T301 Nehrdzavejúcej Ocele Prenosné Wc Kefa Odolné Typ Plastové Wc Držiaky Kúpeľňa Príslušenstvo Sady

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€12.08

Výrobkov na pultoch sú všetky vyrobené podľa seba, a času dodávky a kvality sú zaručené. Môžete si byť istí, že môžete objednať!

Máme dostatok zásob a kvality, ako aj zákazníci, ktorí chcú veľkoobchod a distribúciu môžete byť istí, na objednávku. O nákladná metóda cenu, môžete sa obrátiť na Wangwang služby zákazníkom konzultácie, vyjednávať! ! ! !

Výrobca garantuje, že všetky materiály sú 100% nové.

Naše produkty sú vyvíjané s pojem zdravie, ochrana životného prostredia, móda a jednoduchosť vytvoriť krásny domov kvality života pre spotrebiteľov. S high-kvalitné výrobky konkurencieschopné ceny a kvalitné služby, sme získali dôveru domácich a zahraničných zákazníkov. Zriadili sme hlboké dodanie vzťah s domácimi e-commerce predstavitelia priemyslu, veľkých obchodných reťazcov a veľkých značkových reklamných darčekov spoločnosti.

Vitajte nových a starých zákazníkov, aby prišli diskutovať vyšetrovanie, cena je vynikajúca! ! Veľkoobchod, distribúcia, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis cenovú ponuku! !

Tento produkt má rôzne špecifikácie, pozrite si prosím špecifikáciu stránke špecifikácia list. Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis pre konkrétne ceny!

Produkt materiál: šetrné k životnému prostrediu potravinársky PP

Funkcie: Priesvitné nový PP ekologicky šetrné materiály, jedinečná zámok konštrukcia umožňuje ľahko rozobrať montáž a čistenie. Nula formaldehyd je prepustený na ochranu svojej rodiny od detailov. To znamená, že je odolná voči vode a olejom-dôkaz. Všetky nečistoty môžu byť trela s jedným rub. Skladacia nezaberá priestor, voľne kombinovať podľa veľkosti priestoru, s radom zmien, krásne, praktické, multi-funkčný, štýlový a kreatívne kombinácie, dodáva krásnu krajinu vášho domova!

1, o veľkosti

Mnoho zákazníkov pozri obrázok produktu sa cíti dobre, to vzali priamo, ignorovanie správne rozšírenie produktu je nechať zákazníci vidieť fyzické a detaily bližšie, venujte prosím pozornosť na parametre výrobku v baby detaily pri fotografovaní položky.

2, o farbe

Vzhľadom na fotografiu, streľba, bude to viesť k mierne farebný rozdiel medzi webovej stránke obraz a praxe, ktoré nie sú problémy s kvalitou. Konečné farby sa vzťahujú na konkrétny produkt, a farebný rozdiel nie je použité ako základ pre zlé hodnotenie. Ak to je úplne neprijateľné, buďte, prosím, opatrní, aby ho kúpiť.

3, o zákazníka služby

Zákaznícky servis online pracovná doba: 8:00 - 18:00 Online zvyšok času 11:30-13:00

4, expresné dodávky

Za normálnych okolností, dodanie do 48 hodín po objednaní, dodanie do 3-5 dní (s výnimkou právnych sviatkov).

Shop pultoch sú produkty vlastnej výroby, dodávky čas a kvalita zaručená, môžete byť istí, objednávky!

Sme zásob dostatok kvality, aby veľkoobchod, distribúcia zákazníci, môžu byť dôveryhodný na objednávku. O nákladný spôsob, ako cena, môže byť on-line služby, konzultácie, konzultácie! Hej! Hej! Hej!

Výrobca garantuje, že všetky materiály sú 100 % nové.

Náš výskum a vývoj výrobkov je založená na zdravie, ochranu životného prostredia, móda a jednoduchosť, vytvorenie dobrej kvality rodinného života pre spotrebiteľov. S cieľom produkty vysokej kvality, konkurencieschopné ceny a dobré služby, sme získali dôveru zákazníkov doma i v zahraničí. Zaviedla hlboké dodanie vzťah s vedením domáceho podnikania, priemysel, veľký reťazec supermarketov a veľké značky podpora darček spoločnosti.

Vitajte nové a staré, zákazníci prídu na rokovanie vyšetrovanie, veľké množstvo cena priaznivo!! Veľkoobchod, distribúcia, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis ponuky!

Tento produkt má rôzne špecifikácie, prosím, pozri podrobné stránke špecifikácia tabuľke. Obráťte sa, prosím, náš zákaznícky servis pre konkrétnu cenu!

Produkt materiály: ochrana životného prostredia potravinársky PP

产品特点:半透明的新型PP环保材料,独特的锁扣设计使它易拆卸组装和清洗.零甲醛释放,从细节上保护您的家人.即防水又 防油任何污垢只要轻轻一擦,就可崭新初.可折叠不占空间,根据空间大小自由组合,随心百变,美观,实用,多功能,时尚与创意的 组合,为您的家增添了一道靓丽的风景!

1. Veľkosť

Pri mnohých zákazníkov videl, že obrázok bol produkt dobrý, vzali obrázok priamo, ignoruje skutočnosť, že výrobok bol správne rozšírenej ak chcete, aby zákazníci na zobrazenie reálnych objektov a detaily bližšie. venujte prosím pozornosť na parametre výrobku v detskej detaily pri fotografovaní obrázok výrobku.

2, o farieb

Pretože fotenie, bude to viesť k mierne farebný rozdiel medzi obrázkami a prax webovej stránky. To nepatrí do kvality problém. Konečné farby je založený na skutočnom tovar, a farebný rozdiel nie je na základe rozdiel hodnotenie.

3. v oblasti služieb zákazníkom

Zákaznícky servis online doba: 8:00-18:00 &; nbsp; &; nbsp; &; nbsp; on-Line prestávka 11:30 -13:00 &; nbsp; &; nbsp;

4, expresné dodávky

Za normálnych okolností, tovar bude doručený do 48 hodín od objednávky a doručený do 3 - 5 dní ( s výnimkou právnych sviatkov ).

Štítky: black wc kefa na stenu, nula dechet, wc kefa nastaviť rvs, najlepšie robot vysávač, držiak na zubné kefky, shrink, fdit nehrdzavejúcej ocele wc kefa, wc kefa bronzo, black kefa wc, kryt plastové wc
farba voliteľné
Názov Značky AUSWIND
Štýl Ruky
Číslo Modelu t301
Druh Wc Kefa
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Použitie wc
Kefa Typ Odolné Typ
Držiteľ Povrchovej Úpravy Chrome

Napísať recenziu

T301 Nehrdzavejúcej Ocele Prenosné Wc Kefa Odolné Typ Plastové Wc Držiaky Kúpeľňa Príslušenstvo Sady

T301 Nehrdzavejúcej Ocele Prenosné Wc Kefa Odolné Typ Plastové Wc Držiaky Kúpeľňa Príslušenstvo Sady

Súvisiace produkty