300KG Silné Silné Neodýmu Magnet Lano Nastaviť D75*18 mm Rieka, Rybolov Imanes Treasure Hunter Zachrániť Magnety

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€45.89

€48.31

Popis Produktu

Neodýmu, Rybolov Magnet / Záchrana Magnet S Lanom

To je hlavne tvorený kvalitnými N45 neodýmu magnet a oceľového plášťa, oceľový plášť je rozhodujúce pre amplifikáciu magnetickej sily, sa môžete sústrediť silné magnetické pole na spodnej časti magnet, ktoré zvýši magnetickej sily o 2,5-4times v porovnaní s voľným magnet. V rovnakom čase, steel cup môže zabrániť voľným magnet od nuly a chipping počas uchopením a upínanie.

Úžasné-Mag preberanie magnety sú určené pre ťažké a používanie pod vodou . To môže pomôcť obnoviť stratené zariadenia, náradie, rybárske rieši a iných železných predmetov v hlbokej vody, studní, otvory. To je tiež skvelé pre magnet rybolov, zdvíhacie, závesné a preberanie aplikácií.

Špecifikácia Výrobku

1. Súčasťou Model : D75mm Neodýmu, Rybolov /Záchrana Magnet s 10 metrov lana

2. Materiál: Neodýmu Magnet N45 +A3 Oceľ+Čierna Živica

3. Veľkosť: D75mm (Priemer)* 18 mm (magnetické základne výška )

4. Povlak: Ako Magnet a Ocele Krytiny sú Ni+Cu+Ni Triple Vrstva

5. Vertikálne Pull-sila: 300 KG

Horizontálne Pull-force: 120 KG na základňu 20 mm hrúbka Oceľového Plechu

6. Max Pracovný Tempearture: 80 stupňov celzia

Poznámka:

1.Magnetické vytiahnuť sily 300kg bola testovaná pomocou počítač-kontrolovaný pevnosť tester, to je vertikálna pull-sily, ktoré sa rybárske magnet spôsob, ako vytiahnuť z oceľového plechu 20 mm hrúbky, za ideálny stav. Skutočné vytiahnuť sily, sa líšia hlavne v závislosti na nasledovné premenné :

odpoveď: Oceľ hrúbka :tenšie ocele, spodný ťah sily, 300 KG, vertikálne magnetické vytiahnuť sily bola dostal na základňu 20 mm hrúbka oceľového Plechu

b: Ťahanie smer : väčšie na smer ťahanie za 90deg , nižšia vytiahnuť sily, spravidla Vytiahnuť sily v horizontálnom smere je iba o jednu tretinu, že v zvislom smere.

c: Priťahuje pozícia : ďalej za ťažisko nižšie vytiahnuť sily.

Okrem toho, žehlička čipy magnetický povrch aj znížiť pull-sila magnet na určitej miery.

2.Magnet stačí len pritiahnuť železa , neželezných kovov a niklu, nie je prilákať zlato, striebro, meď, aluminums a ich zliatiny a nerezovej Ocele

3. Magnetická sila sa sústredí na spodnej časti rybárske magnet, tam je takmer žiadne magnetické sily z iných povrchov .

Upozornenia:

1. Tento magnet je veľmi silný pre ich veľkostí a môže štipku prsty zle ;

2. Uchovávajte mimo dosahu Detí všetkých vekových kategórií.

3. Nedovoľte, aby magnety j ump spoločne alebo na kovový povrch , Špeciálna starostlivosť vždy je potrebné pri manipulácii.

Zásielky:

Normálne Čína Príspevok Air Mail S Sledovacie Číslo.

Objednávky vo všeobecnosti manipuluje a spracované do 1-3 pracovných dní.

Nasledujúce dodacie lehoty pre váš odkaz:

Rusko : Na veľkom meste, ako je Moskva 15-35 pracovných dní ; Na ďalekom východe mesta 30-45 pracovných dní

V brazílii a v ostatných krajinách Južnej Afriky: 25-45days.

Spojené Štáty: 7 až 15 pracovných dní

Austrália, Spojené Kráľovstvo, Španielsko, Francúzsko, Nemecko:7-20working dní

Ostatné krajiny: Nie Viac ako 40 pracovných dní.

Kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu alebo obchodník, manažér po 30 pracovných dní i f ešte ste nedostali vašu zásielku.

Služby Zákazníkom:

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité.

Ak sú tam nejaké problémy s vašej transakcie alebo položky, ktoré ste dostali kontakt pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Akékoľvek chybné položky , poskytneme vám náhradné bezplatne ihneď po prijatí dôkazy.

O NÁS:

Sme popredným dodávateľom v Číne sa špecializuje na výrobu druhy magnetickej zostavy. S technologickými, sme schopní navrhnúť a vyvinúť druhy magnetický produkt s obsahom plastov ,gumy ,obrábanie ,lisovanie dielov, ktoré sú široko používané v druhy odvetví.

Všetky magnetické zostavy sú vyrábané podľa prísnych kvalitatívnych systému a ich výrobné postupy sú úplne pod kontrolou. Takmer všetky výrobky sú vyvážané do Severnej Amerike, Európe ,Japonsku. Ak žiadne magnetické projektu alebo máte dobrý nápad pre magnetické aplikácie, láskavo prosím, dajte nám vedieť, budeme navrhnúť, vyvinúť a vyrobiť pre vás. Dostanete sa k nám prostredníctvom e-mailu alebo obchodný manažér (Live chat v angličtine, dáme spätnej väzby, ihneď Ďakujem vám veľmi pekne.

Vitajte koncovým zákazníkom, veľkoobchodníkov, distribútorov po celom svete zakúpiť naše silné magnety a ich súborov, malé dávky alebo v hmote, ešte raz vďaka.

Štítky: neodýmu magnety veľkostí, magnet držiteľ 300kg, magnet neodýmu, magnet kovové rybolov, rybolov magnet 1000 kg, meď vrtule, iman neodýmu, veľké zachrániť magnet, neodýmu magnet rybárske kovov, 12v elektro magnet
Veľkosť Magnetu Priemer 75mm, 18 mm hrúbka magnet base
Príslušenstvo 1pcs M10 oko skrutka
Tvar kus
Obnovenie Magnet Rieka, Jazero, More Záchrana, rybolov, zisťovanie, získavanie, kovové treasure hunter
Číslo Modelu AMZ18075018ROPE
Druh Trvalé
Kompozitné Neodýmu Magnet
Vertikálne Pull-force
Aplikácia Priemyselné Magnet
A3 Steel Cup a N45 Neodýmu Ni+Cu+Ni triple vrstva náteru
S Otvormi Áno
Neodýmu Magnet Triedy N45
Názov Značky ÚŽASNÉ-MAG

Napísať recenziu

300KG Silné Silné Neodýmu Magnet Lano Nastaviť D75*18 mm Rieka, Rybolov Imanes Treasure Hunter Zachrániť Magnety

300KG Silné Silné Neodýmu Magnet Lano Nastaviť D75*18 mm Rieka, Rybolov Imanes Treasure Hunter Zachrániť Magnety

1 Recenzie
€16.68

99.9% Vysoko Čistého Oxidu C1.79g Vyrezávané Prvok Periodickej Tabuľky 10 mm Kocka VEĽKOSŤ: 10*10*10 mm HMOTNOSŤ: 1.79 g(cca) ČISTOTA: C≥99.9% Použitie:Mengajar Darčeky.veda aids.exponáty Hlavné Produkty Periodickej Tabuľke (Všetky

0 Recenzie
€12.67

20pcs Magnetické Názov odznak pre krásu ID Odznak Prílohu Názov Značky Držiak 2 magnety doprava Zadarmo Funkcia: Tento výpis obsahuje balenie 20 sád kvality odznak magnety vyrobené z licencovaný neodýmu, magnety a Eco-Plast lepidlá sú vopred nanáša na zadnú dosku, takže

0 Recenzie
€21.27

50pcs Silné N50 Kolo Neodýmu Zápustnými Krúžok Magnety, 15mm x 4 mm Otvor 4.2 mm Description V poradí lepšie zobraziť produkty,obraz bol zosilnený. Prosím, skontrolujte jeho rozmer skôr, než uskutočníte nákup. Úplne nové a vysokej kvality. Tvar: Otvoru Disku Magnety, Magnetické

Súvisiace produkty