ÚDAJE ŽABA Retromax Mini Prenosné hracie Konzoly Postavený V 181 Hry 8 Bit 3,0 Palca Prenosné Mobilné Hry Darček Pre Dieťa

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€11.78

€14.91

NOVÝ PRODUKT-ÚDAJE ŽABA, Video Herné Konzoly Podporu pre GBA/MAME

Na rozdiel od iných herné konzoly, radiče, tentoraz sa naše radič podporuje šesť-tlačidlo bezdrôtového ovládača, ktorý nám umožňuje poskytovať inú skúsenosť pre hranie hier.Päť emulátor podporu, vlastné stiahnuť hry.Ak sa vám nepáči naše vstavané hry, prosím, nebojte sa, tu si môžete stiahnuť svoje obľúbené hry na SD kartu.

8 Bitové Retro Video Herné Konzoly

Vstavaný klasické hry širokú škálu kvalitných hier sú k dispozícii pre vás na výber z bez sťahovania a inštalácie.Retro Classic Video Herné Konzoly, je ideálnou voľbou pre každého. To umožňuje každý si šťastné detstvo svojich rodičov. Dvojité zábava s 2 joystick Citlivé ergonomický dizajn môžete zdieľať s priateľmi a rodinou, s priateľmi.

Mini 620 Retro Video Hry Konzoly

PS1 Mini 620 retro video herné konzoly dvojité gamepad 8 Bitová podpora AV Ooutput rodiny TV video hry .Ak chcete hrať klasické hry so svojimi priateľmi alebo rodinou, prosím, vyberte si ho! To môže splniť vaše požiadavky!

RETROMAX 181 Classic 8 bitovej Hry

Mini Prenosné Hracie Konzoly!Kvalita obrazu je jasné, ako to je dokonalý, s komfortný pocit a hladké rýchlosť odozvy. Ak chcete hrať klasické hry , nenechajte si ujsť minulosti, prosím, vyberte si ho! To môže splniť vaše požiadavky!

Opatrní a jednoduchý dizajn,

Opatrní a jednoduchý dizajn,starostlivo vytvoriť každý detail,č pridané ťažkopádne,žiadny nedostatok krásy!

181 Hry V 1

Klasický dizajn, 3.0-palcový displej dizajn,postavený v roku 181 rôzne hry,nech sa späť do svojho detstva a užite si rodinnú zábavu čas.(obráťte sa na predajcu získať hry zoznam).Postavený v 600 mAh,to môže fungovať na 6 hodín! Vymeniteľná lítiová batéria, podpora recyklácie, zelená a bezpečné!

Informácie O Produkte

1.Veľkosť je vyladený,viac ergonomické a pohodlné. 2.Zvýšiť L/R na tlačidlo späť pre viac pohodlné ovládanie. 3.181 najlepšie hry,viac hier,lepšiu kvalitu,viac hrateľnosť. 4.Matné textúry,viac rozšírené,je upgrade z vzhľad a pocit. 5.Zlepšenie bočné línie, aby hra stroj pohodlnejšie a jednoduchšie hrať.

Balenie zoznam

1 * Herné konzoly 1 * Nabíjací kábel 1 * užívateľská príručka 1 * Lítiová batéria

FAQ :(Často anwsers otázok z kupujúcich)

Otázka: Ako môžem získať hra zoznam?

Odpoveď: Milý priateľ ,ak potrebujete hru zoznam ,môžete nás kontaktovať prvý a zanechajte svoj e-mail,potom sa môžeme vám poslať hry zoznam.

Otázka: Ako dlho batéria vydrží?

Odpoveď: Milý priateľ ,to môže trvať 6 hodín .

Otázka: aké hry formát podporuje?

Odpoveď: Milý priateľ ,it podpora GBA hry.

Otázka: Čo mám robiť, ak je poškodené, keď som sa dostane produkt?

A: Prosím, nebojte sa, môžete sa na nás obrátiť prvý ,zašleme vám nové pre vás!

Otázka: mám už zakúpili to nejaký čas, ale nie je ho dostal ešte. Čo by som mal robiť?

