BOYA Cardioid Lavalier Klope Clip-on Odnímateľný Mikrofón Jednu Hlavu s iOS Smartphony Mikrofón s 3,5 mm TRS Kábel Kompatibilné

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€23.66

€33.80

BOYA Cardioid Lavalier Klope Clip-on Odnímateľný Mikrofón Jednu Hlavu s iOS Smartphony Mikrofón s 3,5 mm TRS Kábel Kompatibilné

Funkcie:

By-M2 pomáha zachytiť jasnú a vysoko kvalitný zvuk priamo na všetky druhy iOS zariadení cez port.

Výrobok sa skladá z 2 častí, muž 3,5 mm TRS na kábel adaptéra a jeden vedúci lavalier mikrofón s 3,5 mm konektor samica.

Odnímateľný dizajn umožňuje pripojiť iné audio zariadenia s 3,5 mm TRS výstup na vašom iOS zariadení.

3,5 mm TRS na kábel pre kompatibilné s iOS smartphony, jeden mikrofón s klip dizajn je ideálny pre rozhovory, talk show, podcast, vlog nahrávanie a viac.

Prichádza s mikrofónom sú pena čelné sklo, 3,5 mm TRS Káblov a účtovná puzdro pre ľahké skladovanie.

Špecifikácie:

Značka: BOYA

Model: V-M2

Farba: Čierna

Snímače Princíp: Kondenzátora, Mikrofón

Kompatibilita s iOS systém: Kompatibilné s iOS 8.0 alebo vyšší

Polar Vzor: Všesmerového

Pomer signálu k Šumu: 76dB alebo viac

Frekvenčný rozsah: 50Hz-20KHz

Citlivosť: -40dB+/-3dB (0dB=1V/Pa pri 1KHz)

Bitová Rýchlosť: 16Bit, 24Bit

Odber vzoriek Ceny: 44.1 / 48 khz

Príkon: Napájaný cez pripojenie na iOS zariadenia

Dĺžka kábla: 6m / 19.7 v

Položka Hmotnosť: 80g / 2.8 oz

Veľkosť balenia: 16.5 * 12.3 * 3.3 cm / 6.50 * 4.84 * 1.30 v

Package Hmotnosť: 116 g / 4.09 oz

Zoznam Balíkov:

1 * Jednoduché Hlavu Všesmerového Lavalier Mikrofón

1 * Pena Čelné Sklo

1 * Oblečenie Klip

1 * 3,5 mm TRS na Kábel Adaptéra

1 * Prepravný Vak

1 * Užívateľská Príručka

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: smartphone externý mikrofón, tým, m1, podľa wm4, mikrofón pre smartphone mount, mic (plug, microphon usb, maono flexibilný mikrofón, boya m1 pro, boya tým, m1, microphon
Komunikácia Káblové
Polar Vzory Všesmerového
Štýl Lavalier Mikrofón
Prevodník Kondenzátorových Mikrofónov
Názov Značky BOYA
Číslo Modelu BOYA BY-M2
Súbor Typ Jeden Mikrofón
Použitie Počítač, Mikrofón
Package Áno

Napísať recenziu

BOYA Cardioid Lavalier Klope Clip-on Odnímateľný Mikrofón Jednu Hlavu s iOS Smartphony Mikrofón s 3,5 mm TRS Kábel Kompatibilné

BOYA Cardioid Lavalier Klope Clip-on Odnímateľný Mikrofón Jednu Hlavu s iOS Smartphony Mikrofón s 3,5 mm TRS Kábel Kompatibilné

0 Recenzie
€7.47

Odrážky: 1、Široká Kompatibilita: vstavaný Bluetooth reproduktor je možné pripojiť k akémukoľvek Bluetooth zdroj signálu, takže mikrofón je vhodný pre smartphone 2、Bezdrôtové Pripojenie: mic funkcie Bluetooth 5.0, bezdrôtové spojenie, môžu sa použiť kedykoľvek

4 Recenzie
€28.16

Veľký výber pre Skype,YouTube ,amatérske videá, a dokonca aj hry. 75 Palcový USB kábel poskytuje maximálnu flexibilitu pre perfektnú pozíciu. Robustný plné kovové telo budovať s 2 nastavovacie pre mikrofón ovládanie hlasitosti a echo Ostrý a čistý zvuk Dobrý frekvenčný rozsah

1 Recenzie
€17.35

K&F Koncept M1 3,5 mm Lav Nabíjateľná Klope Kondenzátora Mikrofón s Clip-on Systém Záznamu pre Chytré Telefóny DSLR Fotoaparáty, Video Popis Produktu PREMENIŤ VÁŠ ZVUKU PRE VYSOKO KVALITNÉ Snímanie vysoko kvalitný stereo zvuk s týmto Lavalier Mikrofón auta. Je

Súvisiace produkty