Sex nástroje na predaj silikónový análny pripojte 3 farebný veľké análne korálky zadok plug dospelých sex výrobky anal hračky, sex hračky pre mužov a ženy.

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€23.62

Sex nástroje na predaj silikónový análny pripojte 3 farebný veľké análne korálky zadok plug dospelých sex výrobky anal hračky, sex hračky pre mužov a ženy. popis produktu: 1. Materiál: Zdravé silikónové 2. Farba: čierna, telo, fialová 3. Veľkosť: 16.3 * 6.8 CM

1.Používame Escrow platby. Escrow podporuje Kreditnej Karty, Western Union, Bankový Prevod, atď.

2. Pls, aby platbu najneskôr do 3 dní po vykonaní objednávky.

1. Máme loď položky cez EMS, DHL, UPS, TNT, Čína Príspevok alebo Hong Kong Príspevok.

2. Objednávky, ktoré boli spracované do 24-48 hodín overenie platby.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Dodacia Lehota:

(Iných krajinách alebo v odľahlých oblastiach môže trvať dlhšie.)

1. Ponúkame 12 mesiacov obmedzená Záruka Výrobcu za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a /alebo zneužité po prijatí).

2. Ak máte akékoľvek problémy s položku prijaté, prosím, dajte nám vedieť, do 7 dní) po prijatí. Prosím, kontaktujte nás pred odosielanie položiek späť! Ak je problém naozaj existuje, výmenu alebo vrátenie peňazí je k dispozícii po tom, čo sme prijímať položky tovaru stave.

1.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. 2.Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

3.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich.

Štítky: košele riadnym mens, tričká oblečenie školy, clona nikon hb34, x3 lyžiarske walkie talkie, clona 67mm d5600, x3 nfc kožený kryt, clona 52 bajonet, clona nikon hb48, košele dohľad chlapec
Názov Značky malomalo
Použitie Análny sex hračky pre mužov a ženy
So Sexuálnym Podtextom No
predaj sexshop
Druh análny produkty
Veľkosť 16.3*6.8CM
farba čierna,fialová,telom.
Položka análne korálky análny plug
Materiál Silikónové
Nemravný Obrázok No
hot sexuálne produkty erotické hračky
Číslo Modelu M-106-10
Položka Druh Análny Sex Hračky

Napísať recenziu

Sex nástroje na predaj silikónový análny pripojte 3 farebný veľké análne korálky zadok plug dospelých sex výrobky anal hračky, sex hračky pre mužov a ženy.

Sex nástroje na predaj silikónový análny pripojte 3 farebný veľké análne korálky zadok plug dospelých sex výrobky anal hračky, sex hračky pre mužov a ženy.

1 Recenzie
€5.22

Funkcie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Sklo materiál, ľahko sa čistí Veľký sklenený análny sex hračky pre vás a vášho partnera. To môže byť ako riti, perličiek, tiež môžu byť sklenené dildo Tohto produktu sú nepremokavé, hypoalergénne, nonporous a ultra hladký

2 Recenzie
€9.33

RM15397354680877420 Análny Plug Simulácia Penis Masáž Stick s Prísavkou G Mieste Masáž Stimuluje Masturbácia, Sexuálne Hračky pre Ženy a Mužov. Informácie o produkte: 1. Názov: anal plug sexuálne hračky 2. Vlastnosti: tvar penisu. Análny G bod masáž

0 Recenzie
€5.17

Špecifikácie: Položky: Anal Plug Materiál: Nerez Oceľ Farba: Strieborná Veľkosť: Ako je znázornené na obrázku Kovového Materiálu vám prinesie skvelý zážitok Skvelé pre masáž prostaty, rôznych sex pocit Ochrana osobných údajov Zaručená: ochrana Vášho súkromia

0 Recenzie
€7.85

20348799134444493 Vibrátor USA $ 13.98 /kus USA $ 5.50 /kus USA $ 29.80 /kus USA $ 14.88 /kus USA $ 14.90 /kus USA $ 4.90 /kus USA $ 22.50 /kus USA $ 13.80 /kus Funkcie: Vysoko kvalitnej nerezovej ocele materiál, nie je ľahké hrdze a byť mimo tvar, neškodné pre ľudské telo. Bez

Súvisiace produkty