Pohodlné Rukoväť Pribrala Kryt protišmykových Anti-potenie Kryt Pre Ventil Index VR HMD

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€17.04

€24.00

Odrážky:

1、ktoré sa Vzťahujú na: Vhodné pre Ventil Index VR HMD.

2、Pohodlné Rukoväť: rukoväť produkt sám o sebe je pomerne malý, a uchopenie nie je dobré. Tento pribrala rukoväť môže robiť produkt cítiť lepšie.

3、Potu: rukoväť je potu, a to má lepšie uchopenie.

4、Hmotnosť: výrobok je o 56g.

5、Balenie Zoznam: 1 pár rukoväť pribrala kryt.

Balenie Zoznam:

1 pár rukoväť pribrala kryt

1) akceptujeme Alipay , Západ Únie , TT . Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW .

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE .

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY ! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA , po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: hdmi mipi, 4K cctv kamerový systém, čierna bavlnená čipka výbava, Biocular, hmd vr, 4 ip kamery, index vr, valv index, mipi rozhranie, ventil index vr full kit
Kompatibilné Značka/Model ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Rondaful

Napísať recenziu

Pohodlné Rukoväť Pribrala Kryt protišmykových Anti-potenie Kryt Pre Ventil Index VR HMD

Pohodlné Rukoväť Pribrala Kryt protišmykových Anti-potenie Kryt Pre Ventil Index VR HMD

0 Recenzie
€3.83

Parametre výrobku: Modul meno: 600W boost konštantný prúd modulu Modul prírody: non-izolované zvýšenie modul (BOOST) Vstupné napätie: 10V DC-60V Vstupný prúd: 10 (MAX) Statické pracovný prúd: 10mA (pri 12V stúpa do 20V, tým vyššie výstupné napätie, statický prúd bude zvýšenie)

3 Recenzie
€8.25

modname=ckeditor IVYUEEN 8 Ks Swap Magnetické Thumbsticks pre Playstation 4 Dualshock 4 PS4 Pro Controller Náhradných Dielov na jednej Konzole Xbox Funkcie: Vynikajúcu priľnavosť a ľahko vymeniť. Nebudú, aby vaše prsty potu. Konkávne v strede a zbrázdené

1 Recenzie
€19.60

Nové Originálne LED podsvietenie bar cena za Kit 7 KS(4*A 3*) a) B) 4 KS A 7LED 535mm 3 KS B 8LED 535mm 2 model kompatibilný SVV550AK7 17DLB55NER1-B Ak potrebujete 5set=35pcs,prosím, odkaz Ako je vidieť na obrázkoch, všetky pásy sú vybavené

Súvisiace produkty