Odpoveď: Milý priateľ,zvyčajne dodacia lehota je cca 15-60 dni (v závislosti na vašej voľbe logistiky kanály) prosím, nebojte sa! Ak nechcete prijímať ho v našom záväzku času, prosím, kontaktujte nás v čase, zašleme vám nový!

Bezdrôtové Bluetooth Gamepad Pre PS4 Radič

Je vylepšená verzia rukoväť dizajn robí celý gamepad vyzerať jemnejšie, pričom hráči iný pocit. Vyberte si medzi bezdrôtový ovládač a káblového ovládača, nech sa vám zabudnúť na problémy života a práce v šťastný hry! Poznámka:Nie je Originál , ale je to OEM produkty rovnaký ako Pôvodný kvality!

Bezdrôtové Bluetooth Gamepad Pre PS3

Vstavaný dvojitý vibračné motory, aby sa hra viac realistické pre PS3 ovládač, cítili každý hit, haváriu a výbuch v ruke-vibračné dvojitý šok reakcie.Dokonale zapadajú na dostihy, streľba, boj a športové hry.

2.4 G Bezdrôtový Herný Ovládač

Radostne si masívne hry na trhu a podporu platformy android hry zadarmo.To tiež podporuje klasické hry.Herný ovládač je vhodný pre Xbox Jeden/PC Win7 systém, Win8 /Win10/Mobilnom Telefóne Android/ PS3.

Štítky: video konzoly x, ísť vrecku, pocketgo, ne, bitboy, rg351m, NINTENDO PREPÍNAČ, ghost stick, dátum žaba, rg351
Komunikácia USB
Číslo Modelu retromax
Certifikácia ŽIADNE
Veľkosť Displeja 3.0"
Dotykový Displej No
Feature1 Vstavaný 181 Hry
Feature3 3 palcový lcd displej
Názov Značky ÚDAJE ŽABA
Feature2 8 bit
Package Áno
Feature4 darček pre dieťa
farba Transparentné čierna a biela,červená,žltá,fialová
Druh Prenosné Vreckové Hry Hráč
Pôvod CN(Pôvodu)
Farebný Displej Áno
Feature5 Retromax Mini Vreckové Herné Konzoly

Napísať recenziu

ÚDAJE ŽABA Retromax Mini Prenosné hracie Konzoly Postavený V 181 Hry 8 Bit 3,0 Palca Prenosné Mobilné Hry Darček Pre Dieťa

ÚDAJE ŽABA Retromax Mini Prenosné hracie Konzoly Postavený V 181 Hry 8 Bit 3,0 Palca Prenosné Mobilné Hry Darček Pre Dieťa

2 Recenzie
€8.45

Retro Prenosný Mini Prenosné hracie Konzoly 8-Bitové 3.0 Palcový Farebný LCD Deti Farebné Hra, Prehrávač, Vstavaný 400 hry Vreckové Herné Konzoly Vstavané 400 Klasické Hry Herné konzoly má 400 classic FC hry, vziať si späť na zábavu z detstva. S 3.0 palcový displej,

3 Recenzie
€32.74

GB Chlapec Farba Prenosné hracie Konzoly Package: 1 x Kong Feng GB Chlapec Farby s retail box 1 x Záručný list 1 x používateľská manaul Špecifikácie: Farba: Jasne Zelená / Svetlá Purpurová / Žltá / Modrá Rozlíšenie: 160 x

5 Recenzie
€54.25

Použite, prosím, 5V 1A nízka spotreba nabíjačku na nabíjanie konzoly. Kvalita zrekonštruovaný stroj shell je relatívne chudobná, nedržte príliš vysoké očakávania. Všetky DS \ DSL \ DSI refurbisher puzdrá sú vyrobené jedného výrobcu. Sme len predajcovia, nie je nič,

5 Recenzie
€19.55

Retro Mini TV 8 Bit Rodiny, TV, Video, Herné Konzoly Vstavané 660 Mobilné Hry Super Klasické Herné Hráč Chlapec Darček k Narodeninám Popis: Typ položky:Herné konzoly Model: 8 bit Retro Mini Video Herné Konzoly Napätie: 110-220V Farba: Šedá Funkcie: Build-in 660 klasické

Súvisiace produkty