraja.

Použitie viac jemný tlak, zopakujte krok 1 a opravy okraj, kým hladko a veľmi dobre. Všeobecne povedané, používať ho raz za týždeň, aby sa vaše čepeľ ostré.

2.Prosím ho utrieť mokrou handrou alebo vypláchnuť vodou po brúsení nástroj, a potom vysušiť. Čistenie kameňa povrch jemnou kefkou a dať ho do vzduchu, aby ho v suchu.

Upozornenie:

1. Prosím, použite celý povrch kameňa udržať konzistentnosť pri ostrenie nožov.

2. Chrániť kameňa dobre a vyhnúť sa pádu z výšky.

3. Ostrenie výsledkom by bolo oveľa lepšie, pomocou zaostriť ing olej.

4. Prosím, dajte nôž orezávatko a nôž mimo dosahu detí, aby sa zabránilo akejkoľvek nehody.

FAQ:

Otázka: Odpoveď: Áno, ale na veľmi krátku dobu. Otázka: Odpoveď: Rovné holiace strojčeky pre honovanie treba ísť až do vyššia, kamienka . Bude pracovať na reset sklonu ak to je to, čo budete potrebovať, ale pre riadne dokončiť, zvyčajne 8000 kamienka. Otázka: Odpoveď: musíte ho kúpiť samostatne. Ale ak ste opatrní a konzistentné, môžete zaostriť vaše nože bez nôž sprievodca. Bol som týmto spôsobom to na niekoľko rokov.

Poznámka:

Prosím správne opustiť svoje meno a priezvisko, adresu& číslo, telefónne číslo,všetky tieto informácie vám pomôcť, aby bolo bezproblémové doručenie. Prosím, byť jasné, že skutočné farby bude trochu líšiť od snímku, ktorú nájdete na tejto webovej stránke z dôvodu, že fotografia pričom, svetlo, Prosím, pochopil, že tam\ \ 's 1-2cm chyba v skutočnej veľkosti spôsobené meranie anjeli môžu byť rôzne od rôznych ľudí. Prosím, byť známe, že tam je nejaký malý hranice chybné,To nebude mať žiaden vplyv na vaše použitie.

Služby Zákazníkom:

P prenájmu láskavo skontrolujte položky po tom, ako dostanete ich, aby zistili, či farbu, veľkosť, štruktúra, zdravotný stav, sú správne. Ak máte akékoľvek problémy, prosím e-mail nás kedykoľvek sme vám riešenie, & odpovieme vám do 24 hodín .

Spätná väzba:

Sme ocenili, ak by ste mohli zdieľať svoje skúsenosti ďalším zákazníkom. a môžete odísť 5 hviezdičiek hodnotenie a pozitívnu spätnú väzbu pre položky, ktoré je veľkou motiváciou pre nás. Ak máte akékoľvek problémy s predmetmi, a preto by som odísť, neutrálne alebo negatívne spätné väzby(menej ako 3 hviezdičky), povedzte nám, prosím, na prvý takže môžeme ponúknuť riešenie.

Informácie O Firme

· Yi Jian obchodu Co. LTD je obchodná spoločnosť s dobre vybavené testovacích zariadení a silné technické sily.

· Široký sortiment, vysoká kvalita, prijateľné ceny a štýlovom prevedení, naše výrobky sú extenzívne využívaných v mnohých oblastiach.

· Naše výrobky sú široko uznávané a dôveryhodných užívateľov a môže splniť neustále meniace sa ekonomické a sociálne potreby.

· Vítame nových a starých zákazníkov zo všetkých oblastí života, kontaktujte nás pre budúce obchodné vzťahy a vzájomné úspech!

22349016943816254

Štítky: knive, nakiri nože, bey čepeľ, pro ruixin, bushcraft firesteel, Pre STIHOL, píla na drevo, skladačka makita, nástroj výchovy k demokratickému občianstvu, electr videl
Hmotnosť 910g
Číslo Modelu Holiaci strojček-5000
Názov Značky ADAEE
Certifikácia CIQ
Kovové Typ Iné
Funkcia jednej strane wetstone,stredné mletie,uesed v Kuchynské nože
Materail Prírodné čierne piesku
Mm veľkosť 180*60*27mm
Pôvod CN(Pôvodu)
Piesok 5000

Napísať recenziu

Adaee Profesionálne Prírodné Čiernym Pieskom Jednej Strane Brúsenie Vodný Kameň Britva zdokonaľovať 5000 Zrnitosti Pre Britva Pedikúra nôž h1

Adaee Profesionálne Prírodné Čiernym Pieskom Jednej Strane Brúsenie Vodný Kameň Britva zdokonaľovať 5000 Zrnitosti Pre Britva Pedikúra nôž h1

2 Recenzie
€11.05

Profesionálny nôž sharpener v-postavený nastavenie Uhla tlačidlo Nastavenie uhla tlačidlo from14 do 24 stupňov,tak, že by ste mohli nastaviť správny uhol listu ostriť nože rôznej veľkosti, hrúbky, hrany a ich riadne okraj. 4-v-1 trieda nôž sharpener auta: Funguje na Všetky

2 Recenzie
€10.01

popis produktu PACKAGE ZAHRNUTÉ:diamond whetstone 1598*1 Materiál: Diamant, Plastové Diamant Farba: Strieborná Základná Farba: Čierna Diamant Veľkosť: 152x63mm/5.98x2.48 Základná Veľkosť: 178x89mm/7.01x3.50 Typ: 1302A/1302B /1302C/1302D Funkcie: ✅

Súvisiace produkty