Bicykel Čerpadlo Nastaviť Vysoký Tlak Bicyklov Pneumatiky Čerpadlo s Rozchodom pre Cestnú Horské Bicykle BMX BICYKEL Ľahký Nástroj, jazda na Bicykli

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€18.23

€19.19

Odrážky:

1、Presné Inflácia: Integrované meradlo umožňuje presné inflácie. Jednoduchý tlakomer, ktorý môže byť ľahko čitateľné a bike mini čerpadlo má impozantné 160 psi/ 11 bar. Trvá len niekoľko čerpadlá nafúknuť pneumatiky na požadovanej úrovni.

2、Ľahký a Pevný: Vysoko kvalitné CNC obrábané technológie aplikované, že bude trvať oveľa dlhšie, aby bicykli život menej boja.

3、Presta & Schrader Kompatibilný: nové inovatívne skrytý ventil adaptér pre voľné použitie na oboch typov ventil, pripojenia. Rozšíriteľný hadica umožňuje rýchlejšie a jednoduchšie na nafúknutie pneumatík, ako kedykoľvek predtým.

4、Vhodné Vykonávať: Prísť s mount kit preto vám umožňuje pripojiť mini koleso čerpadla na bicykli, ak nie vezme späť pack. Ideálny pre hádzanie v taške pre núdzové čerpadlo, ktoré zaberá malý priestor s podobne žiadnu váhu na to.

5、Široký Aplikácie: Môže byť použitý pre MTB, BMX, cestných bicyklov,e.na bicykli, horské bicykle, závodné bicykle, turistiku bicykle, hybridné bicykle, cruiser bicykle; použijú Aj pre basketbal, volejbal, futbal, futbal, záchranné bóje a vzduchu balóny.

Funkcie:

1. Vyrobené z CNC obrábané vysoká pevnosť hliníkovej zliatiny,pevné a trvanlivé.

2. Max kapacita môže dosiahnuť 160PSI/11bar,dostatočne silný, aby sa zvýšilo na bicykli pneumatiky.

3. Gumová hadica je odnímateľný,vhodné vykonať alebo dať ho do vrecka.

4. S loptou, ihla nafúknuť futbalové lopty,lopty a viac.

5. S easy-to-read tlakomer postavený do čerpadla.

6. S upevnenie na stenu,jednoduchá montáž na bicykel.

Špecifikácia:

Farba: čierna

Materiál: hliníková zliatina

Max. kapacita: 160PSI/11bar

Veľkosť: čerpadlo dĺžka: cca 23 cm/9.06 palec

Najdlhší dĺžka: cca 32 cm/12.60 palec

Hadica dĺžka: cca 11.5 cm /4.53 palec

Čerpadlo, váha: cca 160.9 g

Balenie Zoznam:

1*Nafukovacím

1*Držiak

2*Skrutka

1*Lopta Ihly

1) po celom SVETE POŠTOVNÉ.. (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2) S&H nezahŕňa CLO, kupujúci bude zodpovedný za akékoľvek miestnej dane alebo iné dovozné poplatky.

3) Objednávky, ktoré boli spracované v rámci sľúbil dní po zaplatení overenie.

4)My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresy MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy.

5) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre naše referenčné účely.

6) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

7) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 39 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

8)môžete sledovať vaše sledovacie číslo na http://www.17track.net/en alebo môžete vidieť na sledovanie informácií na základe vašej objednávky on-line.

Štítky: zafarbenie mtb bicykel, koleso čerpadla, starožitný bicykli, čerpanie vody, mesto, horský bicykel, súprava na opravu, bicykel bmx, rýchlo koleso čerpadla, lievik mäso, bicykel mtb
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky LACYIE
Drop shipping Podpora
Materiál Plastové
Veľkosť 23cm

Napísať recenziu

Bicykel Čerpadlo Nastaviť Vysoký Tlak Bicyklov Pneumatiky Čerpadlo s Rozchodom pre Cestnú Horské Bicykle BMX BICYKEL Ľahký Nástroj, jazda na Bicykli

Bicykel Čerpadlo Nastaviť Vysoký Tlak Bicyklov Pneumatiky Čerpadlo s Rozchodom pre Cestnú Horské Bicykle BMX BICYKEL Ľahký Nástroj, jazda na Bicykli

0 Recenzie
€3.96

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

0 Recenzie
€6.30

Odrážky: 1、Premium Materiál: čerpadlo je vyrobené z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny materiálu, ktorý je silný, pevný a trvanlivý, nie je ľahké hrdze, vystupoval podľa dobrú stabilitu, a čerpadla je odolný. 2、Jemný Dizajn: čerpadlo obsahuje kompaktný a

1 Recenzie
€25.04

ŠPORT DISK HP (piccolo corpo) specifiche tecniche: 170 mm peso: cca 75g pressione massima: 120psi | 8.3 bar materiale: Alluminio diametro del corpo: cca 22 mm, gestire diametro: cca 27mm caratteristiche: AV & FV generico con tubo flessibile colore:

Súvisiace produkty