02222 Global High Grade Plný Tiara Visieť Prívesok Crystal Drahokamu Ručne Vyrobené Vlasy, Šperky Miss World Sprievod Korún

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€100.15

*Môžeme prispôsobiť štýl, uveďte, prosím, vaše dizajn kresby a myšlienky. *Ak sa Chystáte kúpiť viac množstve, prosím kontaktujte nás a požiadajte o ďalšie zľavy.

*Prosím, nemám pocit, že naše veci sú drahé, preto garantujeme kvalitu, používame najlepšie materiály, najlepšie pokovovanie, a oni sú ručne vyrobené výrobky.

*čas spracovania 14 dní v systéme, V skutočnosti, Môžeme shipp v 1-2 dní, ak máme ich v obchode. ak na sklade nie je dosť pre kupujúceho, tak potrebujeme viac času na reprodukciu. ďakujeme, že ste!

Značka wah mei šperky názov Produktu & Položka Č. korunka/tiara 02222 Materia medi/kamienkami Farba

biela a modrá miešanie Veľkosť

5.3 palcov(14.5 cm) výška, 6.8 cm(17.5 cm) priemer.

Použitie

súťaž krásy súťaž cosplay,svadobné svadobné,strana,noc clup,porm,všetky relácie alebo iné vhodné príležitosti.

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na alibaba.com napríklad kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe sos, a nebude eleased k nám, až dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

1. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo Dopravy a platby; tab na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje. Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

3. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní.

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

Štítky: squash loptu, mapa sveta, mansati tiara, globálna verzia, korunu hairband, muž hlavu kus, kapela queen, elf vlasy, pioneer žena, hot sexy ženy foto
Pohlavie ŽENY
Jemné alebo Módne Móda
Druh Tiaras
Štýl Klasické
Tvar\vzor RASTLINA
Materiál Drahokamu
Položka Druh Hairwear
Pôvod CN(Pôvodu)
Kovy Typ Medi

Napísať recenziu

02222 Global High Grade Plný Tiara Visieť Prívesok Crystal Drahokamu Ručne Vyrobené Vlasy, Šperky Miss World Sprievod Korún

02222 Global High Grade Plný Tiara Visieť Prívesok Crystal Drahokamu Ručne Vyrobené Vlasy, Šperky Miss World Sprievod Korún

Súvisiace produkty