2 ks Centsys/Stotník NOVA Modrá 433mhz Diaľkové Ovládanie,brány ovládanie,garáž príkaz nahradenia

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€10.52

€17.53

2 ks Centsys/Stotník NOVA Modrá 433mhz Diaľkové Ovládanie,brány ovládanie,garáž príkaz nahradenie Ako program diaľkové programovanie postup je rovnaký ako pôvodný Nova diaľkové, manuál bude zaslaný spolu s tovarom, alebo sa môžete pozrieť na videu. Dôležité Poznámky Pre hromadné objednávky, prosím, kontaktujte nás pred objednanie, budeme dať vaše niektoré zľavy. Sme manufature bezdrôtové diaľkové ovládanie, vysielač, vzdialený prijímač......Cena je veľmi compatitive. Ktoré diaľkové dostane? Ak je kompatibilný diaľkový ovládač, alebo ak je to skutočný diaľkové ovládanie, dostanete diaľkové ovládanie vo vyššie uvedenom obrázku. Čo je kompatibilné diaľkové? Kompatibilný diaľkový je aftermarket diaľkové nie je vyrobené tým istým výrobcom ako originál, ale bude kompatibilný s vaším motora. Existuje toľko aftermarket diaľkové majú rovnaké alebo podobné diaľkové tvar ,prosím, uistite sa, diaľkové značku a model pred objednaním. Ako môžem vedieť, že som 'm nákup správnemu vzdialenému? Na zabezpečenie kompatibilné, uistite sa, že vaše pôvodné diaľkové je zobrazený v hlavnom obrázku a váš motor značka a model je uvedené v zoznam kompatibility v popise. Ak si stále nie ste istí, požiadajte nás o pomoc. Prečo diaľkové mať viac ako jedno tlačidlo? Ďalšie tlačidlá sa používajú byť naprogramované na iné dvere, ako niektoré domy môžu mať gate a viacero garážových brán. Prečo je tam škrabance na prednom mojej vzdialenej? Väčšina našich diaľkových ovládačov má modrý ochranný film na prednej strane, aby sa zabránilo poškriabaniu, prosím šupkou tento film odhaliť kovový povrch. Budem prijímať pokyny? Väčšina pokyny možno nájsť na Popis Produktu. Pre kompatibilnú vzdialenú , programovanie metódou všetky rovnako ako originálne diaľkové , na ktoré sa môžete obrátiť svoje originálne manuálne alebo seach na google. Bude vzdialený prísť s batériou? Áno, všetky ovládače sú vybavené batériou. Wholesales/Hromadného príkazu môžete ponúknuť zľavu , pre viac podrobností, kontaktujte predaja.

Patria Diaľkové Ovládanie Batérie Keychain Anglický Manua

Poštovné Máme Loď na celom Svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. Pošleme balík od Číny cez vzduchu príspevok. Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky mohol by byť prijaté v 35 pracovných dní (5 týždňov).

Zásady pre vrátenie tovaru prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 3 pracovných dní od prijatia objednávky. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 3 dni, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 3 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Vrátenie peňazí alebo ho odoslať znovu, ako je uvedené nižšie situácie: A. Diaľkové ovládanie nie prísť k vám včas alebo straty počas prepravy.B.Diaľkové ovládanie nefunguje Vrátiť doprava je na zodpovednosti kupujúceho, súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk!

Ohlasy Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu. Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem!

Cnotnct Nás, Prosím, Správa nás od 9:00. do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty . Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne). Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (vrátane nedele)

Štítky: alarm pandora, mega nerf, 433 92 mhz, centsys, príkaz háčik, 3m príkaz, cloner ovládanie, diaľkové ovládanie smg 233, 3m veľké, stotník s9
Materiál kovové a PVC
Prenosová vzdialenosť 30-100meters (otvorený priestor)
Čip Kompatibilné
Pracovné Sily ≤12MW
Name2 garážové dvere, brány NOVA diaľkové ovládanie
Číslo Modelu SMG-002NOVA
Frekvencia 433mhz
Názov Centsys/Stotník NOVA Modré Gate/Garážové brány ovládanie
Bezdrôtová Komunikácia RF
Tlačidlá 4
Podpora APLIKÁCIÍ No
Názov Značky Scimagic-RC
Napätie 12v
Doprava Doprava zadarmo poštou
Použitie Univerzálny
Package Áno
Kanál 4

Napísať recenziu

2 ks Centsys/Stotník NOVA Modrá 433mhz Diaľkové Ovládanie,brány ovládanie,garáž príkaz nahradenia

2 ks Centsys/Stotník NOVA Modrá 433mhz Diaľkové Ovládanie,brány ovládanie,garáž príkaz nahradenia

1 Recenzie
€5.96

Testujeme to pred dodaním uistite sa, že je to práca perfektné! Prosím, uistite sa, že váš starý diaľkové ovládanie je rovnaké ako s obrázkom. Funkcie: 1.Vyrobené z vysokokvalitného ABS, ktoré je nosenie-odolať a trvanlivé, ktorá vám pohodlné ručné pocit. 2.Pôvodné diaľkové

1 Recenzie
€8.07

Popis 1. 100% Nový LCD LED TV Diaľkové Ovládanie 2. Mini Objednávka je 1 kus, nie je tam žiadna Batérie pribalené 3. Balenie detail:štandardný balík s malými obal pre každý kus Záruka 1. Všetky produkty, ktoré boli testované v dobrom pred

2 Recenzie
€10.17

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

0 Recenzie
€5.34

O NÁS Sľubujeme, že: 1:Výroba, iba najlepšie spotrebného tovaru a zabezpečenie najvyššej možnej kvalite. 2:Dodať tovar pre našich zákazníkov po celom svete s rýchlosťou a presnosťou Zákaznícky Servis Politiky Budeme viac než radi odpovieme na akékoľvek otázky, ktoré máte,

Súvisiace produkty