Záhradné Hadice Rýchle Pripojenie Pevné Brass Rýchly Konektor Záhradné Hadice Kovanie Pre Hadicu Na Vodu Konektory 3/4 Palca Boja (3 Sady)

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€8.58

€11.92

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami!

Záhradné Hadice Rýchle Pripojenie Pevné Brass Rýchly Konektor Záhradné Hadice Kovanie Pre Hadicu Na Vodu Konektory 3/4 Palca Boja (3 Sady)

Môžete si to dokonale fungovať s akýmkoľvek štandardným záhradné hadice,kohútikov,hadice podbradníky a zavlažovacie zariadenia.

Standard 3/4 palca BOJI hadica na vodu rýchly konektor sa hodí pre všetky typy záhradných hadíc. Môžete ušetriť veľa času pomocou quick connet sady nainštalovať v nadstavec, hadice koniec a trysiek.

Stoja až 200 KPA,dáva Jednoduché Pripojenie Montáž kontinuálneho toku vody a je to skvelý nástroj na dokončenie záhradné doplnky a hadica na vodu pripojiť.Jednoduché pripojenie a odpojenie.

Vhodné na inštaláciu s záhradnú hadicu konektor.Jednoduché Vypnutie-A-Na adaptér poskytuje tesné, bezpečné Nosenie, bez Netesnosti spojenie.

Stačí niekoľko sekúnd a nainštalovať ho na vašom hadica na vodu konca.Najlepšie záhradné rýchle konektory pre vaše záhradné hadice.

Farba: zlatá

Materiál: mosadz

Obsah Balenia: 3* Samec Konektor

3* zásuvkový konektor

4* tesnenie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.projekt-psa.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, www.projekt-psa.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex. To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky. Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

Štítky: gardena postrekovač, Konektor, 85 b, dlho rýchly konektor, 1000l nádrž kryt, camper vody konektor, vnútorné rúrky presta, vonkajší priemer hadice konektor, vysoká záhrady vodou, hadica
Číslo Modelu samec konektor
ŠTANDARD Din
Záhrada Vody Typ Konektora Ženské Konektory
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Iné

Napísať recenziu

Záhradné Hadice Rýchle Pripojenie Pevné Brass Rýchly Konektor Záhradné Hadice Kovanie Pre Hadicu Na Vodu Konektory 3/4 Palca Boja (3 Sady)

Záhradné Hadice Rýchle Pripojenie Pevné Brass Rýchly Konektor Záhradné Hadice Kovanie Pre Hadicu Na Vodu Konektory 3/4 Palca Boja (3 Sady)

1 Recenzie
€14.47

Hadica Splitter, Záhradné Hadice Splitter, 4 Spôsob Hadice Splitter, 4 Uzatváracie Ventily pre Záhradné Zavlažovanie (American Závit 3/4) [All Mosadz Materiál]: 4 Spôsob Záhradné Hadice Splitter sú vyrobené zo 100% pevné heavy-duty mosadzné, stánky s tlakom až 0.8-1.2

0 Recenzie
€11.43

6Pcs 5/8 Palca Záhradné Hadice Súpravy na Opravu Hliníkových Vody Hadice Záhradné Hadice Konektory s 12Pcs Nerezové Svorky 1.správne veľkosti, ktoré môžete pripojiť na 5/ 8 palca hadice pre jednoduchšie vkladanie a tiež odstrániť hadice ľahko 2.povrch a pevné,

1 Recenzie
€5.96

25758 20 mm PVC Konektory 5 ks Zásuvka Vnútorné Diamet 20 mm 1/2 Palca Muž Tee Konektory, Biela Rovno Cez Zavlažovanie Záhrady Vodné Potrubie Konektory Vitajte kontaktujte nás pre veľké množstvo, aby Pls skontrolovať vonkajší priemer potrubia starostlivo prečítajte, aby

Súvisiace produkty