Teplé Plyšové Môj Sused Totoro Anime Krásne Teplé Teddy Pet Hniezdo Malý Pes Posteľ Podstielku Pohodlný Domov

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€17.99

Predstavenie Spoločnosti

Máme široký r ange produktov pre váš výber.Všetky naše produkty sú vyrobené z ekologických materiálov. Máme veľmi profesionálne, QC tím skontrolovať všetky podrobnosti záruky dostanete žiadny problém s kvalitou produktov.

S "Integrity, Tvorivosť, Vernosť, Oddanosť" sú naše záväzky na oboch zákazníkov a partnerov po celom svete, sme presvedčení, že naša tvrdá práca, jedinečné vzory, primerané ceny,

kvalita výrobkov, rýchle dodanie a účinné a profesionálne služby budú spĺňať vaše očakávania

Môžete záujem o nižšie produkty

Detailné informácie

Teplé Plyšové Môj Sused Totoro Anime Krásne Teplé Teddy Pet Hniezdo Malý Pes Posteľ Podstielku Pohodlný Domov

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Veľkosť:S :37x34cm

M:52X43CM

POZNÁMKA:

1 Manuálne merania, chyba 2-3 cm,prosím, pochopiť! Vďaka!

2 Prosím, porovnať detail veľkosti so vášho psa pred zakúpením!!!

3 Ako rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov, vďaka za pochopenie.

Produkt obrázok

Kupujúci usmernenie

Platobné termín

1,akceptujeme T/T a western Union a Escrow,môžete vybrať sami.

2,Plná platba musí byť vykonaná v 7days po uvedení vašej objednávky, alebo objednávky bude neplatný alebo zrušený v systerm.

3,uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako je meno kontaktnej osoby,adresa ,psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

Reklamačný poriadok a spätná Väzba

1,Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním,takže ak nie ste spokojní s nákupom,musíte kontaktovať sa s nami do 24 hodín po obdržaní tovaru.po súhlasíme s vašej žiadosti o zmenu ,potom sa vrátiť dobrý v jednom týždni

2,dopravy a odovzdanie zmena je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

3,Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky,vrátane krabica a príslušenstvo.Muži urobili chyby, nie sú zaručené,ako rozbité poškriabaný a tak ďalej.

4,Pre všetky položky ,pošlite tým, EMS alebo yor miestnej pošty a keď pošlite späť s prepravné platené

Spätná väzba

1,Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko oceniť po prijatí položky

2,Keďže vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj podnikania,úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (five star)pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.Je len vás, 1 minúta,ale má veľmi zásadný význam pre nás.

3, Ak nechcete prijímať položky po odhad času, prosím, kontaktujte nás prvý. Budeme vyšetriť a dať vám vrátime plnú sumu, aby ste okamžite .

Ak ste nespokojní s našimi položky alebo službu, kontaktujte nás pred ochodom Neutrálny alebo Negatívny spätnú väzbu, Budeme sa snažiť v našich silách, aby s vami spolupracovať, riešiť akýkoľvek problém.Ďakujeme za pochopenie!

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte ma.

Štítky: posteľ psa, domov veľký pes, kovové mačky hniezdo, psy totoro, gundam, posteľ byv mačka, www.projekt-psa.sk, podstielku, 4 www.projekt-psa.sk, Mačka hniezdo
Veľkosť S 37x34cm,Vhodný pre spoločenské zvieratá do 2 kg
Funkcia Priedušná
farba Na obrázku
Veľkosť M 52x43cm,Vhodné pre domáce pod 4 kg
vzor Pevné
Položka Druh Postele & Sedacie Súpravy
Názov Značky hzxiayoou
Číslo Modelu ZF-DB0071
Hmotnosť 0.5-0.8kg
Druh Psy
Umývanie Štýl Mechanické Umývanie
Materiál PP Bavlna

Napísať recenziu

Teplé Plyšové Môj Sused Totoro Anime Krásne Teplé Teddy Pet Hniezdo Malý Pes Posteľ Podstielku Pohodlný Domov

Teplé Plyšové Môj Sused Totoro Anime Krásne Teplé Teddy Pet Hniezdo Malý Pes Posteľ Podstielku Pohodlný Domov

2 Recenzie
€3.56

Materiál:Oxford handričkou Farba:Čierna Rozmery:11.5 x 9.4 cm Stanovenie metódy:háčik Používajú: osobné automobily, nákladné automobily Funkcia: Dieťa / Pet Bariéra Typ produktu: Auto zadné sedadlo bariéru net Množstvo: 1 Funkcie: 1.

0 Recenzie
€7.59

Hĺbka Super Mäkké Pet Posteľ Chovateľskej stanice Psov Kolo Kat Zime Teplé Spací Vak Dlho Plyšové Šteniatko Vankúš Mat Prenosné Mačka Dodávky 50/60/70 cm Vlastnosti: Vyrobené z dlho, plyšové, super mäkké a super teplej. Pohodlné dotyk, 7,5 cm dlhé plyšové vlasy, domáce

1 Recenzie
€8.77

Umývateľný Psa, chovateľská stanica Kosť Vzor Zime Teplé Mäkké Pet Posteľ Pre Malé a Stredne Veľké Psy Chovateľskej stanice Hniezdo Pes, Mačka Posteľ 3Colors Dropshipping Typ:Pes house bed,kennle,posteľ mačka,mačka dom, Veľkosť:XXS/XS/S/M/L/XL Vhodné:malé a stredne

1 Recenzie
€9.76

Funkcia: Čalúnená pet schody : Dať vaše zvieratko nezávislosť na prístup k gauče, rímsy & ťažko prístupných priestoroch. Ideálny pre starších chorého domáce zvieratá : Ideálne pre staršie zvieratá trpia artritídou, bolesť kĺbov, dysplázia bedrového kĺbu. Stroj

Súvisiace produkty