M. 2 NVMe SSD NGFF NA PCIE3.0 X4, 4X adaptér M Tlačidlo B TLAČIDLO Dual ovej karty M2 stúpačky kartu Adaptér 12V+3.3 V napätie

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.96

€4.72

PCI-E 4X do NGFF SSD Karty Adaptéra B-key+M-key M. 2 NGFF+NVME Duálne Rozhranie PCIE Karty Adaptéra

Funkcie:

1. Podporu B-Key+M-Key M. 2 veľkosť: 2230, 2242, 2260, 2280

2. B-Key interface môžete vložiť SSD M. 2 NGFF SATA protokolu, potom vložte SATA čiaru na pripojenie doske, použite PCI-E napájanie, bez externého napájania.

3. M-Key interface môžete vložiť SSD M. 2 NVME PCI-E protokolu, a PCI-E prenosu dát nie je potrebné na prístup SATA čiaru na pripojenie doske.

4. 12V+3,3 V, dvojité napätie, dvojité napätie je stabilnejšie ako jeden napätie, účinne znížiť SSD teplota, menej tepla, rýchlejšie, a zvýšiť LED indikátor stavu.

5. SSD kontakt povrch je super hrubé zlatenie, a rozptyl tepla je rozšírené po pridaní tepelne vodivé médium.

6. Napájanie režim: PCI-E napájania, podpora systému pri spustení funkcie.

7. Vysoká rýchlosť a veľkú kapacitu úložného rozhranie pre vysoké rýchlosti SATA3/6Gbps je určená. Rýchlosť sa rozhodli HOSŤ konci základnej doske počítača a prenos karty nemá vplyv na výkonnosť NGFF SSD.

8. Poskytnúť 2 x M. 2 sloty, M NGFF rozhranie, B NGFF rozhranie.

9. Umožňujú používateľom používať štandardné SATA-IO M. 2 SATA SSD ak chcete prepnúť na pracovnú plochu počítača, aby sa stal SATA pevný disk.

10. Môže byť pripojený na použitie M. 2 (NGFF) SSD ako prenosný pevný disk karta 11.M.2 (NGFF) SSD, prostredníctvom tejto karty NGFF slot prevodovkou na pripojenie k hostiteľovi na prenos údajov.

11. M. 2 Revízia Špecifikácie 0.9 Edition.

12. PCI-E na NGFF adaptér je nový ssd rozhranie karta s M. 2 nové špecifikácia rozhrania.

13. M. 2 (NGFF) SSD prevody cez NGFF slot card na pripojenie k hostiteľovi na prenos údajov.

NGFF režim SATA signál a PCIE signálu:

1. Na 7PIN SATA na kartu adaptéra je pripojený k SATA rozhranie desktop doske, a signál je prevedený do NGFF prenos karty SATA signál.

2. Nasledujúce rozhranie používa NGFF rozhranie PCIE signál, ktorý priamo podporuje PCI-E M. 2 SSD.

3. NGFF môže pracovať súčasne, SATA signály a PCI-E signály môžu byť podporované.

Poznámka: M. 2 NVME PCI-E protokolu SSD musieť riadiť ako systémový disk boot, Win8.1 vyššie systém má svoje vlastné jednotky.

Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí zobraziť v skutočnej farby položky. Vďaka za vaše porozumenie.

1 x Adaptér Karty

1 x Zadná doska

1 x SATA Kábel

1 x Skrutky Pack 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu orderafter 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa s pôvodnom obale, ak je to možné. Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk! Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: hp m277, nvme, pcie stúpacie, nvme ssd, pcie m2 nvme, m2, nvme pci, 1 tb diskom ssd, m2 nvme, vintage vtáčatá
Druh Pridať Na Karty
Pôvod CN(Pôvodu)
Package Áno
Číslo Modelu NVMe NGFF m.2 PCIE Adaptér
Typ Rozhrania PCI
Názov Značky ALLOYSEED

Napísať recenziu

M. 2 NVMe SSD NGFF NA PCIE3.0 X4, 4X adaptér M Tlačidlo B TLAČIDLO Dual ovej karty M2 stúpačky kartu Adaptér 12V+3.3 V napätie

M. 2 NVMe SSD NGFF NA PCIE3.0 X4, 4X adaptér M Tlačidlo B TLAČIDLO Dual ovej karty M2 stúpačky kartu Adaptér 12V+3.3 V napätie

0 Recenzie
€3.33

Funkcie: 1. Žiadne prídavné napájanie pre normálne uznanie a prevádzky potrebné už, optimalizované palube lietadla architektúry, rýchla a jednoduchá inštalácia, udržiava váš Mac Pro prípade upratané. 2. S rýchlu a jednoduchú inštaláciu, tento PCI Express card

0 Recenzie
€2.82

Funkcie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. 1. Vstupné rozhranie: M-Key M. 2 NVME(nepodporujú SATA Protokol m.2 NGFF). Výstupné rozhranie: PCIE X16. 2. Podpora zariadení: Rôzne PCIE Protokoly NVME m.2 SSD. 3. Systém podpory: pre Windows7/8/10/pre Linux. 4.

0 Recenzie
€3.55

Funkcie: Umožňuje spojenie dvoch napájacích jednotiek na jednej doske. Ideálny pre Bitcoin Mining Stavia a Dual PSU hier. Pripojiť sa 2 Napájacie Jednotky spolu poskytujú viac energie komponentov počítača bez toho, aby museli inovovať existujúce jednotky zdroja

Súvisiace produkty