Prenosné Kyslosť Ph Meter vysokou presnosťou 0.01 Digitálny LCD Akvárium Vody Kyslé PH meter Bazén Analyzer

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.25

€4.52

Prenosné Kyslosť Ph Meter vysokou presnosťou 0.01 Digitálny LCD Akvárium Vody Kyslé PH meter Bazén Analyzer

Funkcie:

1.Dva-bodové automatické kalibrovanie: pomocou dvoch-bod (PH4.00, PH6.86) automatické kalibrovanie. Pri kalibrácii, stačí umiestniť prístroj v štandardnom preplachovacia kvapalina a stlačte CAL (kalibrácia kľúč), a prístroj začne automatické kalibrovanie.

2.Veľký displej displej: veľký displej, čítanie viac jasné a intuitívne, 4-5 sekúnd stabilné hodnoty, ekonomické a potreby, plne vhodný pre potreby kyseliny a zásady testovania vo všetkých priemyselných odvetviach.

3.Všetky namerané hodnoty sú automaticky teplota kompenzáciu (AC): snímač teploty kontakty priamo meraných riešenie, čo čítania presnejšie a rýchlejšie.

4.Automatická Teplotná Kompenzácia:Žiadne ďalšie musieť starať o teplote testovacej kvapaliny, ako ph meter bol postavený v (ATC), automatická teplotná kompenzácia, aby bolo možné presne určiť hodnotu pH vzorky pri akejkoľvek teplote v rozsahu od 0°C - 50°C ,a spoľahlivá Automatická Kompenzácia Teploty (ATC) zabezpečuje čítanie vždy presné pri rôznych teplotách.

5.Ľahké A Jednoduché Použitie: Stačí odstrániť ochrannú čiapku a neponárajte PH meter elektródy do roztoku a stlačte tlačidlo na meranie. Bije sakra snaží vidieť farby lakmusový pásy.

Popis:

Prenosný PH Meter je ideálny testovacia súprava pre domáce,priemyslu a laboratórne použitie.Široko používaný na testovanie ideálne použitie vody, bazény, akváriá, horúce pramene, hydroponics, kozmetika, potraviny, víno a pivo výroby.Aj to Najlepšie Ceny, Trustable Kvality, všetko, aby to byť váš PRVÝ kyseliny a zásady Test.

Špecifikácie:

Model: PH009BX

Farba: žltá

Veľkosť:26*73*3mm

Package zahrnuté:

1x Prenosný Ph Meter Kyslosť Meter

2x Test Papers

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: akvarijné ryby nádrž, digit merač, phmetro, es tester, nano akvárium, akvarijné ryby live, orp meter vody, priemyselné ph controller, jedlo ph meter, zadarmo tds meter
Certifikácia ŽIADNE
Veľkosť 26*73*3mm
Číslo Modelu PH009BX
Funkcie 2 Veľký displej
farba Žltá
Funkcie 3 Automatická Teplotná Kompenzácia
S Podsvietením Alebo Nie No
Funkcie 4 Ľahký a Ľahko použiteľný
Funkcie 1 Dva-bodové automatické kalibrovanie
Názov Značky ACEHE
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ Displeja Digitálne

Napísať recenziu

Prenosné Kyslosť Ph Meter vysokou presnosťou 0.01 Digitálny LCD Akvárium Vody Kyslé PH meter Bazén Analyzer

Prenosné Kyslosť Ph Meter vysokou presnosťou 0.01 Digitálny LCD Akvárium Vody Kyslé PH meter Bazén Analyzer

3 Recenzie
€16.41

PH-990 on-Line pH montiors PH Meter Presné Digitálne Pero Vrecku Akvárium Víno Moču LCD PH Tester Kvality Vody Analyzer 40%z Description: Tento monitor je členom line kvality monitory k dispozícii od našej. Kontinuálny Monitor Série funkciu mikroprocesor technológiou,ktorá

1 Recenzie
€25.04

217 dvojité soľ most referenčnej elektródy / sklo calomel elektródy 217 dvojité soľ most nasýtených calomel elektródy Elektródy je referenčný merací prvok na analyzer ako je PH elektródy, ionometer, atď. Je zložený z batérie s rôznymi indikátor elektródy, ktoré

3 Recenzie
€25.37

HM COM-80 Digitálny TDS Meter ES Tester 3 v 1 TDS Temp ES Testery Vody Monitorovanie Kvality Vody Čistota Opatrenie na Bazén 20% zľava Popis produktu: COM-80 je ekonomicky dostupné, spoľahlivé ES/TDS meter, ktorý je ideálny pre testovanie aplikácie, ako je hydroponics & záhradníctvo,

Súvisiace produkty