OurWarm Svadobné Dekorácie Biele Čipky Stôl Runner Baby Sprcha Boho Svadobný Stôl Dekorácie na Slávnostnú Strana navrhne 35X300CM

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€2.06

€3.75

Balenie Zoznam: 1Pcs Čipky Stôl Runner Farba: Biela Veľkosť: 14*118in/35x300cm Materiál: Čipka Aplikácie: Zdobiť Akéhokoľvek Jedáleň Príležitosti S Dotyk Štýlu S Tento Moderný A elegantný Stôl Runner, To Je skvelý Doplnok K Akejkoľvek Tabuľky Alebo formou Bufetu Server A Dokonalý Doplnok Do Vášho Domova, Svadbu, Večierok, Alebo Dovolenku.

Kupujúci Čítanie

1.Vyššie Dátum Doručenia Je Len Pre Referenčné, Niekedy Sa Omešká O Sviatky, Festivaly,Zlé Počasie, Zvyky, Atď.

2,cena nie je vrátane Cla,Vzdialenej Oblasti Poplatkov alebo iných splatných Poplatkov od kuriéra.Potrebujete zaplatiť 30USD viac, ak vaša adresa je Vzdialenej Oblasti.

Platby

1,akceptujeme Visa/Master Card/Boleto/WebMoney/QIWI Peňaženky/Bankovým Prevodom.Kontaktujte Nás, Ak Máte Akékoľvek Pochybnosti, Keď Budete Platiť.

Uvedomte si, že všetky vrátenie bude vystavená rovnakým spôsobom, že kupujúci zaplatil nás.

2,Ak nie je možné pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť completeed.

Package Shippment

1,Položky budú označené a balené aj predtým, než sme ich poslať ,ak chcete zabezpečiť, aby naši klienti dostali ju v dobrom stave.

2,Zvyčajne to bude potrebovať 24-hodinové na www.projekt-psa.sk, aby sa auditu finančných prostriedkov po ste zaplatili, vašu objednávku môžeme len svoju objednávku po finančnom audite ukončené.

3,My len loď na potvrdenej objednávky.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4,Služby tranzitu čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,a to najmä počas prázdnin.

5,Ak ste nedostali vašu zásielku v predpokladanom čase doručenia,prosím, kontaktujte nás,budeme sledovať shippment a replyn vás čoskoro.

Spätná väzba

Zaručujeme vysoký štandard služieb zákazníkom, a usilovať sa o 100% spokojnosť !

Akýkoľvek problém,ihneď nás prosím kontaktujte.

Štítky: nevesta tím, boho šperky, české svadobný stôl runner, boho svadobný deň, boho dekor strany, kniha tabuľka dekor, macram, boho dekorácií na stenu, bohemain výzdoba svadby, dieťa narodeniny tabuľka
2 Svadobný stôl runner
4 bachelorette party
5 Stolové prestieranie pre svadbu
10 Narodeninová párty dodávky
3 Párty Dekorácie
8 domáce dekorácie príslušenstvo
7 Tabuľka Dekorácie
Číslo Modelu 1LSYS-14-WHT-1
vzor Jednofarebné
6 Narodeninová Párty dekorácie deti
1 Dieťa sprcha
Príležitosti Narodeninová Párty
Názov Značky ourwarm
9 Strana DIY Dekorácie
Materiál Čipky

Napísať recenziu

OurWarm Svadobné Dekorácie Biele Čipky Stôl Runner Baby Sprcha Boho Svadobný Stôl Dekorácie na Slávnostnú Strana navrhne 35X300CM

OurWarm Svadobné Dekorácie Biele Čipky Stôl Runner Baby Sprcha Boho Svadobný Stôl Dekorácie na Slávnostnú Strana navrhne 35X300CM

0 Recenzie
€5.47

Airsoft Paintball Wargame 150rd Kôl BB Rýchlosť Loader Zbrane Príslušenstvo Príslušenstvo Rýchle Loader Vojenskú Pušku Časopis BB Rýchle Loader pre Airsoft Zbraň Univerzálny tvar, ktorý sa zmestí najviac časopis Vyrobené z Plastu

5 Recenzie
€4.10

Špecifikácia: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Množstvo: 1 ks Materiál: Kov Živice A Bežných základných Typ: stick Vzor Typ: Stick Štýl: Klasika Farba: Ako na obrázku Veľkosť: cca 35-40 cm Balenie: Box Č.

Súvisiace produkty