Calk 1Pair Ice Štýly Farebné Kontaktné Šošovky Pre Správne Videnie So Stupeň Diopter Ročné Krátkozrakosť Moc Predpis Očné Šošovky

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.16

€8.33

Ak potrebujete starostlivosť o riešenie, prosím, kliknite na tlačidlo .

FUNKCIE Tieto šošovky majú jednoduchý dizajn zmes so vašu prirodzenú farbu očí. Iónové : Tieto šošovky obsahujú viac vody, obsahu, čo umožňuje viac kyslíka zmierniť vaše oči a poskytnúť všetky deň pohodlie. Vysoký obsah vlhkosti : Tieto šošovky sú vyrobené z mäkké šošovky materiál, ktorý obsahuje viac vlhkosti, ktorá poskytuje celodenné pohodlie. Fit a cítiť šošovky budú líšiť, a osobu. Objektív štruktúra : Tieto šošovky sú potiahnuté novšie technológie tak, farebný náter nebude priamo na rohovke. Typ objektívu : Tieto šošovky majú zaoblené hrany a tak sa bude poskytovať prirodzené, trenie-menej na sebe zážitok.

ŠPECIFIKÁCIA

Značka : Calk

Typ : Farebné Kontaktné Šošovky

Materiál : HEMA

Hrúbka : 0.08 mm

Základná krivky : 8.6 mm,

Obdobie použitie : Celoročný

Balenie : 1 Pár (2 šošovky)

AKO POUŽÍVAŤ Namočiť kontaktné šošovky s riešením starostlivosti o viac ako 8 hodín (kvapaliny v balení, je to jedno riešenie, ale normálne soľný roztok) Jemne vmasírujte prstami na čistenie nánosov na povrchu krásne žiaka. Namočte ju do starostlivosti riešenie po použití.

POZNÁMKA: Vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ak je problém s produkte, kontaktujte nás prvý. Budeme riešiť problém za vás. Ďakujeme za pochopenie.

Platby

1. Akceptujeme Visa/MasterCard, visa, MoneyBookers, Western Union, Bankový Prevod, atď.

2. Raz objednávania prosím, láskavo usadiť ho do 7 dní. A mohli by ste vykonať platbu cez vyššie uvedených spôsobov platby.

3.www.projekt-psa.sk preverí vašu platbu v rámci 24 hodín po dokončení, spracujeme vašu objednávku čo najskôr.

4. Ak vašej objednávky je zatvorené z bezpečnostných dôvodov, vaša potreba uplatniť nárok na www.projekt-psa.sk.

5. Vrátenie spôsobené zrušenie objednávky-, vrátenie dohody, alebo mediácie budú spracované okamžite, a to trvá 7-10 pracovných dní dostanú na váš účet.

6. Prosím, uistite sa, že adresa/telefónne číslo (handy) / psč vľavo je správna. Ak potrebujete zmeniť adresu, prosím e-mail nás pred máme loď balíka.

7. Nie sme zodpovední za akékoľvek miestnu daň alebo daň z ich pôdy. Zdarma cena nezahŕňa dovozné dane.

Zásielky

1. Vaša objednávka bude spracovaná do 7 dní po vašu platbu.

2. Čína Príspevok Letecky zvyčajne trvá asi 30-60days získať vašu adresu (to zaberie viac času);

Robiť na vedomie, že táto Služba NIE je sledovateľné.

EMS potreby 5-10 pracovných dní; Fedex potreby 4-8 pracovných dní, DHL a UPS trvá 3-7 pracovných dní.

3. Nie sme zodpovední za akékoľvek oneskorené objednávky keď sme dodali im. Keďže doprava je mimo našej kontroly.

4. Akékoľvek dovozné poplatky alebo poplatky sú kupujúci " zodpovednosť.

5. Neváhajte a kontaktujte nás, ak existuje akékoľvek prepravné problém, poskytneme vám uspokojivú odpoveď. Neumiestňujte diskusiu voliteľné. Ešte raz vďaka!!

6. Dodacia lehota počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok, atď.) by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas. Prosím pridať ďalších 5 až 10 dní ako odkladu.

Záruka

1. Naše produkty sú 100% Reálne Obrázky.

2. Budeme uistite sa, že výrobky sú plne chránené v doručenie, keď obale a my sa budeme snažiť, aby sa zabránilo poškodeniu pri preprave.

Spätná väzba

1. Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2. Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na opustí spätnú väzbu, (Päť Hviezdičiek) pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minútu, ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Ďakujeme!

Štítky: ice cube zásobník s kontajner, jeep renegade clonu, farebné šošovky, šošovky, farebné kontaktné šošovky, vízia metron kolesá, 1 kontaktné šošovky, sklo krátkozrakosť, nastaviť kontaktné šošovky, egypt lentes, kontakt len
Položka Druh Kontaktné šošovky
Čas Používania Ročne / Ročné / 12 Mesiacov
Diopter/Stupeň -0.00~ -0.80
Funkcia Korekciu zraku
Názov Kontaktné Šošovky
Hĺbka Dva Kusy
Číslo Modelu Ročne
Pre krátkozrakosť
Voda 38%-40%
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky CALK
Externé Testovanie Certifikácia ce
Hrúbka(mm) 0.06-0,15 mm
Package 1 pár
Priemer (mm) 14.0-14.2 mm
Textúra HEMA
Materiál HEMA

Napísať recenziu

Calk 1Pair Ice Štýly Farebné Kontaktné Šošovky Pre Správne Videnie So Stupeň Diopter Ročné Krátkozrakosť Moc Predpis Očné Šošovky

Calk 1Pair Ice Štýly Farebné Kontaktné Šošovky Pre Správne Videnie So Stupeň Diopter Ročné Krátkozrakosť Moc Predpis Očné Šošovky

4 Recenzie
€3.75

Funkcie: Mäkkosť: Multi-rad špičkovým dizajnom Jednoznačnosť: Zvýšiť optické zóny dizajn Ochrana: Anti-UV poškodením Uisťujeme vás: UV pevné farebná technológia Čo by ste mali urobiť po obdržaní produkty: 1. Užite kontaktné

1 Recenzie
€3.33

Tieto kontaktné šošovky sa každoročne použitie Čas vypršania: 5 rokov Priemer:14.5 mm Základná Krivky: 8,5 mm-8.6 mm Centrum Hrúbka: 0.12 mm - 0.06 mm Diopter/Triedy/Stupeň: -0.00 Obsah vody: aboult 40% Použitie čas: 12 mesiacov

1 Recenzie
€8.34

Objektív Hardess: Mäkké Obsah Vody: 38-42% Centrum Hrúbka: 0.12 mm-0.08 mm Bace Krivky: 8.5 Priemer: 14.50 mm životného Cyklu: 1 rok Hlavný Materiál: HEMA Prescriotion: 0.00/plano -1.00 na -5.00 každý 0.25 krok -5.00 na -8.00 každý 0.50 krok ***AK POTREBUJETE DVE RÔZNE SILY, PROSÍM,

Súvisiace produkty