1 Páry 3 Pólmi Zásuvka 3 Pin pre Motorové ESC MT 60 3,5 mm Vysoký Prúd Plug

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€5.56

€10.10

Funkcie:

Žiaruvzdorné Nylon Prezervatívy

Zapečatené Spoločné, aby sa žiadna para vchod

Non-Slip Deisgn, jednoduchšie pri odstraňovaní a pripojenie zástrčky

Jasné Postitive & Negatívny Signál je uvedené

MT60 3,5 mm Motor Konektor Súbor

Kovový Konektor Priemer: 3,5 mm (bullet typ)

Hmotnosť: 9.6 g (jeden pár)

Balenie Obsahuje:

1 pár balenie:

1 x konektor samec

1 x samica konektora

2 x vodiaceho drôtu rukávy

100% Zbrusu Nový Našou Prednosťou>>> Nad 3 ks , 5% mimo Skutočný Doprava Zadarmo, s Sledovacie číslo Rýchle Parpare do 48 hodín Reálneho Produktu Zobraziť>> Spokojnosti Zákazníka, Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Platba Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii,platobné Podmienky dovolené byť Viazaný, Visa, MasterCard, visa, Moneybookers, Western Union, Bankovým Prevodom, a tak ďalej. Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.projekt-psa.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým. ak neviete, ako zaplatiť peniaze, prečítajte si prosím tento link:http://help.www.projekt-psa.sk/payment_method.html Prepravné Lode von do 2 pracovných dní po zaplatení Správneho nižšie colná hodnota je akceptovaná, ak chcete napísať na obchodnú faktúru, aby sa vyhli plateniu dovozného dane pre kupujúceho. Spätná väzba Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne Predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich.

Štítky: striedavé esc, mipi 60 konektor, plasma cutter, 1 esc, traxxas trx4 kolesá a pneumatiky, kábel dvi, vga, auto esc 60a, xt 60 zmenšiť, armáda konektor, batérie pre mts
Veľkosť no
Štyri-Pohon kolesa Atribúty Montáž
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení aktuálne plug
Hodí sa pre Motor ESC Aktuálne Plug
Pre Typ Vozidla Autá
Upgrade Diely/Príslušenstvo Lítiová Batéria
Technické parametre Hodnota 2
Materiál High-skončil Hliníkovej Zliatiny Kovu Vyrobené
Hmotnosť 12g /pair
Číslo Modelu pre Motorové ESC Aktuálne Plug
Nástroj Dodávky Rezanie
Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
RC Diely a Accs aktuálne plug
Názov Značky AXSPEED

Napísať recenziu

1 Páry 3 Pólmi Zásuvka 3 Pin pre Motorové ESC MT 60 3,5 mm Vysoký Prúd Plug

1 Páry 3 Pólmi Zásuvka 3 Pin pre Motorové ESC MT 60 3,5 mm Vysoký Prúd Plug

0 Recenzie
€28.12

Doprava zadarmo 1 Sada 1/10 RC Crawler Auto D90 Prenos Metal Gear Box 1/5 Planetárna Prevodovka S Motorom Výstroj, Náhradné Diely vhodné na D90 1. generácie,1/14 planetárna prevodovka,1/5 planetárna prevodovka(s motorom zariadenia)

0 Recenzie
€10.41

8 párov Gemfan 5043 3-Kotúč 5 Palcový PC CW CCW Vrtule pre 2205-2306 Motor RC FPV Racing Drone Špecifikácia: názov Značky: Gemfan názov Položky: WinDancer 5043 3-blade vrtule Veľkosť: 4x3.2 cm Hmotnosť: 4.63 g/ks Materiál: PC Monting diery: 5 mm Pádlo veľkosť: 15.58 mm Hub hrúbka:

0 Recenzie
€3.30

100% Zbrusu Nový Katalógové Číslo:122064 Súčasťou Meno: Batérie Prípade Horný Kryt Prosím pozrite si návod na číslo dielu a obrázok Množstvo: AKO OBRÁZKY Obsah: čo si vybrať farbu, je to, čo dostanete

Súvisiace produkty