Digitálny LCD Displej Vnútorný Teplomer Vlhkomer Kolo Bezdrôtovej Elektronickej Teplota Vlhkosť Meter Meteo Stanica Tester

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.48

€6.13

Digitálny LCD Displej Vnútorný Teplomer Vlhkomer Kolo Bezdrôtovej Elektronickej Teplota Vlhkosť Meter Meteo Stanica Tester Popis:

Shell našich digitálny teplomer teplota je vyrobený z vysoko kvalitného plastu, veľmi bezpečné a trvalé používanie. To nie je len použiť ako teplomer, ale tiež by mohli byť použité ako vlhkosť meter, praktické a multi-funkčný. Vnútornú teplotu to, rozsah merania od 0° do 50° a vlhkosť jeho rozsah merania je od 20~95%RH. A je veľmi jednoduché ovládanie a čistenie, ktoré by ste mohli čítať údaje rýchlo z jasný LCD displej. Takéto praktické a pekné teplomer, stojí za nákup!

Funkcie: Škrupina je vyrobená z vysoko kvalitného plastu, ekologická, trezor, robustné a odolné na použitie. To nie je len teplomer teplota, ale aj vlhkosť meter, multi-funkčné a praktické. Teplota meranie rozsah je od 0° do 50°(32°~122°) s presnosťou +/- 1°, vlhkosť merací rozsah je od 20~95% RH s presnosťou + / - 5% RH, a môžete zmeniť na jednotku teploty prostredníctvom tlačidla "°/°" tlačidlo, veľmi jednoduché a pohodlné. S veľkým čítanie dát okno a jasný LCD displej čísel, mohli by ste si prečítať dáta rýchlo a presne. Ponúka 3 možnosti montáže: Magnet, Diery alebo sklopenie Stojana. Môžete vybrať jeden spôsob, ako umiestniť ich, keď ste meranie teploty a vlhkosti. Je napájaný 2 ks AAA batérie(nie je súčasťou), s nižšou spotrebou energie a batérie by mohli byť nahradené ľahko sami.

Špecifikácie:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál: Plast

Farba: Čierna, Červená, Modrá, Žltá (Voliteľné)

Rozsah Merania Teploty: 0°~50° / 32°~122°

Teploty Presnosť: + / - 1 °

Vlhkosť Merací Rozsah: 20~95% RH

Vlhkosť Presnosť: + / - 5% RH

Typ batérie: 1,5 V 2 ks AAA Batérií (Nie sú Súčasťou)

Veľkosť(Dia x T): Cca. 90 x 26 mm / 3.54 x 1.02 palec

Hmotnosť: Cca. 90 g

Package Zahrnuté:

1 x Digitálny Teplomer (Batérie nie sú súčasťou balenia)

Spätná Väzba Od Kupujúcich:

Vezmite Prosím Na Vedomie:

1. Nevystavujte výrobok vo veľmi horúcom, vlhkom alebo prašnom prostredí.

2. Ak sa displej vypne, nová batéria by mala byť použitá.

3. Batérie nie sú súčasťou. O spätnú väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby. Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Platby

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jeho stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: wirel meteo stanica, stanica meteo sans fil misol, tkdmr tv160, muži vlhkomer, kolo digitálna meteorologická stanica, miestny thermomete, vonkajšia teplota, merač teploty, meteo stanica bezdrôtové senzory domov vonkajšie, baldr teplomer
Typy Bezdrôtový Elektronický Teplomer
Typ Displeja Digitálne
Pôvod CN(Pôvodu)
Farba
Špecifikácia Indoor Thermometer Digital
Číslo Modelu Digitálny Teplomer
Typ Napájania AAA Batérie
Certifikácia ŽIADNE
Klasifikácia Vlhkomer
Použitie Vnútornú Teplotu Teplomer
Materiál
Štýl Stojí Stanice
Funkcie vlhkosť meter
Max. Meranie Teploty 49°C A Pod
Atribúty Vnútorné Teplomer
Veľkosť(Dia x T)
Teória Vlhkomer
Aplikácia Digitálny Vlhkomer
Veľkosť Displeja 1.9 Cm & Pod
Názov Značky YOSOO

Napísať recenziu

Digitálny LCD Displej Vnútorný Teplomer Vlhkomer Kolo Bezdrôtovej Elektronickej Teplota Vlhkosť Meter Meteo Stanica Tester

Digitálny LCD Displej Vnútorný Teplomer Vlhkomer Kolo Bezdrôtovej Elektronickej Teplota Vlhkosť Meter Meteo Stanica Tester

2 Recenzie
€3.63

Maximálny & Minimálny Teplomer Vnútorné Vonkajšie Záhradné Skleníkových Teplotu Steny Monitora 40 až 50 C/ -40 Až+120 Celzia Funkcia: najvyšší-minimálny teplomer sa používa na zaznamenanie najvyššia teplota a minimálna teplota vzduchu v určitom čase. Teplota okolo trubice

4 Recenzie
€5.76

Funkcie: 1. Vysoká teplota a vysoká presnosť merania , Rozsah: -50-550℃(-58~1022℉) 2. Farebný LCD Displej 3. Emisivita: 0.10~1.00(nastaviteľné) 4. ℃/℉ Výber 5. Multi-mode: ( MAX / AVG / MIN / DIF / LAL / HAL / E) Poznámka: MAX

0 Recenzie
€37.19

Použitie:Všeobecne Používa pre B eer a Vína, Piva , Home Varenie, Akvárium, Chov domácich miláčikov, Násadových, Harbecue, Kotol regulácia Teploty, Geotermálna regulácia Teploty, Ohrev Čerpadlo Konštantná Teplota Cyklu, Kmeň Kultúry Kvasenie, Klíčenia Semien, Elektrické Vykurovanie,

3 Recenzie
€12.01

Ručné (skopírujte a vložte do prehliadača adresu, ak chcete zobraziť a stiahnuť): www.suzhoulily.com/pdf/ZL-62x0A(plus)_en_V2.0.pdf Úvod ZL-62x0A série termostat pre chladenie alebo vykurovanie ovládanie, IP65 predný panel, bzučiak pípanie a výstražné funkcie. Model Model Funkcia ZL-6210A Chladenie

Súvisiace produkty