2019 HK-5002 Počítač Reproduktor Prenosný USB Reproduktor Plug & Play Mini USB-powered Speaker Dvojité Horn 3W Výstup Pre PC, Notebooky

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€6.75

€9.65

Popis:

Tento počítač reproduktor je napájaný USB rozhranie na počítače alebo notebooky, plug and play, šetrenie energie. Dvojité horn výstup vám prináša kvalitné jasné, binaural zvuk. Ľahký a prenosný dizajn umožňuje môžete pridŕžajte ju jednou rukou, ušetrí miesto na stole. Vyrobené z ABS a TPU, čo robí tento reproduktor odolné a pevné. Myslíte, že to je skvelý spoločník pre váš počítač a notebook.

Funkcie:

* Plug and play, bez dodatočného softvéru a napájanie, stačí napájaný počítače a notebooky, energeticky úsporné, bezpečné a spoľahlivé.

* Vhodné pre USB2.0 a vyššie rozhranie, vám rýchlejší prenos rýchlosťou.

* Dvojité horn vám prináša high-fidelity jasné, binaural zvuk, postavený v audio dekódovanie čip, poskytuje čistý a plynulý zvuk.

* Ľahký a prenosný, len hmotnosť 73 gramov, môžete držať v jednej ruke, ušetriť miesto na ploche.

* 110 cm, dĺžka kábla, dosť pre vaše každodenné používanie. Vyrobené z vysokokvalitného ABS a TPU, odolné a pevné.

Špecifikácie:

Číslo modelu: HK-5002

Frekvenčný Rozsah: 20Hz-23KHz

Výstupný Výkon: 0,5 W*2

SNR: >80dB

Citlivosť: >75dB

Audio Vstup: USB Zvuková Karta Dekódovacia

Materiál: ABS + TPU

Farba: Čierna

Dĺžka kábla: 1.1 m/3.6 ft

Položka Veľkosť: 83*42*30 mm/3.26*1.65*1.18 v

Položka Hmotnosť: 73g/2.57 oz

Veľkosť balenia: 9*6*6typ/3.54*2.36*2.36 v

Package Hmotnosť: 86g/3.04 oz

Zoznam Balíkov:

1* USB Reproduktor

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: dac video, digitálny rám video, puzdro hk, mi soundbar, vedúci l1300, hk studio reproduktor, zbraň hk, soundbar pre tv s rádiom, prenosný reproduktor hq, auto reproduktor hq
Materiál Hliník
Displej No
Podpora APLIKÁCIÍ No
Podpora Apt-x No
Typ Reproduktora Prenosné
Názov Značky docooler
Vstavaný Mikrofón No
Diaľkové Ovládanie No
Podpora Pamäťovej Karty No
Inteligentný Osobný Asistent ŽIADNE
PMPO 3W
Číslo Modelu HK-5002
Kabinet Materiál Kov
Počet Reproduktor Krytu 1
Audio Crossover V Celom Rozsahu,
Ovládanie hlasom No
Funkcia Prehrávania Iné
Frekvenčný Rozsah Iné
Nepremokavé No
Funkcia ŽIADNE
Komunikácia Audio Line
Kanály 2 (2.0)
Zdroj Napájania ŽIADNE
Batérie No

Napísať recenziu

2019 HK-5002 Počítač Reproduktor Prenosný USB Reproduktor Plug & Play Mini USB-powered Speaker Dvojité Horn 3W Výstup Pre PC, Notebooky

2019 HK-5002 Počítač Reproduktor Prenosný USB Reproduktor Plug & Play Mini USB-powered Speaker Dvojité Horn 3W Výstup Pre PC, Notebooky

2 Recenzie
€33.38

AmazingSound DualSpeaker+AnnularLowFrequencyDiaphragm DurableStablequality Anti-scratch,noteasytofall SiliconProtectionOutlook Independentcavitydesign 1.35 inchdualplayunit 50*90mmlargeannularlowfrequencypassivediaphragm PowerVoice,amazingSoundexperience 10

0 Recenzie
€18.28

19-core ý v ýškov ý reproduktor Menovitý výkon: 30W Impedancia: 6Ω ± 15% Frekvencia: 2K-20KHz Citlivosť: 91db Hlas priemer kotúča: 20.3 mm Veľkosť: 20.3 mm 25-core ý v ýškov ý reproduktor Menovitý výkon: 80 W * Impedancia: 4Ω ± 15% Frekvencia: 1.5 K-20KHz Citlivosť: 93db Hlas

2 Recenzie
€11.73

Pre JBL 2 48 mm Plný Frekvenčný Reproduktor 4OHM 15W Neodýmu, Bass Reproduktor 20 Core Hlasové Cievky Gumovým Okrajom . Impedancia výkon: 4 ohm 15W . Veľkosť rámu: 2 48*48 mm, výška 30 mm . Materiál: gumová hrana železa rám . Magnetický obvod: Neodýmu dual magnetické, vnútorné

Súvisiace produkty